XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Кировец » 09 мар 2014 16:32

Томи, Туре ритна ръката на Мболи, а не топката.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 16:58

Кировец написа:Томи, Туре ритна ръката на Мболи, а не топката.

В случая е важно, че няма прекомерна сила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2014 17:01

Tommi написа:Преценява се въз основа на методическите указания и съдийската практика. Шутът с бутоните беше в топката, която беше притежание на вратаря, а не през ръцете и също така нямаше прекомерна сила.

:mrgreen:
И в тия указания какви са ''допустимите'' параметри количество сила и кога е ''прекомерна'' ''нормална'' и ''лека''! Ако може и да ми кажеш как се изчислява силата упражнена върху тиквата на тоя(в килонютони,ако може)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 17:07

delqnski47 написа:И в тия указания какви са ''допустимите'' параметри количество сила и кога е ''прекомерна'' ''нормална'' и ''лека''! Ако може и да ми кажеш как се изчислява силата упражнена върху тиквата на тоя(в килонютони,ако може)!

Указанията са най-вече посредством примери и тълкувания на методистите. Долу-горе, както се определя и дали един шпагат е за жълт или червен картон, там също е от значение дали е използвана прекомерна сила. Изчисляването на силата е работа на инженерите и/или физиците, не на съдиите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 мар 2014 17:13

delqnski47 написа:
Tommi написа:Преценява се въз основа на методическите указания и съдийската практика. Шутът с бутоните беше в топката, която беше притежание на вратаря, а не през ръцете и също така нямаше прекомерна сила.

:mrgreen:
И в тия указания какви са ''допустимите'' параметри количество сила и кога е ''прекомерна'' ''нормална'' и ''лека''! Ако може и да ми кажеш как се изчислява силата упражнена върху тиквата на тоя(в килонютони,ако може)!

:lol: :lol: :lol: Чакай отговор.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 мар 2014 17:15

Tommi написа:

Дет`са вика - приятелско подритване по пръстчетата. :)
Нормална практика по света. Няма вратар, който да не е бил подритван от калпав нападател, след като е хванал топката. :)
Наградата за феърплей трябва да я връчат на Туре. Толкова е мил. Постоянно беше усмихнат до ушите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2014 17:15

Tommi написа:
delqnski47 написа:И в тия указания какви са ''допустимите'' параметри количество сила и кога е ''прекомерна'' ''нормална'' и ''лека''! Ако може и да ми кажеш как се изчислява силата упражнена върху тиквата на тоя(в килонютони,ако може)!

Указанията са най-вече посредством примери и тълкувания на методистите. Долу-горе, както се определя и дали един шпагат е за жълт или червен картон, там също е от значение дали е използвана прекомерна сила. Изчисляването на силата е работа на инженерите и/или физиците, не на съдиите. ;)

Тълкувания на ''професионалисти''!Ти ''професионалист'' ли си по тия тълкувания,че говориш за прекомерна сила,защото под прекомерна сила разбирам М'боли да му шибне едно две крошета!Тая топка с тая маса не знам ква прекомерна сила щи направи(ако ще ускорението направено от М'боли-то да е 1000 км/с^2),а и се видя реакцията на Туре веднага след удара,че не беше никаква!Просто тва не е прекомерна сила,каквато я изкарваш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 17:31

Кировец написа:
Tommi написа:

Нормална практика по света. Няма вратар, който да не е бил подритван от калпав нападател, след като е хванал топката. :)
Наградата за феърплей трябва да я връчат на Туре. Толкова е мил. Постоянно беше усмихнат до ушите.

Няма какво да кажеш, значи да считаме темата за приключена.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 мар 2014 17:35

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:

Няма какво да кажеш, значи да считаме темата за приключена.

Моля?! :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 17:39

delqnski47 написа:
Tommi написа:

Тълкувания на ''професионалисти''!Ти ''професионалист'' ли си по тия тълкувания,че говориш за прекомерна сила,защото под прекомерна сила разбирам М'боли да му шибне едно две крошета!Тая топка с тая маса не знам ква прекомерна сила щи направи(ако ще ускорението направено от М'боли-то да е 1000 км/с^2),а и се видя реакцията на Туре веднага след удара,че не беше никаква!Просто тва не е прекомерна сила,каквато я изкарваш!

Не знам защо си сложил професионалистите в кавички. Всъщност те са си точно професионалисти, защото с такива тълкувания си изкарват хляба. А твоите разбирания избягвай да ги споделяш. По-добре да си мълчиш и да оставиш съмнения, че не разбираш, отколкото да направиш такъв анализ и да разсееш всички съмнения. :)
И само за информация да знаеш, че в правилника пише за хвърляне на предмет, в това число и топка, по противник, т.е. дали ще е топка или да речем шише с вода плътността не играе роля.

Върни се в “ЦСКА”