danko_sot написа:Като център защитник направи няколко добри мача Виданов и повече ми харесваше на тоя пост. Даже и в национала направи един доста добър мач като централен защитник. И за бек имаще добра физика, но нещо в тактическо отношение имаше проблеми като че ли
Виданов е много слаб защитник и не става за отбор като ЦСКА, той беше попаднал в 1вия отбор на ЦСКА с дебели връзки, подобно на него беше положението с Караджов. Румбата Ушатия и той беше същия случай . Ако трябва да бъдем искрени нито един от юношките в последните 10 години не е имал нужните качества за ЦСКА или ако трябва да съм по течен нито един от тези които бяха взети при мъжете, защото в школата имаше доста големи таланти, но от играчи като горепосочените не получиха шанс в първия отбор .
Иначе за Камбуров и Чочев съм доволен, но за футболистите на Миньор и Романов съм песимист, тези момчета с нищо не може да помогнат на отбора, а само ще се напълним с още повече футболисти .
Задължително трябва да вземем един добър опорен халф и най после Тошко да стане част от спортнотехническия щаб .