tsonpen написа:mad forest написа:BRF написа:Искам сега ти да ми кажеш считаш ли за нормално да се целят хора с бутилки?
Разбира се , че не е нормално! Написал съм го 5 преди това, но не може да се отвръща със запалени факли! Не е нормално! Виждам, че го разбираш, но не искаш да го признаеш след всичките писаници цяла седмица! Дано да ви има до следващия мач на пролет!
И аз няколко пъти написах, че не одобрявам хвърлянето на бутилки от когото и да е, но момчето или не чете или моментално забравя каквото е прочел. Дори написах, че не одобрявам и скандирането на обиди и че не съм скандирал нито "Червени боклуци" нито каквото и да е срещу агитката им. Но той продължава едно и също да си бае и да не намира разлика мужду това да те удари пластмасова бутилка и запалена факла.
Още повече, че на записа, който предоставиха като доказателство от фенклуба им, ясно се вижда секунди преди момента в който казват, че хвърчи бутилката, че хората в домакинския сектор на Лудогорец се разбягват и сред тях гръмва бомбичка. След това е моментът с бутилката (както са го посочили като секунди), но аз там бутилка да излита от сектора на Лудогорец и да пада в сектора на гостите не виждам. Сигурно трябва да отида на очен лекар. Ако е имало - не одобрявам, макар и да искаме голяма търпимост от хора, които са били взривявани и палени...
Ми хайди покажи къде е написало"момченцето",че одобрява хвърлянето на факли!Първия ми пост по въпроса беше да ви кажа как започна всичко понеже се случи до мен!Ама вие "европейците" и борци за правда почнахте:Как може хулигани!Ти не си викал и кво!Не са викали 5000,а са викали 4000.Това какво променя?Имаше хора които не ви викаха турци!