Мите, зачетох се в доста коментари от ваши фенове и като цяло точно в двете крайности са повечето. Ганчев ще излезе сух от цялата история. Помията ще е основно за Стоичков и Животното.
Този човек е изключително подмолен и долен. Бедна ти е фантазията с колко хора се е подиграл, използвал ги е и ги е захвърлил после.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ozzimozzi написа: Каквито и проблеми да имат двамата, не е това начина за разрешаване.
Абсолютно вярно . Жалка история е това , но Стоичков ако имаше грам мозък нямаше да отговаря публично на фейсбук изявите на бивш пандизчия .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
1982 написа:Мите, зачетох се в доста коментари от ваши фенове и като цяло точно в двете крайности са повечето. Ганчев ще излезе сух от цялата история. Помията ще е основно за Стоичков и Животното.
Този човек е изключително подмолен и долен. Бедна ти е фантазията с колко хора се е подиграл, използвал ги е и ги е захвърлил после.
Би било игра по ръба на бръснача, ако се опитва да се отърве от Стоичков по този примитивен начин. Защото ако Стоичков не е взел комисионна и успее да защити името си много фенове ще се отвратим и отвърнем от ГГ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Ozzimozzi написа:Този „диалог” чрез медиите е жалка и грозна история, а на Ганчев не му прави чест това иронизиране. Каквито и проблеми да имат двамата, не е това начина за разрешаване.
Свиквайте, ще става и по-грозно, а Ганчев си пада и малко селяндурче.
Това, за което се говореше под сурдинка е вече факт. В момента в този клуб са като орел, рак и щука.

Ozzimozzi написа:Този „диалог” чрез медиите е жалка и грозна история, а на Ганчев не му прави чест това иронизиране. Каквито и проблеми да имат двамата, не е това начина за разрешаване.
+1
ГГ 100% се е подразнил от думите на Стоичков пред БНТ и от намека, че на животното е платено за това изявление (т. е., че той е платил).
От друга страна Ицо би трябвло да търси сметка от Животното, а не да дава ултиматуми на ГГ, който няма как да е отговорен за нечии думи.
Станалото, станало..... но дано ГГ си дава сметка кой е Ицо и какво представлява той за феновете! Собственици идват и си отиват, Ицо е един!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
1982 написа:Този човек е изключително подмолен и долен. Бедна ти е фантазията с колко хора се е подиграл, използвал ги е и ги е захвърлил после.
Ганчев ще се отрече дори и от сина си ако трябва да оцелее.
Ангел Бончев...
Любо Пенев...
Христо Стоичков...
А колко са имената, които не са публични...
Жив и здрав да е човека.

-
- Контакти:
Mitata написа:peliforewer написа:
Мита какво ти пречат тарторите на сектор Г,често съм в сектора и трябва да ти кажа че обстановката е супер,а това което прави Кюстендилеца всеки мач е достойно за уважение и без аналог в България.Колкото до емблемата,нека оставим собствениците на ЦСКА да решат проблема когато съдът ги прикани да плащат.Все пак това са 8 млн.лв.,а са толкова защото Домусчиев по най-мутренски начин реши да си поиграйка с феновете на ЦСКА.Това феновете да събират пари вече сме го играли,знаем и резултата.А днес за часове бе раздухан голям скандал от едно изказване на фен във фейсбук,душманите само чакат как да ударят ЦСКА,целта им е да разделят феновете,Спортал,БНТ веднага раздухаха случая и някои от нашите фенове вече ще правят преврат/включвам и теб/.Как ли тези медии щяха да отразят ако нещо подобно се случеше около Домусчиев и Лудогорец,без коментар,защото негативните коментари за Кирил Домусчиев са забранени в българските медии,ако не вярваш пробвай.
На мен не пречат, даже не се познавам с тях. Но ми е неприятно, че ЦСКА редовно е наказван със значителни суми заради хвърляните по време на мачове бомбички. Не ми е приятно, че са замесени в юмручни битки с фенове на други клубове. Не казвам, че тарторите на агитката на ЦСКА задължително трябва да са професори или с академично образование, но но не е зле да са харизматични фигури, които на първо място обичат ЦСКА и държат на имиджа на клуба, които имат позитивни идеи.
Без добра организация феновете събрахме повече от 1 милион, за емблемата сумата би могла да е по-сериозна.
От теб научавам, че съм бил превратаджия... Нямам думи.
Не крия, че очаквам повече от настоящите собственици. Минаха три години, а сериозни промени в организацията на клуба няма. Терените и бунгалата в Панчарево ми се виждат малко на фона на очакванията, които имах. А сега и този скандал...
Малко мрънкането ти ми идва в повече,аз ги познавам от стадионите,не съм им личен приятел но съм говорил с тях,снимал съм се с тях и мисля че това което правят за ЦСКА е добро,що не видиш какво става при агитката на Левски.Като искаш да смениш тарторите на агитката на ЦСКА се явяваш един вид превратаджия

1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Mitata написа:1982 написа:Мите, зачетох се в доста коментари от ваши фенове и като цяло точно в двете крайности са повечето. Ганчев ще излезе сух от цялата история. Помията ще е основно за Стоичков и Животното.
Би било игра по ръба на бръснача, ако се опитва да се отърве от Стоичков по този примитивен начин. Защото ако Стоичков не е взел комисионна и успее да защити името си много фенове ще се отвратим и отвърнем от ГГ.
Повечето фенове въобще и не се замислят какво става. Както стана и 2013-а, когато Ганчев се изгаври със Стоичков ..... тогава пешкира опраха ТИТАН-ите, макар че не те забъркаха Стоичков и го подлъгаха ..... един друг човек го подведе и после го отеба .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
PFC Litex написа:Ozzimozzi написа:Този „диалог” чрез медиите е жалка и грозна история, а на Ганчев не му прави чест това иронизиране. Каквито и проблеми да имат двамата, не е това начина за разрешаване.
Свиквайте, ще става и по-грозно, а Ганчев си пада и малко селяндурче.
Това, за което се говореше под сурдинка е вече факт. В момента в този клуб са като орел, рак и щука.
Да ти припомня ли последното което се говореше в средите на богатите

Левски с купата а ЦСКА в Европа.
Да ти намеря ли този твой пост?
Как пък един път не позна ?

Ама бързо забравяш , какво си предрекъл

peliforewer написа:
Малко мрънкането ти ми идва в повече,аз ги познавам от стадионите,не съм им личен приятел но съм говорил с тях,снимал съм се с тях и мисля че това което правят за ЦСКА е добро,що не видиш какво става при агитката на Левски.Като искаш да смениш тарторите на агитката на ЦСКА се явяваш един вид превратаджия.Колкото до наказанията срещу ЦСКА,там има думата Кучев и БФС,знаем как се наказват Левски и Лудогорец и как ЦСКА,знаем как беше наказан Каранга и каква медийна атака имаше спрямо него,така че винаги ще намерят за какво да ни глобят нали на хрантутниците от БФС им трябват спонсори.
Въпрос на разбирания. Аз не обичам бомбите по време на мач, защото могат да наранят сериозно някого и защото носят сериозни наказания и глоби на ЦСКА. Аз не виждам нищо хубаво в това да се биеш на предна линия с другата агитка по време на мач на Армията, пред ТВ камерите и това да се счита за някакво геройство. Противно е.
Ако за теб това е мрънкане, сори, за мен е принципна позиция.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,