Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 29 юни 2018 12:55

Айде,появи се още един хейтър който почна да маже по ЦСКА.В емблемата на ЦСКА имало "житни класове".По-голяма простотия не бях чел.Как лавровия венец стана житен клас само шпалиркото си знае.Ама сините от "лопатата" насам все гледат и емблемите на другите отбори да принизят,подуенска му работа!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2018 14:51

BRF написа:
1982 написа:Ти първо научи съдилищата, че ставаш отново за смях, тогава ми давай акъл ...... а вашият служител - Наско Борносузов, ще жали до дупка и после ще се крие, че да не получи решението, докато свят светува ..... тоя филм го знаем. Нищо че съдът е отсъдил да си вземе всичко ..... важното е да се обжалва и протаква. :mrgreen: :mrgreen:

Ама нещо незаконно ли има в това!???А колкото до съдилищата и научаването им-начините са два -да си юрист или престъпник!Ти юрист ли си?

Не е нужно човек да е юрист или престъпник - аз лично трябваше да уча "основи на правото" в университета, но не съм адвокат, пък и повечето интелигентни хора са наясно за системата от богата обща култура.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 юни 2018 15:55

За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия Ел Маестро даде почивен следобед на своите футболисти. След мача с УФА, червените проведоха много тежка сутрешна тренировка, след което треньорът реши да разведри обстановка и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

Ел Маестро вдигна градуса на настроението на своите изморени състезатели, като даде задача на новите попълнения в тима да изпеят по една песен. Жребият отреди първи пред своите съотборници да се изправи вратарят Данте Стипица. Изненадващо за всички, Стипица се оказа изключителен артист и въпреки липсата на гласови възможности обра бурните овациите на своите колеги. След него пред отбора пяха и Стивън Перейра, Жоржиньо, Борис Секулич, рожденикът Жанио Бикел и завърналите се в тима Ангел Лясков и Тонислав Йорданов.
Изключително приятната и емоционална вечер завърши с отборно изпълнение на любимата песен на всички армейци "Още от дете".

Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 юни 2018 16:44

baraba написа:За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия Ел Маестро даде почивен следобед на своите футболисти. След мача с УФА, червените проведоха много тежка сутрешна тренировка, след което треньорът реши да разведри обстановка и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

Ел Маестро вдигна градуса на настроението на своите изморени състезатели, като даде задача на новите попълнения в тима да изпеят по една песен. Жребият отреди първи пред своите съотборници да се изправи вратарят Данте Стипица. Изненадващо за всички, Стипица се оказа изключителен артист и въпреки липсата на гласови възможности обра бурните овациите на своите колеги. След него пред отбора пяха и Стивън Перейра, Жоржиньо, Борис Секулич, рожденикът Жанио Бикел и завърналите се в тима Ангел Лясков и Тонислав Йорданов.
Изключително приятната и емоционална вечер завърши с отборно изпълнение на любимата песен на всички армейци "Още от дете".

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Хм, негрите кога я научиха тая песен бре, пропаганда? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 юни 2018 16:47

TristaNNN написа:
baraba написа:За първи път от началото на подготвителния лагер в Австрия Ел Маестро даде почивен следобед на своите футболисти. След мача с УФА, червените проведоха много тежка сутрешна тренировка, след което треньорът реши да разведри обстановка и заведе играчите на тиймбилдинг високо в планината.

И Буш и Станислав Костов я знаят :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2018 17:02

diplomat написа:
BRF написа:
1982 написа:Ти първо научи съдилищата, че ставаш отново за смях, тогава ми давай акъл ...... а вашият служител - Наско Борносузов, ще жали до дупка и после ще се крие, че да не получи решението, докато свят светува ..... тоя филм го знаем. Нищо че съдът е отсъдил да си вземе всичко ..... важното е да се обжалва и протаква. :mrgreen: :mrgreen:

Ама нещо незаконно ли има в това!???А колкото до съдилищата и научаването им-начините са два -да си юрист или престъпник!Ти юрист ли си?

Не е нужно човек да е юрист или престъпник - аз лично трябваше да уча "основи на правото" в университета, но не съм адвокат, пък и повечето интелигентни хора са наясно за системата от богата обща култура.

Можеш ли да ги подредиш съдилищата без да ползваш гугъл?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2018 17:10

BRF написа:Можеш ли да ги подредиш съдилищата без да ползваш гугъл?

Най-вероятно ще ги объркам, ама правото никога не ми е било интересно. :mrgreen: Сега направих справка наистина и ги бъркам апелативните, административните и военните съдилища, но както сам показа, човек с едно търсене в Гугъл може да се ограмоти.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 юни 2018 17:27

diplomat написа:
BRF написа:Можеш ли да ги подредиш съдилищата без да ползваш гугъл?

Най-вероятно ще ги объркам, ама правото никога не ми е било интересно. :mrgreen: Сега направих справка наистина и ги бъркам апелативните, административните и военните съдилища, но както сам показа, човек с едно търсене в Гугъл може да се ограмоти.

Сега виж от къде съм започнал разговора!Нищо лично към теб!1982 твърди,че който не може да ги подреди,става за смях!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 юни 2018 19:31

TristaNNN написа:

Явно Каранга и Енрике са ги научили за тези две седмици ;) Каранга ще ги научи и как да ви го показват със закачулено синьо шалче .... има опит , не е като да не го е правил вече ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 30 юни 2018 09:33

Тиймбилдинг и много настроение показва ЦСКА на лагера в Австрия ...
Звездата определено е новия ни вратар Данте Стипица ... :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=stdBmFz0lQA[/youtube]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”