Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: БЛАГОДАРЯ ВИ,МОМЧЕТА!

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2012 23:14

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Един от най-слабите си мачове?
За пореден път доказваш,че си нещо не ти е наред!Явно напрежението накрая на мача ти е дошло в повечко :mrgreen:

Нали щяхте да "орете тревата"?Вашата игра напомняше ли ПРИБЛИЗИТЕЛНО на нещо ПОДОБНО на "оране на трева"?Едни "балони" от фалове и корнери и...ми това е!

Толкова си ми смешен с тия кавички и главни букви,че няма да ти и отговарям! ;)

То не че имаш какво да отговориш,де...
ПП.Кавичките в българския език се използуват при цитати.Ако това е смешно...Всъщност,правилното в случая е:щяхте да "ядете тревата"...Моя грешка.Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот DANS » 23 май 2012 23:21

Имам въпроз към ВСИЧКИ:

Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 23 май 2012 23:22

ето статистиката : Лудогорец удари във вратата - 2 , ЦСКА - 5! Удари в гредата - Лудогорец 0 , ЦСКА - 3, удари извън вратата - Лудогорец 6, ЦСКА - 1! Както и да е.. всичко вече е само история и статистика.. Българското първенство не случайно е на 62-о място за 2011 година... просто тук законите на футбола не важат, а тези на парите и мръсните игри... ЦСКА раздиран от проблеми, с разпродаден отбор достигна до директен мач за титлата, в който не заслужаваше да загуби.. това са фактите...
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 23 май 2012 23:23

DANS написа:Имам въпроз към ВСИЧКИ:

Редовен ли е гола на Лудогорец? Съдията отсъди непряк свободен удар, ситуацията е подобна с отменения гол на Христо Стоичков срещу Нигерия на световното 1994г.!

И аз се замислих над същия въпрос!!!! Това трябваше да бъде НЕпряк свободен удар...
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 май 2012 23:23

Играч на Лудогорец чукна топката и след това Миро Иванов я вкара. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2012 23:23

Редовен е, преди удара топката беше чукната от играч на Лудогорец.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 23 май 2012 23:24

И аз това забелязах но ми се стори че топката я чуква Иван Стоянов преди това леко ... иначе ръката на съдията беше високо вдигната за НЕ-пряк свободен дано изкарат добро положение на това .

Мен ми направи друго впечатление , как 2- пъти играчи на Лудогорец играха с лакът в главата на противноков играч и съдията не показа никакви картони , като при 2-рия път Дяков вече имаше 1 съдията беше на 2 метра но си затрая , Стойчо за това протестира и тоя негодник го изгони ... просто Дяков е дървар и вече нямаше как да не го изгони при онова влизане , първия път Иван Стоянов при скок сложи лакът в главата на Тошко Янчев !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Mr.Deen
Контакти:

Загубенат титла!

Мнениеот Mr.Deen » 23 май 2012 23:26

Само ЦСКА!
Честита титл на новият шампион "Лудогорец".
Искам да отворя темата заради любимият ми отбор ЦСКА!
С това пасивно и смехотворно управление,бавно се превръшаме от гранд в второстепенен отбор!
Досега винаги съм защитавал свгашното ръководство,като изплщащо дълговете,като репресирано от подкупното БФС и т.н .т
но...!
Гранд като ЦСКА не може да заема такава пасивна позиция за всичко!
Не може БФС да те реже винаги и на всякъде в последните години и ти да мълчиш!
Не може най-големият български отбор да бъде мачкан в полза на новоизпечени богаташи и ти да си пасивен!
Не може вяка година един от най-големите отбори на балканите да сменя по 2-3 пяти треньора си,и всеки полусезон да продава по 5-6 от най-добрите си играчи!
Това е живуркане а не истинският клуб ЦСКА!
Не може отбор,който допреди 8-9 месеца никой не знаеше дали съществува да има по-добра организация и влияние от ЦСКА!
Не може саобствениците на 31 кратните шампиони да не са на стадиона в решителния нач за титлата!
Не може отбора да кара на "мускули" последните 6-7 кръга и да имаме 2-3 водещи футболисти!
"Лудогорец" показаха как се става шампион в страна като нашата:стабилна селекция инвестиций и влияние,
било е корумоиранити БФС било в правителство,общество ит.н.т !
И накрая към всички АРМЕЙЦИ,не се отчайвайте!!!
Един от "грандовете" на прехода днес би отбой!
Скоро никой нма да си спомня за грандове от сорта ма"ЛИТЕКС","ЛУДОГОРЕЦ" и др. такива,
а ЦСКА ще празнув поредната си титла и отстаняването на поредният ЕВРОГРАНД!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 23 май 2012 23:27

До кога??? Първо Литекс, а сега тези си купуват мачове... Гол от несъществуващо нарушение, което и да го бяха свирли нямаха право да стрелят директо, защото е непряк удара... Измислен червен картон на Грънчов... На всичкото отгоре и нямахме късмет днес да ги бием въпреки купения мач... 3 греди... Както и да е да отидат в ШЛ още да ни излагат... Ама то за това сме на това ниво в България...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Кой "отряза" сега отбора на г-н Младенов?

Мнениеот football_fb » 23 май 2012 23:32

Лудогорец е новия шампион на България. Напълно заслужен при това.
А сега до моя въпрос. Мача както всичко видяхме беше битка и един истински мач ... истински спектакъл със страхотен заряд. Тук обаче, ще ми е много интересно да чуем коментара на Стойчо Младенов, който винаги обича някой да му е виновен - я съдиите, и БФС. Представяте ли си, ако не беше станала ситуацията, в която Дяков си изкра втория жълт и така - червен картон. Тогава само ЦСКА щеше да завърши с 10 човека и единствения виновник за титлата, може би щеше да е съдията ... който според моето скромно мнение беше на ниво. И защо, защото даде напълно заслужен червен картон и спести такъв на Бандаловски минути преди това (или тогава щеше да кажем: "и съдията е човек ... и той греши"). Е, сега да го чуем.
А на въпроса си ще отговоря ... Ами г-н Младенов отрязахте се сам ... Отрязахте се сам с вашите изказвания колко велик е ЦСКА, как без пари ще станете шампиони, как въпреки че всички са срещу вас ще станете шампиони и т.н.т. Не, видя се че никой не е против вас.
Или както е казал народа: Голям залък хапни, голяма дума не казвай!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “ЦСКА”