Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 21 мар 2014 19:45

Като за първи ден съм изненадан от огромния брой хора, които са си взели акции. 807 човека. това е повече от добре за първи ден. Използвайте си съботиня ден, за да си купите акции, защото повечето инвестиционни посредници, а и някои банки работят в събота. да продължим да сеем ентусиазъм сред червената общност.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 мар 2014 19:46

RED_FOREVER_YOUNG написа:вижте това мнение на сашо тодоров:
Никаква изненада, стотици оплаквания от провинцията, че банките не са в час и им отказали парите. Посочи като абсолютни шампиони Инвест и ОББ, които са създали отлична организация, така че и най-малкият клон може да приема за акции на ЦСКА. ОББ е шампион с близо 300 сделки. Абсолютно разочарован от една от най-големите банки, но не пиша името, че знам ли дали не могат да ме праснат в съда. Така че приятели от провинцията - търсете ОББ и Инвест. Тодоров е убеден, че и другите банки ще реагират, след като видят как вървят нещата. Каза , че средно платената сума на сделка от близо 100 лева близо е над очакваното. Спокоен, че ще приключи всичко за 15 дни и убеден, че идват и акулите. Общо взето, оптимист като за нещо, което никога не е правено.

Просто си търсете правата, искайте си своето, ако беше казал имам тук едни 20 000 лева, и няма да ми ги вземете ли ? Ще видиш как ще светнат очите. Търсете си правата, мрънакайте, докато не ви свършат работата, защото това е ваше право.

Ама не се сещайте в края на работния ден. Друга алтернатива е онлайн покупка на акции в сайта на Елана.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 мар 2014 19:56

Кировец написа:Ама не се сещайте в края на работния ден. Друга алтернатива е онлайн покупка на акции в сайта на Елана.

По назад в темата съм постнал още един сайт за онлайн покупка. Между другото в някои по-малки клонове на банки наистина може да не ви свършат работа по простата причина, че досега не им се е налагало да извършват подобни операции. А нали се сещате, че освен банката и служителят, който извършва този род сделки, също трябва да бъде оторизиран посредник.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 21 мар 2014 20:02

RED_FOREVER_YOUNG написа:Като за първи ден съм изненадан от огромния брой хора, които са си взели акции. 807 човека. това е повече от добре за първи ден. Използвайте си съботиня ден, за да си купите акции, защото повечето инвестиционни посредници, а и някои банки работят в събота. да продължим да сеем ентусиазъм сред червената общност.

Абе като за първи ден не е кой знае какво.. Обаче надеждата ми е в това да има някакво забавяне в обработването на акциите, иначе с тези темпове до края трудно ще успеем да достигнем нужния праг за успешна емисия, освен ако не удължим срока на предлагането.

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 21 мар 2014 21:30

Ivailo Yolchev
мнението на Сашо Тодоров. Никаква изненада, стотици оплаквания от провинцията, че банките не са в час и им отказали парите. Посочи като абсолютни шампиони Инвест и ОББ, които са създали отлична организация, така че и най-малкият клон може да приема за акции на ЦСКА. ОББ е шампион с близо 300 сделки. Абсолютно разочарован от една от най-големите банки, но не пиша името, че знам ли дали не могат да ме праснат в съда. Така че приятели от провинцията - търсете ОББ и Инвест. Тодоров е убеден, че и другите банки ще реагират, след като видят как вървят нещата. Каза , че средно платената сума на сделка от близо 100 лева близо е над очакваното. Спокоен, че ще приключи всичко за 15 дни и убеден, че идват и акулите. Общо взето, оптимист като за нещо, което никога не е правено

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 мар 2014 21:31

Аз мисля,че като за първи ден е много добър резултата от 80 хил акции.Ако вземем този резултат от днес, като усреднен за останалите дни(а мисля,че ще имаме и по-големи резултати),то се получава-15 дни по 80 хил акции = 1.2 млн. акции.Плюс 3-4 големи пакети(100 хил.+ акции) и ще сме достигнали прага от 1 409 210 акции!! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 21 мар 2014 21:32

ДИСТРИБУТОРИ ЗА АКЦИИ ОТ САЙТА НА ЦСКА Е ИНФОТО: http://www.cska.bg/distributor/index.html

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 21 мар 2014 22:17

Призив от "Българска армия"

Публикувано на: 21.03.2014 17:45

Автор: Проспорт.бг
[Българска армия]

В събота се очаква офиса на ЕЛАНА на "Българска армия" да бъде претоварен в неработния ден от желаещи да си купят акции на ЦСКА.

По тази причина служителите ще бъдат увеличени от двама на трима, за да се смогва на наплива. В днешния след обяд се поддържаше опашка от 10-15 човека без прекъсване.

В дена на мача срещу Лудогорец най-вероятно ще бъде отворен още един офис в сградата на администрацията на ЦСКА, за да бъде поет пика от хора, които не могат да си свършат работата в малките населени места. Именно към тях има молба от клуба и инвестиционния посредник, още при пристигането да се насочват към офиса на посредника, а да не чакат час преди мача, когато се очаква огромно струпване на хора и заради горещия двубой.

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 21 мар 2014 22:26

Припомням ви, че ще е добре хората по места, където работят инвестиционни посредни събота, или на армията, където ще работи от 10;30 до 16;30 да минат повечко хора, а другото е в сряда ще работят 6 или 7 служителя на армията, защото се очаква над 700 човека от провинцията да си купят тогаво межди 14;30 и 19, като мача е от 19;30.

RED_FOREVER_YOUNG
Контакти:

Мнениеот RED_FOREVER_YOUNG » 21 мар 2014 22:30

И продължавайте с агитацията, с позитавна кампания, показвайте на приятелите си колок много хора са си купили, колко още ще си купят акции. От нас зависи да променим историята, ако не си помогнем сами, никой няма да ни помогне. И още нещо, ако сте решили да си купите 50 акции, направете всичко възможно да купите още 5-6, това е един път в историятя, това е нашия шанс. Нека си спасим отбора. Успех армейци!

Върни се в “ЦСКА”