01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
visentii

Re: Момчета от ЦСКА, така не става!

Мнениеот visentii » 02 мар 2015 09:26

biso62 написа:Колеги-привърженици на ЦСКА! Преспах и пак продължавам да мисля за вчерашната загуба.Това май,че е най- слабия мач на нашите от началото на първенството.Дори и при загубата в Разград играхме малко по-смислено и имахме някои положения. След тази среща стигнах до следните изводи: smile emoticon
1.Отборът не може да играе под напрежение-от момента( още през есента),когато се оказа,че има възможност да се борим за титлата-нещо се прекърши и последните кръгове бяха слаби.До голяма степен мачовете ги взехме с късмет или проблясъци на футболисти.Но не и като колектив.
2.Подготовката в Турция не е променила почти нищо в игрови план.Да не говорим,че при толкова контроли там Стойчо в две последователни,какво говояр-в един мач- не излезе с постоянна единадесеторка.И как ще ги обиграеш,сработиш,разучиш разигравания и положения? И изобщо играта на отбора не е като колектив.А се иска и футбол.Не само битка!
3.По време на мачовете там най -остри и прилично играещи футболисти бяха Милисавлевич и Галчев,както и Бъркляча.И точно тях да ги оставиш като резерви в този мач...Сънди е в дупка от 4 месеца.И там головете ставаха заради него,и тук-по същия начин.Не Гъргоров го надигра,той подцени топката и допусна да го подмине и на Бадема остана само да я центрира.
4.Тони Силва определено не иска да играе.Какви са причините-той си знае.Но да си стои на скамейката.Не,че Стоянов е по-добър,но все пак е българин.
5.На този терен трябваха футболисти,а не танцьори.На хубав терен е различно-там скоростта,техниката и импровизацията(индивидуалните качества) могат да помогнат.В този пясък-не.
6.Време е Фелипе да поседне на пейката.На неговата позиция да заиграе Фортеш,Платини,дори ми Марки(дето го мързи да гледа в момента) ще е по-полезен.
7.Липсата на Буш не може да се компенсира.Неговата борбеност,бързина и дори късмет не могат да се заменят с по добрата тактическа култура на Жоаким,или качествата(все още енигма) на Николич.Буш бе замесен в 80 процента от головете ни.Не случайно и зациклянето на отбора започна когато той изпадна в дупка(като реализатор).Но продължи да бъде най-острият ни футболист.
8.Ако играем така няма да вземем мача с Берое,а и говедата ще ни вземат точки.
9.Нищо не е загубено.Винаги тръгваме тежко през пролетта.Но това,което се случи,е тревожно.
10.Последно.Непрекъснато в пространството се носят слухове,че титлата е спазарена срещу лиценз. Може и и затова Лудите не се напъват.Дано са само слухове! Ако не са-тогава Томов и Стойчо не заслужават подкрепата ни.Освен ако не излязат и да кажат-няма да можем да станем шампиони(или каквото решат,но в този смисъл). Може би затова и Младенов все говори за някакви 3-5 години,и че не можем да прескачаме етапи.Дори и преди този мач.
Само ЦСКА!

Големи анализатори,тука бе...Хайде преспи още една нощ и помисли...по горе ти го казаха - губиш 3 точки,печелиш 6 - защо се вкарвате в някакви филми.
Н.Александров го оставете - той просто си пише,затова му плащат...докато има кой да го чете ;)

П.П.Продължавайте да плащате за смешната и измислена "А" група.

peliforewer
Контакти:

Re: 01.03.2015 Локомотив София - ЦСКА София /кръг 20/

Мнениеот peliforewer » 02 мар 2015 09:28

Brabam написа:Е втория му прякор "Синоптика" заради какво дойде ? :lol:

Защото беше завел Литекс на един зимен лагер на 30 градуса жега,в Тунис ли Египет ли забравил съм и седмица преди старта на шампионата ги върна в България където температурите бяха около 0 градуса като разбра че футболистите му ще имат големи проблеми с аклиматизацията,се изказа че в дните на започване на пролетния сезон се очаквали снежни виелици и бури и трябвало да се отложи първия кръг и естествено от БФС го отложиха.Мъри заведе отбора на извънареден лагер отбора си някъде на по-топло към южната граница,отборите си нарушиха програмата,а събота и неделя вместо снежни бури,печеше слънце и беше около 10-15 градуса,но футбол в България нямаше.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 мар 2015 09:53

Вчера се афектирах най-вече от това, че нямахме идея как да спечелим мача!
Ако сме решили да се борим за титла, не може да излезем ОТНОВО с познатото " отзад 0:0, а отпред каквото стане". Не и в този мач, не и срещу този противник, не и пред такава подкрепа.
Ей това ми тежи най-много .....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 мар 2015 10:15

От това което гледах по репортажа , червените картони са заслужени , единият за блъскане без топка , другият нарисуван на Апостол 100%. На този терен всички играят и Левски и Лудогорец , които също загубиха точки по спомен :) Подкрепяйте си отбора , това е супер но не търсете причините в другите. Сега очаквам да ви накажа да играете без публика , имахте последно предупреждение от миналият сезон , ако не ви накажат аз ще викам Мафия и то справедливо. Имате шансове и то големи , но си мисля , че важните мачове Стойчо не може да ги вземе. Причината е неизвестна. Поне според мене :)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 мар 2015 10:23

kempesmario написа:От това което гледах по репортажа , червените картони са заслужени , единият за блъскане без топка , другият нарисуван на Апостол 100%. На този терен всички играят и Левски и Лудогорец , които също загубиха точки по спомен :) Подкрепяйте си отбора , това е супер но не търсете причините в другите. Сега очаквам да ви накажа да играете без публика , имахте последно предупреждение от миналият сезон , ако не ви накажат аз ще викам Мафия и то справедливо. Имате шансове и то големи , но си мисля , че важните мачове Стойчо не може да ги вземе. Причината е неизвестна. Поне според мене :)

Няма да ги накажат или поне не сурово както е редно. Това не са хора за стадион. Не им е първият случай, няма и да е последният. Жалко само, че полицията за пореден път не си свърши работата и да арестува вандалите.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 мар 2015 10:25

Недей да слагаш под общ знаменател всички. От 6000 човека, едва ли са били повече от 100 лумпените.
Не може всички да страдат , заради шепа наркомани.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 мар 2015 10:37

Red_Neck написа:Вчера се афектирах най-вече от това, че нямахме идея как да спечелим мача!
Ако сме решили да се борим за титла, не може да излезем ОТНОВО с познатото " отзад 0:0, а отпред каквото стане". Не и в този мач, не и срещу този противник, не и пред такава подкрепа.
Ей това ми тежи най-много .....

Идеите се "раждат" в главата,не растат по дърветата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 мар 2015 10:58

Изобщо не се съгласявам с това мнение... само мрънкалници в тая държава... един мач стъпихме на криво и се почна... :idea:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2015 11:12

1982 написа:Не съм, стана една загуба и айде, пак трагедии и вопли.

+1
То всяка пролет първият мач ни е калпав, съответно по тая логика винаги трябва да има подобни статии. От един мач се стига до някакви крайни мнения, което е доста глупаво и дразнещо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 02 мар 2015 11:31

MASTER_COOL написа:Недей да слагаш под общ знаменател всички. От 6000 човека, едва ли са били повече от 100 лумпените.
Не може всички да страдат , заради шепа наркомани.

Не четеш до края. Написал съм да арестува вандалите. Евала на останалите, дето си подкрепяха отбора, както си трябва, даже и след 2-0! Не си се появявал скоро при нас ;)?
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “ЦСКА”