VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 16:55

tsonpen написа:
mad forest написа:
BRF написа:Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?

Разбира се , че не е нормално! Написал съм го 5 преди това, но не може да се отвръща със запалени факли! Не е нормално! Виждам, че го разбираш, но не искаш да го признаеш след всичките писаници цяла седмица! Дано да ви има до следващия мач на пролет!

И аз няколко пъти написах, че не одобрявам хвърлянето на бутилки от когото и да е, но момчето или не чете или моментално забравя каквото е прочел. Дори написах, че не одобрявам и скандирането на обиди и че не съм скандирал нито "Червени боклуци" нито каквото и да е срещу агитката им. Но той продължава едно и също да си бае и да не намира разлика мужду това да те удари пластмасова бутилка и запалена факла.
Още повече, че на записа, който предоставиха като доказателство от фенклуба им, ясно се вижда секунди преди момента в който казват, че хвърчи бутилката, че хората в домакинския сектор на Лудогорец се разбягват и сред тях гръмва бомбичка. След това е моментът с бутилката (както са го посочили като секунди), но аз там бутилка да излита от сектора на Лудогорец и да пада в сектора на гостите не виждам. Сигурно трябва да отида на очен лекар. Ако е имало - не одобрявам, макар и да искаме голяма търпимост от хора, които са били взривявани и палени...

Ми хайди покажи къде е написало"момченцето",че одобрява хвърлянето на факли!Първия ми пост по въпроса беше да ви кажа как започна всичко понеже се случи до мен!Ама вие "европейците" и борци за правда почнахте:Как може хулигани!Ти не си викал и кво!Не са викали 5000,а са викали 4000.Това какво променя?Имаше хора които не ви викаха турци!
Последна промяна от BRF на 27 сеп 2012 16:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 16:57

tsonpen написа:
mad forest написа:
BRF написа:Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?

Разбира се , че не е нормално! Написал съм го 5 преди това, но не може да се отвръща със запалени факли! Не е нормално! Виждам, че го разбираш, но не искаш да го признаеш след всичките писаници цяла седмица! Дано да ви има до следващия мач на пролет!

И аз няколко пъти написах, че не одобрявам хвърлянето на бутилки от когото и да е, но момчето или не чете или моментално забравя каквото е прочел. Дори написах, че не одобрявам и скандирането на обиди и че не съм скандирал нито "Червени боклуци" нито каквото и да е срещу агитката им. Но той продължава едно и също да си бае и да не намира разлика мужду това да те удари пластмасова бутилка и запалена факла.
Още повече, че на записа, който предоставиха като доказателство от фенклуба им, ясно се вижда секунди преди момента в който казват, че хвърчи бутилката, че хората в домакинския сектор на Лудогорец се разбягват и сред тях гръмва бомбичка. След това е моментът с бутилката (както са го посочили като секунди), но аз там бутилка да излита от сектора на Лудогорец и да пада в сектора на гостите не виждам. Сигурно трябва да отида на очен лекар. Ако е имало - не одобрявам, макар и да искаме голяма търпимост от хора, които са били взривявани и палени...

Между другото,ако искаш диалог,коментирай целия пост а не избирателно!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 сеп 2012 21:07

BRF написа:Ми хайди покажи къде е написало"момченцето",че одобрява хвърлянето на факли!Първия ми пост по въпроса беше да ви кажа как започна всичко понеже се случи до мен!Ама вие "европейците" и борци за правда почнахте:Как може хулигани!Ти не си викал и кво!Не са викали 5000,а са викали 4000.Това какво променя?Имаше хора които не ви викаха турци!

А някъде написа ли, че си против хвърлянето на запалени факли измежду хора при каквито и да са условия?
Ти оправдаваш тези постъпки. Защо във въпросното видео още в 1:03 гърми бомбичка в публиката на Лудогорец, а ти ни казваш, че виждаш бутилката, от която започвало всичко в 1:12 ?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2012 11:48

BRF написа:
D.Georgiev написа:Имате най-отвратителната, грозна и противна агитка в България, дано се гордеете с това! Умът не ми го побира, как може да има такива рецидивисти в сектор "Г"? Факли върху децата отново. Не върху бетонната площадка, не върху друга агитка или стюарди, а върху жени, деца и пенсионери. Няма по-противни същества от вас. И да, ще ви слагам всички под общ знаменател, защото го заслужавате и хората го казват с право. Защото свестните са по-малко и това което се вижда по стадионите на ВСЕКИ ВАШ МАЧ е едно и също. Ники Александров вика "бенгалски огън" и "няколко якета за кофата", всичко си е в границите на нормалното нали? Моля ако някой ще ми трие поста от невероятните фенове на "ЦСКА" да ми се аргументира! Най-жалкото за вас е че каквото и лошо и противно да се каже за вашите фенове ВИНАГИ ЩЕ Е ИСТИНА и няма да бъде преувеличено! Футболистите ви не заслужават коментар, докато имате такива привърженици никой няма да говори за подобието ви на игра, защото е далеч по-невзрачно.

Ето го отново бореца за правда с неговите съвети!Всички неща се хвърляха на пистата до момента в който от вашия сектор не полетя бутилка минерална вода,която удари едно момче!Тогава просто отвърнахме на провокацията!Това е истината!Цял мач бяхте със средните пръсти към нас!Псувахте и обиждахте!Разбирасе след мача никакви ви нямаше!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2012 12:18

tsonpen написа:
BRF написа:Ми хайди покажи къде е написало"момченцето",че одобрява хвърлянето на факли!Първия ми пост по въпроса беше да ви кажа как започна всичко понеже се случи до мен!Ама вие "европейците" и борци за правда почнахте:Как може хулигани!Ти не си викал и кво!Не са викали 5000,а са викали 4000.Това какво променя?Имаше хора които не ви викаха турци!

А някъде написа ли, че си против хвърлянето на запалени факли измежду хора при каквито и да са условия?
Ти оправдаваш тези постъпки. Защо във въпросното видео още в 1:03 гърми бомбичка в публиката на Лудогорец, а ти ни казваш, че виждаш бутилката, от която започвало всичко в 1:12 ?

Горе съм ти пуснал първото си мнение след мача!Нямаше клипчета нямаше нищо,просто ви разказвам какво съм видял!Просто незнам защо още се занимавам с вас!Цалата комуникация е безмислена.Вие(всички с които съм коментирал тази история фенове на лудогорец) сте просто едни самозабравили се хора.Всичко незаконно и провокативно извършено от вашата така наречена публика,го оправдавате по някакъв си ваш начин!Викали ни боклуци,ама не викали всички :o ,ние сме ви викали турци и айде в затвора,етнически проблем и т.н.Защо се обиждате или гузен негонен бяга?Мен някой фен на Левски като ми каже прасе,аз не се обиждам!Просто те ни наричат така,ние тях говеда!Това някакъв селскостопански проблем ли е?Другия си свалил гащите пред нас за да сме видели,че не бил рязан :o !Първо беше доста далеч и аз лично не можах да преценя и второ-това пред майките и децата ли го направи?Отговор не е нужен!За това кой какво хвърлил,кой започнал е все тая!Факт е че се хвърляше от двете страни и понеже има полиция в тази държава сами знаете,че хората които хвърляха от наша страна ги арестуваха!За вашия бутилкаджия незнам!
Историята на ЦСКА в периода на Демокрацията(разбирай след 1989г)е една постоянна борба за съществуване!Има ни все още заради нас-феновете на свещенните четири букви!Този път може и да не оцелеем,но за това ще сме си виновни ние,защото не сме единни!Това са неща които вие неможете да разберете,защото не сте истински фенове а просто консумирате егото на поредния олигарх в тази страна!Няма как да го разберете както единия от вас не може да разбере как така кариерист(явно имаше предвид,човек който ходи на работа и не е обикновен работник) може и да бъде фен,който ходи на гостуванията на любимия си отбор :o !Ами драги мой фене,това е нормално нещо като въздуха и водата ;) !А мажеби във вашата представа всеки,който ходи на гостуване и има татоси е хулиган!Ами не е така,ама няма как да го разберете!Хайде сега покривайте се и изчакайте да дойде мача с Левски за да може пак да се говори за вас!
п.п.Сега очаквам отговор на някое от изреченията ми,а не на целия пост!

Върни се в “ЦСКА”