Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 24 юни 2018 17:13

GOLEADOR написа:В какви филми за конспирация се хващат някои хора не е истина просто.Животно ли е,животинка ли е,но да вкарваш Камата в конспирация с Домусчиев в която участва и Далас - това просто си е сюжет за жълт роман.Както и да е, Домусчиев с един трансфер разклати сериозно ЦСКА,трябва да му се признае.Жалко,че наши фенове се хващат на евтините трикове!

Факт неоспорим. Лично за мен това е чисто политически ход, Недялков далеч не е толкова нужен на Лц.
Но случката е тъжна и никак не в полза на футбола в бг. Днес малкият ме пита кви са тез драми на Армията-казах му директно да не чете за това и да не се занимава с глупости. Но по-големите деца четат и виждат. И се питат: аз за кво тренирам тук, като са така нещата?
С тез цигански изпълнения доникъде няма да стигнем. Виновни са всички: днес лайната са на Армията, утре на Сухата река и т.н. А как тогава на тези места ще израснат бъдещите играчи, които трябва да ни изведат от батака?
И пука ли му на някой за тях?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 юни 2018 17:24

Кви лайна бе, колега левскар? Във футбола има политика, защото е много голяма игра. Не един или два клуба са се цакали, играчи са цакали клубове, мениджъри, президенти, играчи и тн. Проблема тука е, че изначало един човек отдавна е известен, че си служи с такива проблеми. Нито децата ще се омърсят, нито нищо. Докато "колегите" на Армията си го траят и искат за бащица, ще трябва да свикнат и с това.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юни 2018 17:52

PFC Litex написа:Аз от ЦСКА няма, какво да се интересувам, за умрелите или добро, или нищо,
но виж PFK CSKA - SOFIA JSC е друга тема.
Една капка катран е нужна на кацата с меда, а вчера картана беше толкова, че дори и матросвиците се гърчат.

ЦСКА продължава да съществува, напук на такива като теб. Така ще е докато има червен клуб с достатъчно фенове.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 юни 2018 18:07

PFC Litex написа:Аз от ЦСКА няма, какво да се интересувам, за умрелите или добро, или нищо,
но виж PFK CSKA - SOFIA JSC е друга тема.
Една капка катран е нужна на кацата с меда, а вчера картана беше толкова, че дори и матросвиците се гърчат.

Пак отричаш , че живота ти е да плюеш по ЦСКА :)
Толкова дълбоко приемаш проблемите ни , че ако човек не те познава,ще си помисли ,че си ни егати фена.
Нещо на унгарски за ЦСКА не си ли намерил скоро? :) Е така случайно без да се интересуваш.
Един път кажи ти от кой отбор си.
Кого подкрепяш ? Ти и Каши сте единствените без отбори ,които непрестанно плюят . Дай да видим твоя отбор с какво е по-добър от ЦСКА..
Айде другите ги разбирам .. левскари, лудогорци , канарчета и т.н. ....Ама ти ?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юни 2018 18:38

CSKA_1948_ написа:Пичове, на разбирате ли, че Антон не е причина, а повод за селските изпълнения на ГГ и ХС? Ицо е най-голямата ни легенда, но ако ГГ хвърли кърпата си заминаваме и трети шанс няма да имаме!

Ще стартираме от нулата, начело с легендите на ЦСКА, това ще стане. Пък каквото сабя покаже.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 юни 2018 18:41

sizif написа:
GOLEADOR написа:Няма как да платим 2 000 000 на Далас за защитник. Домусчиев ги има и си пазарува спокойно.Недялков е класа и си заслужава парите.

Вие май не четете
Далас обявиха свободен трансфер-Антончо е пуснат без пари.Това е схемата при която ЦСКА не получава нищо.В договора с американците има клауза за голям процент от следваща продажба.След като Домус прави такива врътки с богат клуб като Далас то значи няма спиране докато е жив.

Аз чета,ти обаче дали го правиш?
https://www.fcdallas.com/post/2018/06/2 ... ludogorets
Това е от сайта на Далас.Трансфера е факт и параметрите на сделката по договор няма да бъдат оповестени.Разбира се в ЦСКА знаят за нея,най малкото от парите които ще получат от Далас.
FRISCO – FC Dallas has transferred defender Anton Nedyalkov to Bulgarian first division side, Ludogorets, the club announced today. Per team policy, terms of the deal will not be disclosed.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юни 2018 18:54

А бе кой е тоя Антон Недялков? Да не е Роберто Карлош? Да е жив и здрав и да си играе на село. Той и без това си е селянче. Спомням си как сините приятелки с извънредната помощ на БфС навремето ни откраднаха един рижав португалец (забравих му името) и не прокопса. Същото ми се струва, че ще е и сега. Домуса се страхува, че ще остане да играе само с негърчета и откъде да вземе българин освен от ЦСКА, макар през схема. За мен няма съмнение, че врътка с Далас има, но нямам доказателства за комисионна. Иначе Ицо се подвизава в САЩ, а Домусчиев има заводи там. Даже Хювефарма направи инвестиция там миналата година за 300 милиона. Може би Ганчев има информация от Далас - не знам. Прави впечатление, че Стоичков пита за пари от ЦСКА, но комисионна може да вземе не само от ЦСКА. Както и да е. На мен нито един от тримцата замесени герои не са ми симпатични като хора, като от Стоичков и Животното имам лични впечатления.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 юни 2018 18:58

Mitata написа:
CSKA_1948_ написа:Пичове, на разбирате ли, че Антон не е причина, а повод за селските изпълнения на ГГ и ХС? Ицо е най-голямата ни легенда, но ако ГГ хвърли кърпата си заминаваме и трети шанс няма да имаме!

Ще стартираме от нулата, начело с легендите на ЦСКА, това ще стане. Пък каквото сабя покаже.

...И честта майко юнашка..... :) ,вече почваш да ни забавляваш.Нали това е целта на левскари и Домусчиев,да няма ЦСКА в професионалния футбол или ако има това да е опитомения на Газдов и Гьонов с който си ходят на купони и ти принципния,моралния цесекар си готов да им подкрепиш мечтата,нямам думи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 24 юни 2018 19:03

Мита , какво ново начало , какви чудесии ти са в главата :shock: Отбора си се развива много добре , постоянно се вдига нивото и въпреки спуснатата "опорка" за свободни агенти, които уж били без пари новите са си класа над тези които освободихме , а двама -трима от тях ми се струва , че ще са боНби от ранга на Каранга ;) Очаквам в близките дни и един централен нападател и за момента сме ток :mrgreen: А и да не забравя , тренерчето смятам също ще се окаже ... попадение ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 юни 2018 19:09

Red Warrior написа:А бе кой е тоя Антон Недялков? Да не е Роберто Карлош? Да е жив и здрав и да си играе на село. Той и без това си е селянче. Спомням си как сините приятелки с извънредната помощ на БфС навремето ни откраднаха един рижав португалец (забравих му името) и не прокопса. Същото ми се струва, че ще е и сега. Домуса се страхува, че ще остане да играе само с негърчета и откъде да вземе българин освен от ЦСКА, макар през схема. За мен няма съмнение, че врътка с Далас има, но нямам доказателства за комисионна. Иначе Ицо се подвизава в САЩ, а Домусчиев има заводи там. Даже Хювефарма направи инвестиция там миналата година за 300 милиона. Може би Ганчев има информация от Далас - не знам. Прави впечатление, че Стоичков пита за пари от ЦСКА, но комисионна може да вземе не само от ЦСКА. Както и да е. На мен нито един от тримцата замесени герои не са ми симпатични като хора, като от Стоичков и Животното имам лични впечатления.

Нещо подобно се случи и с Буш, който след няколко месеца в ЦСКА заигра в Англия. Сега се мъчи при подуянци. Ми да се мъчи, така му се полага.
Напълно възможно е Домуса да стои зад цялата врътка с Антон. Но какво пък, щом момчето иска на село, нека си стои там.
Не вярвам, не искам Ицо да е в комбина с Домуса. Даже да е взел комисионна, не трябваше да го злепоставят по този начин.

Върни се в “ЦСКА”