Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград
Още от самото начало този разговор е смешен, но твоите думи, че не си видял първите бутилки, но преди тях си видял бомбичка го направи комичен. Може би и аз прекалих с тия 20 бутилки, но определено бяха над 10, тези които хвръкнаха към нас, преди да хвърлят бомбите към вас.
YA GUNNERS YA
crap написа:Още от самото начало този разговор е смешен, но твоите думи, че не си видял първите бутилки, но преди тях си видял бомбичка го направи комичен. Може би и аз прекалих с тия 20 бутилки, но определено бяха над 10, тези които хвръкнаха към нас, преди да хвърлят бомбите към вас.
Това е твоя интрепретация и за мен точно тя е комичното. Аз твърдя, че бутилките бяха в отговор на първата бомбичка, а преди това не съм видял и една бутилка да се хвърли, а бях там.
Тук може да видиш видео от инцидента. Първото клипче. С изключение на един човек в зелена тениска, който вика към вашата агитка, другите дори не гледат към вас, а гледат мача и реагират на играта.
http://www.sportal.bg/news.php?news=366 ... 43&champ=1
Не очаквах, че и за този инцидент ще се окаже, че сте потърпевши

[center]
[/center]

Какво означава моя интерпретация, предвид, че ти сам го каза. Това видео много добре изрязва хората, които хвърляха бутилките, и момента, в който бяха хвърлени първите бутилки - изобщо не ми го промотирай. Никой не е казал, че сме жертви, дори напротив. В случая, аз твърдя, че ти, както и много други хора, лъжеш, и че агитката беше провокирана.
Последна промяна от crap на 31 май 2012 14:15, променено общо 1 път.
YA GUNNERS YA
Какво очаквате от човек който обвинява хората,че на са спрели седящите до тях да не хвърлят предмети,а сам той е гледал как до него жена мята бутилки и нищо не смее да и каже.Какво очаквате от човек който обвинява пострадал за това ,че бил нарекъл стюард "сельо" (ако това въобще е вярно).Това значи ли,че заради обидните скандирания към Младенов,той (Младенов) има право да ходи и да разбие носа на феновете на Лудогорец?Какво очаквате от човек който одобрява въоръжените стюарди и обвинява за това гостуващата агитка.Каква е разликата между човек с бомбичка и мутра стюард с нож който коли фенове?Какво очаквате от човек който не вижда , че всичко това става заради некадърна организация (буферна зона която като се изплюеш и плюнката пада върху феновете на противника,липса на мрежи,допуснати фенове на стадиона с бомбички и такива употребили алкохол,наети мутри и въоръжени с ножове за да колят хората на стадиона).Как скочиха веднага полицията (макар,че не е тяхна работа) да извеждат Стойчо Младенов, а никой не влезна в клетката да изведе тези които хвърлят бомбички,или ако ги е било страх,да отведат поне жената която е мятала бутилки,или да арестуват стюарда разбил носа на момчето или тези които са въоръжени с ножове и палки.Но те не действат като полиция,а като фенове на Лудогорец Разград,за това и феновете на Лудогорец се отъждествяват с тях.За това действията които предприемат полицаите те приемат като тяхно собствено и не дават и дума да се издума против полицията.Не случайни са и тези думи цитирам:"Подигравахте се с полицията. Как очаквате след това стюардите да са кротки, когато отново ги провокирате, а полицията да ви пази?"Автора не може да си представи,че полицията трябва да пази всички ,а стюардите трябва да спазват закона даже и да са били провокирани.За него е нормално провокирал ли си полицията те да не те пазят, а арестуват ли те може и жив да не излезеш от ареста.Та какво очаквате от такъв човек?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
crap написа:Какво означава моя интерпретация, предвид, че ти сам го каза. Това видео много добре изрязва хората, които хвърляха бутилките, и момента, в който бяха хвърлени първите бутилки - изобщо не ми го промотирай. Никой не е казал, че сме жертви, дори напротив. В случая, аз твърдя, че ти, както и много други хора, лъжеш, и че агитката беше провокирана.
Еееее, след комедията отидохме във фантастиката! Къде са били тези хора, които са хвърлили бутилките? На централната трибуна ли? И как така първо са се хвърлили някаква бройка бутилки, после всички сядат и кротко си гледат мача. Несериозно е, човече! Още повече, че бях там. Причината да съм толкова активен по тази тема е заради възмущението ми, породено от внезапния обстрел с бомбички и най-вече от това, че видях стресираните хора, между които имаше жени и деца.
Надявам се не ти си хвърлял бомбичките. Нищо лошо няма да си признаете грешката и следващият път да внимавате за елементите, които го правят. Те така или иначе ще си намерят майстора, но няма смисъл да стигаме до там и да си разваляме удоволствието да гледаме мачове.
[center]
[/center]

Бил там пък не видял бутилките преди бомбичките... Много ясно, че във видеото са изрязали момента с бутилките. Нагласили са го така, както им допада. Аз бях там и видях.
Сигурно ще отречеш, че от тези същите "невинни хора дошли с децата си" се хвърляха бутилки и по Стойчо Младенов - доста преди бомбите?!
Сигурно ще отречеш, че от тези същите "невинни хора дошли с децата си" се хвърляха бутилки и по Стойчо Младенов - доста преди бомбите?!
YA GUNNERS YA
crap написа:Бил там пък не видял бутилките преди бомбичките... Много ясно, че във видеото са изрязали момента с бутилките. Нагласили са го така, както им допада. Аз бях там и видях.
Трудно се вижда нещо, което го няма. Бутилките бяха в отговор на бомбичките, преди това нямаше хвърлени бутилки от А сектор към клетката. Може да съм пропуснал хвърляне на бутилка от нашия сектор, но ако я бяхте хвърлили обратно нямаше как да пропусна. Първото, което падна при нас беше бомбичка сред хора, които си седяха и гледаха мача.
Убеден съм, че си пропуснал първата бомбичка, която беше хвърлена в нашия сектор и говориш за бутилките, които бяха хвърлени от възмутените потърпевши. Те призоваха полицията да се разправи с виновниците, но полицаите казаха, че нямат право да влизат в клетката и тогава някои метнаха бутилки.
Аз не мога да говоря за бутилката по Стойчо, видях я само на запис. Естествено, че не е редно, но съм сигурен, че ще глобят този, който я е хвърлил, както е ставало и при предишни мачове. На съдът му трябва време, понякога минават месеци, но ще има осъдени и от двете страни.
[center]
[/center]

crap написа:Пишеш глупости вече.
Тогава спирам

Приятна вечер на всички! И вече да нямаме повод за подобни теми! От нас зависи

[center]
[/center]

- mad forest
- Контакти:
Аз вече вярвам в непорочността на червената агитка, нищо, че бях на мача и видях всички им зулуми!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!