Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Всичко за случая с Анисе.

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 яну 2012 00:39

B__A__N__DA__TA написа:
Hermes написа:Банда,моли се БФС-то да не си разчисти сметките с вас!

В този случай,за мое голямо съжаление, БФС ще си разчисти сметките с нас ;)

За съжаление си прав . Точно това си говорихме с познати , че ако правото е на Черноморец и БФС е принудено да отсъди в тяхна полза , то напролет ще има големи съдийски тесли . А върху ЦСКА , ще използва момента да покаже колко принципно .

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 28 яну 2012 00:48

Искам си Акаунта написа: Не е заплатено , стига да си наясно с материята ( а тя специално за БФС не е сложна ) . Всеки играч може да прекрати договора си по всяко време по вина на клуба . Примерно , ако не е получил 2 поредни заплати . Тогава той ще си го прекрати без проблем , защото това му право е гарантирано и от КТ , и от правилника на БФС . Примерно Караджов и Томи Костадинов напуснаха по този начин . За Виданов не съм сигурен дали пак за това , или по взаимно съгласие , когато пак може да се прекрати договор . Ако ти е интересна тази материя , ето ти линк , където пише точно тези неща които коментираме ... и други де :mrgreen:
http://www.bfunion.bg/media/upload/11937.doc

http://www.sportal.bg/video.php?video=42604
Да, но според адвокатите на ЦСКА, не е баш така :lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 яну 2012 00:49

msm написа:
Искам си Акаунта написа: Приятелю ... нека първо да дефинираме , какво е "свободен агент" . Противно на впечатлението което се е създало , "свободен агент" не е футболист , който е прекратил трудово-правното си взаимоотношение . Нека някой да ми посочи къде в КТ има такова понятие . "свободен агент" е състезател чиито състезателни права , не са държат от някой клуб , и не са отнети за някакъв период от време поради санкция . Към този момент , състезателните права на Анисе са в Черноморец . И ще останат там , докато СТК , към БФС не ги прекрати . Иначе казано - към този момент Анисе не е свободен агент , и ЦСКА е сключил договор с играч , чийто права се държат от друг отбор .

Така е по-принцип. Но юристите атакуват валидноста на договора , което означава, че няма как да имат права ако е невалиден. Това ще се изясни, когато излезе решението и ще бъде узаконено със стара дата ( тази на която е подадено предизвестието).

Обаче според мен , а и според доста юристи , договора на Анисе с Черноморец няма как да е нередовен , защото не нарушава нито КТ , нито правилниците на футболните централи . Още вчера писах , че искрено съчувствам на феновете на ЦСКА , заради юристите им . Моето лично мнение е , че те са били подведени от Георги Градев . Той първо се провали като мениджър на футболисти , сега прави същото и като адвокат по спортни дела . Дори се говори , че лиценза му на мениджър е отнет , заради това , че е взимал пари от футболни клубове , за да се съгласява на лоши условия за играчите , които представлява . Този човек е натрупал толкова злоба към ... ФИФА и УЕФА най-общо казано , че в делата които води , не прави почти нищо друго , освен да се опитва да вкара централите в гражданско съдопроизводство . За щастие 99% от жалбите му в граждански съдилища се отхвърлят като неоснователни .

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2012 00:55

Искам си Акаунта написа: Обаче според мен , а и според доста юристи , договора на Анисе с Черноморец няма как да е нередовен , защото не нарушава нито КТ , нито правилниците на футболните централи .

Ако е така, то другото няма никакво значение (освен за наказанията). Ако не е , футболиста е свободен агент!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 яну 2012 01:25

[b]Юристите на ЦСКА декларираха не само готовност, но и твърдо намерение да поискат от Българския футболен съюз да присъди на Черноморец служебни загуби във всички мачове от есента.[/b]
Основание е нередовната картотека на нападателя Анеси, заради формата на сключения договор, строго забранена, както от нормативната уредба на БФС, така и на висшестоящата организация ФИФА. Става дума за изпитателен договор в полза единствено на работодателя, което е нарушение на принципа за устойчивост на договорите на състезателите, съгласно нормативната база.
Според тях може да се очаква завеждане на съдебен иск срещу Черноморец за изнасяне на лични данни, както и за отправяне на обидни квалификации към клуба.
Правното звено е на мнение, че в конкретния случай е изключено да се прояви сънтимент към бургазлии, заради перманентното им негативно отношение към клуба на армейците. Това заяви официално Радостин Василев, лицето на екипа от "Армията".

Юристите на ЦСКА искат да върнат Ловеч в борбата за титлата, Левски да се изравни по точки с ЦСКА, а Лудогорец да дръпнат с още две точки на върха.
100% утре ще променят това си искане :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 яну 2012 01:32

msm написа:
Искам си Акаунта написа: Обаче според мен , а и според доста юристи , договора на Анисе с Черноморец няма как да е нередовен , защото не нарушава нито КТ , нито правилниците на футболните централи .

Ако е така, то другото няма никакво значение (освен за наказанията). Ако не е , футболиста е свободен агент!

Именно ... и санкции за Черноморец ако е нередовен . Което обаче ще означава , че някой БФС е приел нередовен договор . Затова и момчетата от официалния фен клуб на Черноморец подготвят декларация ... която може да е обща , ако и вашия фен клуб реши да я подкрепи . Ще се иска пълна прозрачност по казуса от страна на БФС , и максимални наказания за всички виновни . Без значение кои са те . Утре ще е готова "черновата" и ако проявите интерес , ще я поискам да я погледнете .

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 яну 2012 01:33

И аз ще издам една декларация! В чудо ще се видят от толкова декларации!! :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 яну 2012 01:39

Red_Girl написа:И аз ще издам една декларация! В чудо ще се видят от толкова декларации!! :lol: :lol:

Е , на затова трябва да се обединяват декларациите . Иначе просто няма да ги четат :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 яну 2012 01:42

Искам си Акаунта написа:
Red_Girl написа:И аз ще издам една декларация! В чудо ще се видят от толкова декларации!! :lol: :lol:

Е , на затова трябва да се обединяват декларациите . Иначе просто няма да ги четат :mrgreen:

Може ми ги дадат за подпалки! Нека всички изявили се тук юристи пуснат по една! Даже може да направим една голяма от форума и с цитати да поставим коментарите и разкритията направени от някои потребители. Може да помогнат. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 яну 2012 02:17

Red_Girl написа:
Искам си Акаунта написа:

Може ми ги дадат за подпалки! Нека всички изявили се тук юристи пуснат по една! Даже може да направим една голяма от форума и с цитати да поставим коментарите и разкритията направени от някои потребители. Може да помогнат. :lol: :lol:

Подпалките ги изпусна . Левски докараха от Сантос , ама ги върнаха към Бразилия ;)

Върни се в “ЦСКА”