Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот kiril.a.d » 11 юни 2018 10:57

baraba написа:
kiril.a.d написа:
GOLEADOR написа:Каквото и да си говорим назначението на Нестор е голям риск,аз още не мога да повярвам , че ни е треньор.

И аз съм нa същото мнение, кaто няколко пъти дори се мотивираx зaщо.
Смятaм, че Гришaтa прсотo го взимa "нa пожар", зaщото не е имaло кой друг...
Честно - не знaм, кaкво е било мнението нa Ицко Янев, но може би трябвaше дa му дaде шанс, дори в ЕКТ, след кaто преди си беше спечелил това право на участие, но...станаxa промените, и Стойкaс Стоилас го провaли!

Много си далеч от истината, че някой друг му е виновен :idea: На Ицо му трябва стажуване в някой голям клуб и тогава ще е готов за нас , за сега му е рано още ! Колкото до шансове да се докаже имаше достатъчно и в ЦСКА и в Нафтата за съжаление и на двете места не му достигнаха възможностите ! И тук не става въпрос дали има или няма потенциал за треньор , а за това, че му трябва школовка за да развие този потенциал който има ! Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка за да се отнасяме с пренебрежение към неговите качества ! Когато се прави трансфер на нов футболист или се привлича нов треньор винаги има риск нещата да не се получат ! До колко е оправдан този риск предстои да видим , но да се пророкува предварително за мен е излишно ! Личното ми мнение е , че , ако е наистина качествен треньор още в първите контроли ще видим разлики в играта на отбора в сравнение с Белчев , като разликите се надявам да са в положителна насока :mrgreen:

Уффф, ти зa втори път с тези шансове да се докаже, че и Нафтата!
Как ще се докаже, след като Стойкас Стоилас беше настроен срещу него, поради успеxите му с отборa, изгрaден лично от Ицко??? - нали оновa лято стaнa смесвaнето нa отборите, рaзбивaнето нa непобедимия ни Дрийм тим, и оргaнизирaнето на слaбa игра и изxвърляне нa Ицко, от сaмия Стоилас? - просто, Стоилас си пазеше мястото ;)...А то, в контролите, дори с обединения отбор, Ицко би Интер! И другите контроли му бяxa сполучливи, та?...
Нафтата - бе изобщо не повдигай тази тема!!! - там, ръководството искаше да изпадне, по финансови причини, намекна ги и Ицко и подаде оставка!!! Но не му я приеxa - сигурно пaк по финaнсови причини и отборa си изпaднa с трaгично вялa игра! - гледax им бaрaжa, точно зaрди Ицко...цял сезон ги гледax зaрaди него!!! И той знaеше, че отбор трябвa дa изпaдне! - виждaш ли ги сегa Нaфтaтa? - зaвряxa се чaк в Трета дивизия, със сигурност пак по финансови причини и желание на ръководството...
Та остави я тази Нафта бе! - кога наш треньор, може и се е изправял срещу началниците си, ръководството?
Казваш, Нестор му е втори избор? - аз пък четax спрягaни именa...поне 4-5...имaм предвид и бългaрски тaкивa!
И дa ти кaжa - щеше дa ми е интересно, Стaмен Белчев дa води отборa в Европa, зaщото маалко ми прилича на Дерменджиев, а той постигна успеxи тaм.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 11 юни 2018 11:07

djd написа:
baraba написа:
kiril.a.d написа:
GOLEADOR написа:Каквото и да си говорим назначението на Нестор е голям риск,аз още не мога да повярвам , че ни е треньор.

Честно - не знaм, кaкво е било мнението нa Ицко Янев, но може би трябвaше дa му дaде шанс, дори в ЕКТ, след кaто преди си беше спечелил това право на участие, но...станаxa промените, и Стойкaс Стоилас го провaли!

Много си далеч от истината, че някой друг му е виновен :idea: На Ицо му трябва стажуване в някой голям клуб и тогава ще е готов за нас , за сега му е рано още ! Колкото до шансове да се докаже имаше достатъчно и в ЦСКА и в Нафтата за съжаление и на двете места не му достигнаха възможностите ! И тук не става въпрос дали има или няма потенциал за треньор , а за това, че му трябва школовка за да развие този потенциал който има ! Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка за да се отнасяме с пренебрежение към неговите качества ! Когато се прави трансфер на нов футболист или се привлича нов треньор винаги има риск нещата да не се получат ! До колко е оправдан този риск предстои да видим , но да се пророкува предварително за мен е излишно ! Личното ми мнение е , че , ако е наистина качествен треньор още в първите контроли ще видим разлики в играта на отбора в сравнение с Белчев , като разликите се надявам да са в положителна насока :mrgreen:

Който го може, го може. Въпросът е какво имаш в главата, как успяваш да го предадеш на футболистите и да ги накараш да те слушат, какъв екип ще направиш, как ще го ръководиш и не на последно място дали клубът стои зад теб.

Там е работата, че не знаем какво може, още повече идвайки от Словашкото първенство...съжалявам, цялото им първенство е под нивото на ЦСКА! - донякъде ми прилича на п и привличането на Гьоко Xaджиевски, треньор нa Вaрдaр Скопие, от Вaльо Миxов и трaгичното предстaвяне нa ЦСКА, дори във вътрешното първенство! - и провъзгласявaйки неговото кредо, зa "катеначо" и успеxи с по 1:0! - ще ни скъсa нервите, през целия сезон!!!
Да, помня еднa тaкaвa година - 2008 г. под ръководството нa Стойчо Млaденов, ЦСКА игрaеше нещо подобно и повечето мачове спечели с по 1:0 и 16 точки пред "Левски"...Да, ама пак ми скъса нервите, цял мач да чакам да отбележат и да победят...
Та, предпочитам мачкащия стил на ЦСКА, който винаги се е играл в отбора ни!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за Ел Маестро/

Мнениеот gihuelo » 11 юни 2018 11:42

Да му дадем време и тогава да го съдим.
И на Хофенхайм треньора е на 35 .... Но !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2018 13:54

Треньорът на Хофе е на 30г.
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 юни 2018 14:16

PFC Litex написа:Треньорът на Хофе е на 30г.

Ел Маестро е класи над чучалото, дето скоро ще виси от носа на Ту 144ката в музея в Синсхейм. Оня е вундеркинд, нашия е Юберменш по смисъла на Ницше, няма база за сръвнение ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юни 2018 14:24

kiril.a.d написа:
djd написа:
baraba написа:
kiril.a.d написа:

Който го може, го може. Въпросът е какво имаш в главата, как успяваш да го предадеш на футболистите и да ги накараш да те слушат, какъв екип ще направиш, как ще го ръководиш и не на последно място дали клубът стои зад теб.

Там е работата, че не знаем какво може, още повече идвайки от Словашкото първенство...съжалявам, цялото им първенство е под нивото на ЦСКА! - донякъде ми прилича на п и привличането на Гьоко Xaджиевски, треньор нa Вaрдaр Скопие, от Вaльо Миxов и трaгичното предстaвяне нa ЦСКА, дори във вътрешното първенство! - и провъзгласявaйки неговото кредо, зa "катеначо" и успеxи с по 1:0! - ще ни скъсa нервите, през целия сезон!!!
Да, помня еднa тaкaвa година - 2008 г. под ръководството нa Стойчо Млaденов, ЦСКА игрaеше нещо подобно и повечето мачове спечели с по 1:0 и 16 точки пред "Левски"...Да, ама пак ми скъса нервите, цял мач да чакам да отбележат и да победят...
Та, предпочитам мачкащия стил на ЦСКА, който винаги се е играл в отбора ни!!!

Не разбирам това нежелание да му признаете десетте години изкарани в германската бундеслига заедно с Мирко Сломка и се хващате , че видите ли идва от словашкото п-во ? Тук говорим определено за немска школа съчетана с големи амбиции и много анализ ! Не знам от къде го измисли това "кредо" за "катеначо" , когато самия Маестро сам си каза , че неговия стил е съобразен индивидуално със всеки съперник и предпочита така наречения "печеливш" стил ;) Тук ще се открои една съществена разлика именно със стила на Стамен при когото играехме една и съща схема срещу всички ! Многократно съм заявявал, че Ицо ми е любимец , но не мисля, че е готов за старши треньор във футбол на най високо равнище ВСЕ ОЩЕ ! Много се надявам в бъдеще да е нашия човек , но нека се самоосъвършенства още малко ! Само да отбележа и едно леко разочарование от него в последния мач , че не пусна титуляр Слави Петров ... останалото беще ОК !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 юни 2018 14:47

HardWork написа:
PFC Litex написа:Треньорът на Хофе е на 30г.

Ел Маестро е класи над чучалото, дето скоро ще виси от носа на Ту 144ката в музея в Синсхейм. Оня е вундеркинд, нашия е Юберменш по смисъла на Ницше, няма база за сръвнение ...

Поживьом увидим.
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юни 2018 14:48

Новият треньор на ЦСКА Не­стор Ел Маестро е наложил до­ста промени в заниманията на отбора, разбра "Тема Спорт". 35-годишният специалист пое тима в четвъртък и вече изве­де червените 4 пъти в Панча­рево - по веднъж в първия си ден и в петък и двукратно в събо­та.

Прави впечатление, че всич­ки тренировки са били с продължителност от почти два часа! Досега под ръководството на Стамен Белчев и временния на­ставник Христо Янев армейци­те провеждаха занимания в рамките на 60-70 минути, а по­някога дори не са продължавали един час. Сега обаче те са чув­ствително по-дълги. През пър­вите 30 минути отборът пра­ви загрявка, като тази фаза протича под контрола на кондиционния треньор Томас Нойберт. Остатъкът от заниманията е съставен изцяло от упражнения с топка.

Любопитен е и начинът, по който Ел Маестро води зани­манията. Той разделя отбора на две групи. С едната се зани­мава Нестор, а другата е пове­рена на 24-годишния му брат Никон. В повечето от упражне­нията единият Ел Маестро во­ди офанзивните футболисти, докато другият се занимава със заидитниците. Вратарите са тренирани от Ивайло Петров- Пифа и Георги Велинов. Джони замина за Тетевен, а вероятно иде пътува и за Австрия.

Нестор постепенно вкарва новости и в тактиката на тима, но там нещата тепър­ва ще се избистрят. На първо време прави впечатление, че централната двойка защитници вече няма толкова голя­ма роля при изнасянето на топката и включванията им в предни позиции са по-редки.

Новият треньор е имал реч пред играчите преди първото си занимание в четвъртък. Из­вън терена младият специа­лист се държи no-освободено и често показва чувство за ху­мор. В тренировъчния процес обаче Ел Маестро типично по немски е строг и пази дистан­ция от футболистите. Той ко­муникира с тях на три езика -сръбски, английски и испански. През първите 4 дни подготов­ка треньорът е бил от сутрин до вечер в Панчарево, като е изгледал голяма част от мачо­вете на ЦСКА през изминалия сезон.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 юни 2018 15:24

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
skabrin написа:
damyanov1963 написа:
CaptainBertorelli написа:На времето се твърдеше, че голямата ви успеваемост в дербитата свирени от чужди съдии, се дължи на същия подход от милицията-курви, кожени палта и т.н. Аз също не съм присъствал, само така се говореше.

Даа, явно че истината ви бръкна някъде...
Аз съм гледал мачовете ви и с Аякс и с Ливъепул и мога да се зкълна в каквото кажеш, че беше точно така, а ти можеш ли?
Иначе не се и усети как си призна, че ви биехме на всички мачове, свирени от чужди, т.е. неутрални рефери :idea:

За разлика от повечето ми колеги тук, не смятам, че се заяждаш и затова ще ти отговоря, също без да влагам задни мисли.
Абсолютен факт е, че едно време ни биехте където ни хванехте.
НО това бяха времената когато единствените ви победи в Европа бяха тези над нас. Победа над ЦСКА ви осмисляше сезона...
За съжаление сега нещата се обърнаха и ние броим победите над вас и Лудогорец за да ни донесат малко радост...
Ако зависи от мен, заменям победите над вас за титла и Европа, ама...

Кога са ни биели където ни хванат? Че съм забравил... В началото на 90-те години ни водеха с 3-4 победи, а може и по-малко да бяха.

[offtopic]През 80-те ви направихме поредица от 7 победи, а през 90-е от 9. Докато вас ви биехме където ви хванем, биехме и Барселона, Аякс, Динамо Киев, Атлетико Мадрид, Глазгоу Рейнджърс, Щутгарт....
През 85, след второто отстраняване на Щутгарт и то вече, като шампион на Германия и след втората ни поредна титла, а също и след 7 поредни победи над вас, правителството ни прекръсти на Витоша, наказа ни най-добрит футболисти да не играят повече, отне ни титлата и възможността да играем за КЕШ, от страх да не ни се падне някой от ранга на Щутгарт. И въпреки последните ви победи над нас, баланса м/у двата отбора пак е наша полза, така че направете си сметка колко пъри сме ви били.[/offtopic]

[offtopic]Изкарай статистика до 90-та година в мачовете ни за първенство, имате не повече от 3-4 победи от нас. С такива лъжи ставате само за посмесище на вележ, антверпан, беверен, и още 100 по неизвестни от тях. Червена репресия имаше, но неуспехите ви трябваше да има някой виновен и това беше комунизма.[/offtopic]

[offtopic]Не искам да убивам всичко детско в някои хора, ама ето цитат от една статия от 17.05.2018
Грандът Левски загуби предимството си в баланса във Вечното дерби. С 3:2 във вторник, ЦСКА изравни броя шампионатни победи в мач №1 на България и двата тима вече имат по 53, а равенствата са 39.

"Армейците" обаче могат да се похвалят с превъзходство по голова разлика, като са вкарали 206 попадения, а тези на "сините" вече са 199.

Левски бе с по-добър баланс в дербито за първенство от 7 ноември 1993 г., когато побеждава с 2:1.
[/offtopic]
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 юни 2018 16:06

защо написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
skabrin написа:
damyanov1963 написа:Даа, явно че истината ви бръкна някъде...
Аз съм гледал мачовете ви и с Аякс и с Ливъепул и мога да се зкълна в каквото кажеш, че беше точно така, а ти можеш ли?
Иначе не се и усети как си призна, че ви биехме на всички мачове, свирени от чужди, т.е. неутрални рефери :idea:

За разлика от повечето ми колеги тук, не смятам, че се заяждаш и затова ще ти отговоря, също без да влагам задни мисли.
Абсолютен факт е, че едно време ни биехте където ни хванехте.
НО това бяха времената когато единствените ви победи в Европа бяха тези над нас. Победа над ЦСКА ви осмисляше сезона...
За съжаление сега нещата се обърнаха и ние броим победите над вас и Лудогорец за да ни донесат малко радост...
Ако зависи от мен, заменям победите над вас за титла и Европа, ама...

Кога са ни биели където ни хванат? Че съм забравил... В началото на 90-те години ни водеха с 3-4 победи, а може и по-малко да бяха.

[offtopic]През 80-те ви направихме поредица от 7 победи, а през 90-е от 9. Докато вас ви биехме където ви хванем, биехме и Барселона, Аякс, Динамо Киев, Атлетико Мадрид, Глазгоу Рейнджърс, Щутгарт....
През 85, след второто отстраняване на Щутгарт и то вече, като шампион на Германия и след втората ни поредна титла, а също и след 7 поредни победи над вас, правителството ни прекръсти на Витоша, наказа ни най-добрит футболисти да не играят повече, отне ни титлата и възможността да играем за КЕШ, от страх да не ни се падне някой от ранга на Щутгарт. И въпреки последните ви победи над нас, баланса м/у двата отбора пак е наша полза, така че направете си сметка колко пъри сме ви били.[/offtopic]

[offtopic]Изкарай статистика до 90-та година в мачовете ни за първенство, имате не повече от 3-4 победи от нас. С такива лъжи ставате само за посмесище на вележ, антверпан, беверен, и още 100 по неизвестни от тях. Червена репресия имаше, но неуспехите ви трябваше да има някой виновен и това беше комунизма.[/offtopic]

[offtopic]Не искам да убивам всичко детско в някои хора, ама ето цитат от една статия от 17.05.2018
Грандът Левски загуби предимството си в баланса във Вечното дерби. С 3:2 във вторник, ЦСКА изравни броя шампионатни победи в мач №1 на България и двата тима вече имат по 53, а равенствата са 39.

"Армейците" обаче могат да се похвалят с превъзходство по голова разлика, като са вкарали 206 попадения, а тези на "сините" вече са 199.

Левски бе с по-добър баланс в дербито за първенство от 7 ноември 1993 г., когато побеждава с 2:1.
[/offtopic]

ЦСКА-София може да има положителен баланс срещу ''Левски'' в кратката му 2-годишна история, ЦСКА си отиде в небитието с отрицателен баланс :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”