Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
ivan56
-
Контакти:
Мнениеот ivan56 » 23 юни 2018 14:37
GOLEADOR написа:ivan56 написа:Значи след този трансфер, все повече се уверявам, че домуса и гришата са комбина и ни разиграват( на всички фенове на футбола в България) евтин цирк.
До колкото знам, Недялков е много близък с Гришата поради ред причини, и едва ли би му забил нож в гърба(както излиза в случая), всичко е една голяма схема на хората с парите.
Тука има хора по- навътре в кухнята на отбора и са по запознати.
Нима не е истина, че Карангов е искал и той да ходи в Разград зимата, след оферта за него от Домуса

Ми да вади 5 000 000 евро за Карангов и да го взима заедно с лалангата дето я показа на подуенци,какъв му е проблема на самовлюбения?
Да бе, толкова очебийно ли, нали уж за пред хората Домуса и Гришата са смъртни врагове.
Що да не си направят схемата по елегантно

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Sstefanov
-
Контакти:
Мнениеот Sstefanov » 23 юни 2018 14:38
GOLEADOR написа:ivan56 написа:Значи след този трансфер, все повече се уверявам, че домуса и гришата са комбина и ни разиграват( на всички фенове на футбола в България) евтин цирк.
До колкото знам, Недялков е много близък с Гришата поради ред причини, и едва ли би му забил нож в гърба(както излиза в случая), всичко е една голяма схема на хората с парите.
Нима не е истина, че Карангов е искал и той да ходи в Разград зимата, след оферта за него от Домуса

Ми да вади 5 000 000 евро за Карангов и да го взима заедно с лалангата дето я показа на подуенци,какъв му е проблема на самовлюбения?
5 мил. евро, хсхахахахахахахахахахаххахахах. Нямаш нищо общо с реалносгта.
-
GOLEADOR
Мнениеот GOLEADOR » 23 юни 2018 14:40
ivan56 написа:GOLEADOR написа:ivan56 написа:Значи след този трансфер, все повече се уверявам, че домуса и гришата са комбина и ни разиграват( на всички фенове на футбола в България) евтин цирк.

Да бе, толкова очебийно ли, нали уж за пред хората Домуса и Гришата са смъртни врагове.
Що да не си направят схемата по елегантно

Не се съмнявай,че се мразят.Това за самовлюбената обрязана мастия на която и иде да си посегне не се пише от любов.Егото и на двамата е голямо,за това са и тези мерения чий е по-голям.
-
IvailoRz
-
Контакти:
Мнениеот IvailoRz » 23 юни 2018 14:51
Намали с една нула и можем да си стиснем ръцете. Кешеру и Шверчок имат нужда от резерви

-
k_oleto
-
Контакти:
Мнениеот k_oleto » 23 юни 2018 14:51
CaptainBertorelli написа:baraba написа:Не беше ли по удачно да се заяви националния стадион за този мач с Рига
Армейци,
на 2 юли (понеделник) ще бъдат пуснати в продажба билетите за първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Рига.
Срещата ще се играе на стадион "Българска армия" на 12 юли (четвъртък), но началният час все още не е обявен.
Феновете ще бъдат настанявани в секторите "А" и "В", а секторите "Г" и "Б" ще бъдат затворени, защото не разполагат със седящи места.
Цените на билетите са както следва:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 12 лева
- ВИП ложа - 150 лева
Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.
15 000 на Армията са почти пълен стадион. 15 000 на Васил Левски са почти празен. Повече не можем да съберем през Юли.
Г и Б са затворени (нямаме седалки), а в А ще има буфер за гости. Т.е за мача с Рига - макса е 8-9000
Сигурен съм, че ще има много повече желаещи
-
CaptainBertorelli
-
Контакти:
Мнениеот CaptainBertorelli » 23 юни 2018 15:00
k_oleto написа:CaptainBertorelli написа:baraba написа:Не беше ли по удачно да се заяви националния стадион за този мач с Рига
Армейци,
на 2 юли (понеделник) ще бъдат пуснати в продажба билетите за първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Рига.
Срещата ще се играе на стадион "Българска армия" на 12 юли (четвъртък), но началният час все още не е обявен.
Феновете ще бъдат настанявани в секторите "А" и "В", а секторите "Г" и "Б" ще бъдат затворени, защото не разполагат със седящи места.
Цените на билетите са както следва:
- Сектор А - 20 лева
- Сектор В - 12 лева
- ВИП ложа - 150 лева
Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.
15 000 на Армията са почти пълен стадион. 15 000 на Васил Левски са почти празен. Повече не можем да съберем през Юли.
Г и Б са затворени (нямаме седалки), а в А ще има буфер за гости. Т.е за мача с Рига - макса е 8-9000
Сигурен съм, че ще има много повече желаещи
Няма смисъл за 3-4000 повече да се местим на Националния. Дори 15 000 са тегава гледка на Васил Левски и няма атмосфера. Пълни А и В на Армията са ОК. На Васил Левски ще е оправдано чак в трети кръг, ако стигнем до там. Тогава може да се разчита от 25к нагоре и е друго.
Хайл Мусолини
-
Teo
-
Контакти:
Мнениеот Teo » 23 юни 2018 15:04
Секулич ще му подпише пенсионирането на предателя, спокойно!
ПП Футбол няма да помириш повече мръсен предател!
-
ivan56
-
Контакти:
Мнениеот ivan56 » 23 юни 2018 15:04
IvailoRz написа:Намали с една нула и можем да си стиснем ръцете. Кешеру и Шверчок имат нужда от резерви

5 не, ама 3 от воле ще му вземе
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Sstefanov
-
Контакти:
Мнениеот Sstefanov » 23 юни 2018 15:08
ivan56 написа:IvailoRz написа:Намали с една нула и можем да си стиснем ръцете. Кешеру и Шверчок имат нужда от резерви

5 не, ама 3 от воле ще му вземе
Да ама лева. Кой ще даде 3 милки евра, за нападател, къдетоне вкарвал само на Витоша, Берое ..... Такива като каранга са супер много. За мен макс цената му е 2 мил. евра.
-
PFC Litex
Мнениеот PFC Litex » 23 юни 2018 15:27
Rosen Petrov is with Nikola Darpatov and 3 others.
10 mins ·
Така,така задайте си въпроса Кой направи трансфера на Недялков в usa ,кой поставяше ултиматуми на Ганчев зимата и Кой е в дъното на тази пумия,ех ицко огромен като футболист,нула като човек и нищо ама абсолютно нищо за ЦСКА. Той го заведе и изнудваше Гришата
Искам да се знае как ни еба майката"златните ташаци". Ицо и само той,той натискаше Ганчев ,той го заплаши,че няма да стъпи на стадиона ако не продадем антон,той взе 400000 долара комисионна,той се е договорил с киро домуса
Върни се в “ЦСКА”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта