Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Анкета: За и против Стойчо Младенов

Мнениеот sin4ec » 30 сеп 2013 21:57

vaskonti написа:Все едно Йоканович казва това, глей кво нещо е съдбата :mrgreen:

Хм, не разбирам какво ви пречи пък Йоканович. Думичка напреки не е казал не само за вас, а и за който и да е противник. Ако каже нещо- е с уважение. Гледа си отбора, и го гледа добре. Не търси вина никъде, освен в себе си, а пък за съдия не помня нещо да е казал... Колкото до облеклото му, без коментар... Таман Стойчо го похвалих, че се е барнал, той пак с анцунга и кепето, но това е до манталитет.
А може би е виновен Славиша, че не покани родата си и десетина срба в Левски? И че не е съдил отбора си няколко пъти, и не прави проблем за един анцунг? Не говори за Директиви, даже и за чорбари не говори, егати тъпака!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 окт 2013 08:51

sin4ec написа:
vaskonti написа:Все едно Йоканович казва това, глей кво нещо е съдбата :mrgreen:

Хм, не разбирам какво ви пречи пък Йоканович. Думичка напреки не е казал не само за вас, а и за който и да е противник. Ако каже нещо- е с уважение. Гледа си отбора, и го гледа добре. Не търси вина никъде, освен в себе си, а пък за съдия не помня нещо да е казал... Колкото до облеклото му, без коментар... Таман Стойчо го похвалих, че се е барнал, той пак с анцунга и кепето, но това е до манталитет.
А може би е виновен Славиша, че не покани родата си и десетина срба в Левски? И че не е съдил отбора си няколко пъти, и не прави проблем за един анцунг? Не говори за Директиви, даже и за чорбари не говори, егати тъпака!

Обърна ли внимание в каква връзка казвам това?
Принципно слабо ме вълнува кой как се облича. Ако това за вас има чак пък толкова важно значение, назначете си Долче и Габана за треньорски тандем, те винаги ще са елегантни на скамейката. Освен това говоренето за директиви не е присъщо само на Стойчо - дори СЪР или Моуриньо често се отплесват в подобна посока. Не, че ги сравнявам с наш Стою, просто казвам, че няма никакво значение кой как се облича и какво говори. Важно е какво прави. Вече отделен е въпросът и до колко Стойчо е добър треньор, за мен е най-малкото спорен, но точно в този момент той е най-подходящият за ЦСКА.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 11:04

vaskonti написа:
sin4ec написа:

Обърна ли внимание в каква връзка казвам това?
Принципно слабо ме вълнува кой как се облича. Ако това за вас има чак пък толкова важно значение, назначете си Долче и Габана за треньорски тандем, те винаги ще са елегантни на скамейката. Освен това говоренето за директиви не е присъщо само на Стойчо - дори СЪР или Моуриньо често се отплесват в подобна посока. Не, че ги сравнявам с наш Стою, просто казвам, че няма никакво значение кой как се облича и какво говори. Важно е какво прави. Вече отделен е въпросът и до колко Стойчо е добър треньор, за мен е най-малкото спорен, но точно в този момент той е най-подходящият за ЦСКА.

Ш-ш, Йоката се движи в Polo by Ralph Lauren и нормално, с тая заплата от Ганя :mrgreen: "Кепето" на Стою е част от рекламния му договор с Andrew's, така че ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2013 11:15

Васко, недей да спориш. Най-важното в един треньор е как се облича, другото го за.би.
Това го чувам от Синчец за 72-ри път в тази тема и без да се обижда, ама вече ми прилича на комплекс относно дрехите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 окт 2013 11:20

Синчеца да не е моделиер - би прилягало на левскар :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 окт 2013 12:06

mistreated написа:Васко, недей да спориш. Най-важното в един треньор е как се облича, другото го за.би.
Това го чувам от Синчец за 72-ри път в тази тема и без да се обижда, ама вече ми прилича на комплекс относно дрехите.

Нека е за трети. А дрехите ми са последна грижа. Но когато си треньор на гранд, па било и български, е редно да не ходиш като пазарджишки циганин на пазара. Само питката с кебапче му липсва, но щом ви е все тая-ваша работа.
А доколко си върши работата, го показват банерите. За два месеца чудо не може да стане, но между Левски в началото на шампионата и Левски днес май има известна разлика. Не че е голяма, но е важна.

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 01 окт 2013 12:15

Лека-полека, криво-ляво и с липсата на каквато и да е лятна подготовка, ЦСКА на Стойчо отново започва да си прилича на... ЦСКА на Стойчо.
Грозен и силов футбол, агресия и стремеж за преса по целия терен, биткаджии, които ритат и блъскат противника и яко тичане. Това винаги е бил ЦСКА при Стойчо. Финес, техника, красиви отигравания и прочие "балет" - да си ги нямаме такива.
Ако Стойчо беше провел адекватна лятна подготовка, тоя отбор, с тия... повече от скромни футболисти... щеше буквално да гази. Не че вече не започнаха да го правят, де.
ЦСКА има присъствие при статичните положения, центриранията вече се оправиха, започнаха да се получават и заучените положения.
Стойчо няма плеймекъри и ще играе по крилата, както винаги е обичал да играе - със слизания и на фланговите футболисти, и на бековете зад тях. По този "грозен и нелицеприятен" начин ЦСКА на Стойчо вече веднъж стана шампион. А тогава в състава си червените имаха и Велизар Димитров, и Христо Янев...
По-важното е, че футболистите са вече доста по-спокойни и че успешно започнаха да затварят подстъпите към вратата. ЦСКА изглежда много солиден в защитен план, а се вижда, че "пенсионерът" Тодор Янчев все още няма никакво намерение да окача бутонките. Стойчо намери вярната комбинация между него и Чочев.
Нищо му няма на Стойчо, вижда се, че започна да отсява правилните футболисти и да подрежда състава, както трябва.
Взе дербито с Литекс, взе и гостуване на Любимец.
Червените почнаха и да бележат доста голове.
Това е положението, "грозният" ЦСКА все повече си заприличва на "Грозният ЦСКА, който мачка".
Явно Стойчо може да сглоби опасен, силов и боеспособен отбор, и без да има 5 милиона лева за селекция...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 01 окт 2013 12:31

sin4ec написа:
mistreated написа:Васко, недей да спориш. Най-важното в един треньор е как се облича, другото го за.би.

Нека е за трети. А дрехите ми са последна грижа. Но когато си треньор на гранд, па било и български, е редно да не ходиш като пазарджишки циганин на пазара. Само питката с кебапче му липсва, но щом ви е все тая-ваша работа.
А доколко си върши работата, го показват банерите. За два месеца чудо не може да стане, но между Левски в началото на шампионата и Левски днес май има известна разлика. Не че е голяма, но е важна.

А между ЦСКА в началото на шампионата и ЦСКА днес не намираш ли "известна разлика"?
Аз лично много пъти съм виждал Сър-а да ходи по анцунг на мачовете и да дъвчи дъвка пред камерите. Като гледам не му е повлияло нито на успехите, нито на любовта от страна на феновете.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 01 окт 2013 14:19

sin4ec написа:

Поредния моралист, завършил Мода в Милано, който оценява хората само по дрехите!
1- во, мога да ти изредя поне 10 топ треньори, които само последната седмица съм ги виждал с анцузи!
2- ро, ако ще с шапка от вестник да е Стойчо, щом бие за мен не е проблем как се облича!
3- то, не казвай голяма дума, защото вече виждаме един "познайник" на треньора в отбора ви, а въобще не е късно да дойдат още! Колкото до съденето, на мен би ми било жал да ви съдя.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 окт 2013 15:35

mistreated написа:А между ЦСКА в началото на шампионата и ЦСКА днес не намираш ли "известна разлика"?
Аз лично много пъти съм виждал Сър-а да ходи по анцунг на мачовете и да дъвчи дъвка пред камерите. Като гледам не му е повлияло нито на успехите, нито на любовта от страна на феновете.

Ами доколкото след първите няколко кръга ние бяхме последни-предпоследни, вие малко по-нагоре, а в 11 кръг едните са 4, а другите-6-ти, сигурно има разлика. И доколкото прехваленият Лц е с аванс 7, съответно 5 точки, 28 мача преди края. След два кръга има Дерби, там ще се види кой докъде е стигнал. Макар че този мач е непредсказуем и едва ли ще определи бъдещето на някого, защото ще има още три такива. Аз Левски ги знам до последната спатия, вас ви гледах само с Литекс и Черноморец. Нищо ново за Стойчо-грозноватичко, опростено, но ефективно. Бургазлии не ги слагам като сериозно мерило, още ние в Бургас изтървахме да ги бием с разлика. Мачът с Литекс обаче беше интересен и показателен. Надявам се Славиша да го е изгледал добре, защото аз лично видях там някои неща. И ако не бяха безумните пропуски на оранжевите в стил Йовов, щеше да свърши по коренно различен начин. Но това е без значение.
След като изгледам мачовете ви със Славия и с нас, мога да дам някаква що-годе реална оценка.

Върни се в “ЦСКА”