Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 23 юни 2018 16:09

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
delqnski47 написа:Ква е тая истерия за някакъв пич(в случая Росен Петров),дет си е дал мнението в социална мрежа!? :roll:

Нещо не схващаш!Друго е интересното:
"От УЕФА официално: ЦСКА-София с цифрите и показателите на Литекс в Европа"

Пеца, обясни моля те какво означава "От УЕФА официално:”? Писмо ли някакво официално са пратили, какво ли?

Нищо, просто ви водят статистиката на Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 юни 2018 16:12

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Да де, сега е Ицата, а преди година по друг начин го наричаше и хубави квалификации ползваше. :) Как имаш очи да коментираш тази тема ми е чудно, но ти си знаеш.

Аз никъде не съм си променял мнението си за Ицата/Стоичков/Камата/Ицо и т.н., моля те, само не си съчинявай някакви неща. Тук нещата не опират до моето мнение за него, а до това, че до онзи ден някои говореха как Стоичков бил знамето на ЦСКА, легитимирал новия ви клуб за ЦСКА и прочее неща, а днес изведнъж обърнаха плочата и го оплюха тотално.

Специално на Животното не съм следил изказванията му за Ицо, но понеже тук преди година водихме дискусия за Ицо, та имам наблюдения как го квалифицираше и наричаше тогава и как сега е Ицата, а не „боклука”.
Който плюе по Стоичков за мен не може да бъде цесекар.
Последна промяна от Ozzimozzi на 23 юни 2018 16:17, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2018 16:17

peliforewer написа:
PFC Litex написа:
Rosen Petrov is with Nikola Darpatov and 3 others.
10 mins ·
Така,така задайте си въпроса Кой направи трансфера на Недялков в usa ,кой поставяше ултиматуми на Ганчев зимата и Кой е в дъното на тази пумия,ех ицко огромен като футболист,нула като човек и нищо ама абсолютно нищо за ЦСКА. Той го заведе и изнудваше Гришата
Искам да се знае как ни еба майката"златните ташаци". Ицо и само той,той натискаше Ганчев ,той го заплаши,че няма да стъпи на стадиона ако не продадем антон,той взе 400000 долара комисионна,той се е договорил с киро домуса

Ало....момъкът с един коментар на ден,нали не се интересуваше от ЦСКА ,а чак следиш личните дискусии на Дерпатов и ги цитираш без да ти е дал съгласие.,

Нервничък ми се виждаш, но не мога да ти помогна.
Ако не беше толкова заслепен щеше да видиш, че това не е лична дискусия да Дапратов, а на някой си Петров, не го зная, кой е този.
Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2018 16:18

Ozzimozzi написа:Специално на Животното не съм следил изказванията му за Ицо, но понеже тук преди година водихме дискусия за Ицо, та имам наблюдения как го квалифицираше и наричаше тогава и как сега е Ицата, а не „боклука”.

Значи, когато видиш да изразя мнение за Стоичков, различно от това, което съм изразявал досега, можеш да коментираш. Сега просто се опитваш да си съчиниш нещо, но не ти се получава. Акцентът тук не е аз какво мисля за Ицо, а това как за пореден път платените "фенове" обърнаха палачинката. Но тази тема е неудобна за теб, затова се опитваш да я изместиш по посока мен ..... само че няма за какво да се хванеш .... уви ...

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2018 16:19

PFC Litex написа:
peliforewer написа:
PFC Litex написа:
Rosen Petrov is with Nikola Darpatov and 3 others.
10 mins ·
Така,така задайте си въпроса Кой направи трансфера на Недялков в usa ,кой поставяше ултиматуми на Ганчев зимата и Кой е в дъното на тази пумия,ех ицко огромен като футболист,нула като човек и нищо ама абсолютно нищо за ЦСКА. Той го заведе и изнудваше Гришата
Искам да се знае как ни еба майката"златните ташаци". Ицо и само той,той натискаше Ганчев ,той го заплаши,че няма да стъпи на стадиона ако не продадем антон,той взе 400000 долара комисионна,той се е договорил с киро домуса

Ало....момъкът с един коментар на ден,нали не се интересуваше от ЦСКА ,а чак следиш личните дискусии на Дерпатов и ги цитираш без да ти е дал съгласие.,

Нервничък ми се виждаш, но не мога да ти помогна.
Ако не беше толкова заслепен щеше да видиш, че това не е лична дискусия да Дапратов, а на някой си Петров, не го зная, кой е този.

Хем не го знаеш, хем го пусна тука ? Ти си цифрата 2
Хейт и нищо друго не може да се очаква от тебе

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2018 16:21

1982 написа:
Ozzimozzi написа:Специално на Животното не съм следил изказванията му за Ицо, но понеже тук преди година водихме дискусия за Ицо, та имам наблюдения как го квалифицираше и наричаше тогава и как сега е Ицата, а не „боклука”.

Значи, когато видиш да изразя мнение за Стоичков, различно от това, което съм изразявал досега, можеш да коментираш. Сега просто се опитваш да си съчиниш нещо, но не ти се получава. Акцентът тук не е аз какво мисля за Ицо, а това как за пореден път платените "фенове" обърнаха палачинката. Но тази тема е неудобна за теб, затова се опитваш да я изместиш по посока мен ..... само че няма за какво да се хванеш .... уви ...

Че кой беше ти, че даваш някакви акценти. Ето, това е форум и си пиша моето си мнение. При тебе не е така. Ти пишеш нещо, като акцента не е това, което си написал - като лично мнение, а това друго: че Иванчо мисли нещо за Петканчо :) Това у моя край му викаме селска клюкарка

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 юни 2018 16:22

1982 написа:

Темата си ми е много удобна даже, защото аз по Стоичков не плюя. А такива като теб, които се пишат за цесекари и плюят по Ицо, не мога да ги мисля.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 юни 2018 16:24

шивача написа:Ся чакаме Ицо да им излее с големия черпак на всички :mrgreen: Ще им удари по една псувня и кой откъде е...

Гаранция ти давам, че Животното е много по-извисена личност от тоя с "черпака".И е много прав, че като човек не става.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2018 16:32

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Темата си ми е много удобна даже, защото аз по Стоичков не плюя. А такива като теб, които се пишат за цесекари и плюят по Ицо, не мога да ги мисля.

Хич не ти е удобна, затова се опитваш към мен да я обърнеш. Лидерите на сектор Г оплюват онзи, пред когото благоговеете всички, правещи се на цесекари, а ти се опитваш да коментираш мен. :lol: :lol: :lol: :lol: Така само показваш безсилието си ...... неслучайно лидерите ви са това - продажници, които за 5 лева си обръщат мнението като палачинка на тиган .....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2018 16:37

Балкански Орел написа:
шивача написа:Ся чакаме Ицо да им излее с големия черпак на всички :mrgreen: Ще им удари по една псувня и кой откъде е...

Гаранция ти давам, че Животното е много по-извисена личност от тоя с "черпака".И е много прав, че като човек не става.

Много извисена личност е Животното ..... сигурно и затова лежа в Казичене. :lol: :lol: :lol: Стоичков като човек наистина много пропадна, но точно този престъпник да го коментира е меко казано комично и абсурдно ..... Животното не знам дали има и 1 ден реален трудов стаж в престъпния си живот .....

Върни се в “ЦСКА”