шивача написа:baraba написа:шивача написа:Ozzimozzi написа:шивача написа:Вие нормални ли сте? Майната му че сте припознали традициите на Литекс итн. Тук става въпрос за Ицо! Всички пред него са мижитурки, до един. Хеле пък тоя гном дето си докара селенията от ловеч в центъра на София. Бива да сте мишки, ама това е прекалено, да заставате на страната на един боклук, доказан наркоман или дори да държите неутралитет. Ицо ако ще и сто милиона да е прибрал си е Ицо, останалите могат само свирки да му правят завинаги. В една нормална държава тоя наркоман щеше да бъде взривен с тротил на орлов мост, а Ганчев да бъде бит и изнасилен гол в парка!

Шивач, не виждам кой от пишещите тук фенове на ЦСКА е застанал срещу Ицо!
ами виж ся, това са моментите в живота, в който трябва да заявиш позиция. Тук някой си подсмърчат, други не пишат, чакайки да мине "бурята" и тн. Всъщност имаше един кололоко дето нещо смътно си спомням, май зае джуджевска позиция и тн. Та в тея моменти няма елемент на политика, има заемане на твърда позиция, както Ицо е заяви. Аз му вярвам, че скоро някой боклуци ще изчезнат, като нищо чудно и Ганчев да е един от тях.
Сега ти ми кажи, чел си на Ганчев ироничното изявления към носителя на Зл обувка, Златна и СРЕБЪРНА(ДОСТА ЧЕСТО НЕСПОМЕНАВАНА, ВСЕ ЕДНО Е НИЩО) ТОПКА, та от ролята накакъв тоя нисък човек си позволява дори да си помисли подобно нещо, хеле пък да го публикува? Кво повече ви трябва освен да бъде убит с камъни!?
Шивач, тези сталинистки методи "има човек - има проблем, няма човек - няма проблем" отдавна не са актуални в съвремието ! Когато има някакъв проблем между двама души , сядат и го изясняват по между си ... не чрез медиите ! Нито на Ицо му беше работа да изисква от Ганчев отговор (той си го и получи де) , нито на Ганчев беше нужно да иронизира по този начин чрез сайта ни ! Силно се надявам, че двамата съвсем скоро ще се разберат , както винаги до сега и тази буря в чаша ще бъде забравена ! За мен едно е ясно , всичко е инсценировка и много удобно съвпада със завръщането на ЦСКА в ЕКТ и то точно малко преди първия двубой

ПС ... Позицията на феновете е да подкрепят ЦСКА ! Никой не е по голям от ЦСКА , нито Ицо , нито Ганчев !
искаш да ми кажеш, че не се сещаш, че животното не може да пръдне без заповед от джуджето?
Искам да кажа, че и двамата са достатъчно големи да се разберат по между си (в което не се съмнявам) и без наша помощ ! Искам да кажа , че докато не станат ясни всички факти породили подобни реакции , не е редно да се правят изказвания и разни определения за дадени личности ! Искам да кажа още , че познавайки Ганчев съм убеден , че за да постъпи така има причина , каква е причината все още аз не знам , колкото до реакцията на Ицо , тя е лесно предсказуема и предвидима
В крайна сметка , лично за мен това е буря в чаша вода , която по никакъв начин не влияе върху развитието и подготовката на ЦСКА за ЕКТ и новия сезон в ППЛ .

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!