ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Logical person » 03 яну 2014 18:42

Тези Топспорт, чете ли ги някой ? Имат ли навика да пишат партенки ? Че сега ги зачетох и пишат че сме щели да вземаме Алън Смит :)
http://topsport.ibox.bg/news/id_1821416073

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 яну 2014 18:48

Logical person написа:Тези Топспорт, чете ли ги някой ? Имат ли навика да пишат партенки ? Че сега ги зачетох и пишат че сме щели да вземаме Алън Смит :)
http://topsport.ibox.bg/news/id_1821416073

Откровени идиотщини. :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 яну 2014 18:49

Взимаме Ромарио и Пеле. Още утре кацат. :lol:

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 яну 2014 18:51

Venko123 написа:Викаш дай да го махат Стойчо лятото, да идва някой друг, и него да го махнем зимата, и после пак и пак и пак... Не се ли научихте че за да има успехи един отбор трябва да се гради дълго време и да не се пипа треньора. Последния път когато треньор при нас се задържа повече от година станахме шампиони и имахме готов отбор за групите на ШЛ. Мислете малко. Георги Василев дойде в началото на 95 година и направи отбора шампион 97 година. Беше оставен да работи по-дълго време и спечелихме купата и А група.

Аз лично никога няма да се изплюя върху,някой нов млад треньор,който изисква повече време за да наложи някакви нови идеи за развитие ама НИКОГА няма да се изхрача,защото не съм от лекомислените идиоти,които се интересуват от краткосрочни успехи.Точно там е въпроса,че Стойчо се е доказал точно като такъв,треньор способен да спечели нещо в България,но не и да изгради нещо,което ще бере плодове дълги години след това и разбира се за това не е виновен само той,но всички управлявали и бивши треньори имат вина за моментното състояние на клуба,защото се провежда една и съща политика и тя е,че няма дългосрочно мислене.Това,че в момента критикувам Стойчо незначи,че му искам сега оставката,НЕ!Стойчо трябва да си тръгне,когато клуба се стабилизира напълно и се изчисти от всякакви боклуци с извинение за израза.Аз лично не съм оспорвал решението за изгонването на Галчев,но ако помислиш логично тогава Стойчо беше наясно,че перничани няма да му дадат пари за селекция и не беше логично да гони на поразия,колкото и НЕкачестевени са все пак в даден мач могат да ти свършат работа.Сега обаче Стойчо въпреки,че няма финансови ресурси НЕ е принуден да се самоноказва така с такъв като Галчев,който носи само пасиви, ДАНО да ме опровергае искрено се надявам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 яну 2014 18:58

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Venko123 написа:Викаш дай да го махат Стойчо лятото, да идва някой друг, и него да го махнем зимата, и после пак и пак и пак... Не се ли научихте че за да има успехи един отбор трябва да се гради дълго време и да не се пипа треньора. Последния път когато треньор при нас се задържа повече от година станахме шампиони и имахме готов отбор за групите на ШЛ. Мислете малко. Георги Василев дойде в началото на 95 година и направи отбора шампион 97 година. Беше оставен да работи по-дълго време и спечелихме купата и А група.

Аз лично никога няма да се изплюя върху,някой нов млад треньор,който изисква повече време за да наложи някакви нови идеи за развитие ама НИКОГА няма да се изхрача,защото не съм от лекомислените идиоти,които се интересуват от краткосрочни успехи.Точно там е въпроса,че Стойчо се е доказал точно като такъв,треньор способен да спечели нещо в България,но не и да изгради нещо,което ще бере плодове дълги години след това и разбира се за това не е виновен само той,но всички управлявали и бивши треньори имат вина за моментното състояние на клуба,защото се провежда една и съща политика и тя е,че няма дългосрочно мислене.Това,че в момента критикувам Стойчо незначи,че му искам сега оставката,НЕ!Стойчо трябва да си тръгне,когато клуба се стабилизира напълно и се изчисти от всякакви боклуци с извинение за израза.Аз лично не съм оспорвал решението за изгонването на Галчев,но ако помислиш логично тогава Стойчо беше наясно,че перничани няма да му дадат пари за селекция и не беше логично да гони на поразия,колкото и НЕкачестевени са все пак в даден мач могат да ти свършат работа.Сега обаче Стойчо въпреки,че няма финансови ресурси НЕ е принуден да се самоноказва така с такъв като Галчев,който носи само пасиви, ДАНО да ме опровергае искрено се надявам.

Това си го избий от главата. Просто е невъзможно скоро да се случи, камо ли с млад треньор. :) Освен това въобще не се знае какво щеше да е днес, АКО Тодор не бе звъннал на Президента при първия период Томов.
Сещаш се на къде бия.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 яну 2014 19:25

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:

Отбор се изгражда за поне 3-5 години, за да стане устойчив. Стойчо има ли престой по-дълъг от 12-18 месеца ? Освен това за да се изгради отбор е необходимо натрупване, а при Стойчо като се намери добър футболист и след 6-12 месеца го продаваме или той разтрогва. Все някакви управленски и финансови катаклизми. Къде е Лукас Саша ? Къде е Ней, къде са Мораес и Зику ? Сега от летните трансфери имаме двама много сполучливи футболисти - Менди и Милисавлевич, ако зимата към тях се намерят още двама от такава класа и лятото още двама, плюс младите футболисти които се налагат, плюс по-опитните като Илиев и Гъргоров и ето ти приличен отбор. Но кога Стойчо е имал възможност да надгражда в рамките на 3-4 трансферни прозореца ?

п.п. При трансферите 20-30% успеваемост е много добре. Вземаш 10 човека и ако от тях 2-3 паснат и вдигнат класата на отбора, трябва да се радваш. три трансферни прозореца по трима и ето ти отбор. Това важи и за Реал М и за Челси и за ПСЖ и за всеки. Колко тона играчи купиха тези отбори , за да си отсеят състав ?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 яну 2014 19:29

Аз гледам на нещата така. Галчев е по-добра резерва от Дюлгеров. Остава ни да вземем още един опорен халф. :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 яну 2014 19:43

Янис Зику написа:Аз гледам на нещата така. Галчев е по-добра резерва от Дюлгеров. Остава ни да вземем още един опорен халф. :)

Именно, всеки отбор картотекира по 25-30 футболиста. Поне половината от тях са твърди резерви, има нужда и от такива.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 яну 2014 20:18

Нека бъда ясен - това, че не харесвам Галчев и никога не съм го харесвал като футболист не значи, че съм против Стойчо. Предполагам, че няма по-добър избор в момента. Ясно е, че преди да имаме нов собственик/ци, няма да се дават пари за селекция. Просто ми се искаше да изпадне нещо без пари от типа на Милисавлевич, но на поста вътрешен халф. Стойчо досега не беше оставен на спокойствие на бъде треньор дълго време. Нито при Божков, нито при Томов 2008, а при боклуците да не говорим. Както Стойчо казва: "ЦСКА всяка година прави селекция, но не и отбор", а отбор се прави поне година и половина, при това с пари. Аз лично не виждам по-добър вариант от Стойчо за ЦСКА. Мето Деянов няма опит, Пената, Паро и Гочето са пенсионери, Херо е левскар, Любо Пенев е зает. То това са що-годе добрите треньори, няма друг. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 03 яну 2014 21:26

Станков е треньор, но за сега си имаме Стойчо, който за мен си е идеален.

Върни се в “ЦСКА”