Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот kolokolo » 23 май 2012 23:36

vaskonti написа:
DANS написа:Имам въпроз към ВСИЧКИ:

Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

Редовен е, преди удара топката беше чукната от играч на Лудогорец.

Сигурен ли си че не говориш наизуст ? За да влезе в игра топката трябва да измине разстояние равно на обиколката и . ЧАК тогава с нея може да играе друг играч .
Топката беше докостана леко и даже не се премести . Формално погледнато гола е нередовен . Проблемът е каруците с фалове които за неправилно дишане които се свириха много мачове подред. И в този и в мача с Перник ни вкараха от измислени нарушения.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 23 май 2012 23:36

Не можах да гледам мача, имах си работа!!! Ма към 10 часа ми звъни един познат на телефона и веднага ми КРЕЩИ:

-Ум........, Пра....... Ум........., Лудогорец станаха шампиони брат!!!

Аз кво ма как свърши мача? А той ми разправя, кво ту пука, сви....... паднаха, по-най гадният и болезнен начин!!!

Кво да кажа освен, че някой чувства и неща не се купуват с пари и Мастеркард? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 23 май 2012 23:37

Слаб шампион. Но ми е кеф ,че натриха носа на чорбата и на Тройчо-Геройчо :twisted: Онова говедо Бандаловски да го пратат да работи у некоя мина . Цел мач не спре да се прави на тежкар- само си показа татусите и не спря да се рита, боклука .

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 23 май 2012 23:41

Много капацитети се изказват тук - повечето умопомрачени от синята си омраза.. Лудогорец не заслужаваше победата в този мач.. ЦСКА също не я заслужаваше - равния резултат беше най-справедлив.. Може би Лудогорец са били постоянни по време на сезона, но с нищо не доказаха, че са по-добри от ЦСКА, може би само с ВЛИЯНИЕТО си в БФС, със съдийския си комфорт по време на ЦЕЛИЯ сезон, може би с ВЕЛИКАТА си победа над надупените хлапаци на миньор... може би с непрестанното си желание да КРАДАТ кадри от ЦСКА... От загубата БОЛИ много, но ние НИКОГА няма да предадем ЦСКА, ние ще сме пак тук и догодина! А къде ще са разградчани, когато на Домусчиев му омръзне да си играе на Football manager?!?! Там където им е историческо запазеното място - НИКЪДЕ!
ЦСКА - На терена и в живота !!!

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 23 май 2012 23:50

realist написа:
от RedeviL на 23 Май 2012 20:18

realist написа:ЦСКА е мъртъв! Какъв Стойчо, какъв Мораеш? Всички са в схемата. ФК Титан - това е. Най-жалката страница в историята на ЦСКА е написана. За мен този отбор вече не съществува, поне докато боклуците са начело. Мамка му, как нямах повече пари.

Защо така мислиш?

Защото за 4 години продаваме 2 титли. По-голямо падение от това не може да има. Майната им на всичките. Не че на мачове няма да ходя, не че по ТВ няма да ги гледам, а няма дори да се интересувам какво става. Това не е ЦСКА, това е една продажна повръщня.

Всъщност не си прав. Реално погледнато за 64 години продадохте 33 титли. Просто няма начин да не сте шампиони всяка година, ако не продавате титлата.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2012 23:53

Съдията свири непряк при нарушението за гола !

Гледайте клипа в Спортал-а... даже при изпълнението ръката му е високо горе

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 23:54

Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

Ти,пък,откъде знаеш какво отсъди съдията?Той ли ти каза?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2012 23:55

blue avalanche написа:

Ти,пък,откъде знаеш какво отсъди съдията?Той ли ти каза?

Еми виж клипа в Спортал.. Ако не знаеш какво значи вдигната нагоре ръка, значи въобще не си за тук..

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2012 23:56

eddie написа:Съдията свири непряк при нарушението за гола !

Хайде пак виж видето, че първо друг играч "чуква" топката и тогава Деко стреля!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 23:57

eddie написа:Съдията свири непряк при нарушението за гола !

И ле-е-еко под ъгъл...Около 17 градуса.Изображение

Върни се в “ЦСКА”