baraba написа:Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка...
Нестор Ел Маестро има страшно "впечатляваща визитка". Треньорски стаж - 1(ЕДНА) година.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
baraba написа:Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка...
blue avalanche написа:baraba написа:Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка...
Нестор Ел Маестро има страшно "впечатляваща визитка". Треньорски стаж - 1(ЕДНА) година.

baraba написа:kiril.a.d написа:GOLEADOR написа:Каквото и да си говорим назначението на Нестор е голям риск,аз още не мога да повярвам , че ни е треньор.
И аз съм нa същото мнение, кaто няколко пъти дори се мотивираx зaщо.
Смятaм, че Гришaтa прсотo го взимa "нa пожар", зaщото не е имaло кой друг...
Честно - не знaм, кaкво е било мнението нa Ицко Янев, но може би трябвaше дa му дaде шанс, дори в ЕКТ, след кaто преди си беше спечелил това право на участие, но...станаxa промените, и Стойкaс Стоилас го провaли!
Много си далеч от истината, че някой друг му е виновенНа Ицо му трябва стажуване в някой голям клуб и тогава ще е готов за нас , за сега му е рано още ! Колкото до шансове да се докаже имаше достатъчно и в ЦСКА и в Нафтата за съжаление и на двете места не му достигнаха възможностите ! И тук не става въпрос дали има или няма потенциал за треньор , а за това, че му трябва школовка за да развие този потенциал който има ! Нестор е втори избор , но в никакъв случай не е "на пожар" , а и за неговата възраст има доста впечатляваща визитка за да се отнасяме с пренебрежение към неговите качества ! Когато се прави трансфер на нов футболист или се привлича нов треньор винаги има риск нещата да не се получат ! До колко е оправдан този риск предстои да видим , но да се пророкува предварително за мен е излишно ! Личното ми мнение е , че , ако е наистина качествен треньор още в първите контроли ще видим разлики в играта на отбора в сравнение с Белчев , като разликите се надявам да са в положителна насока
HardWork написа:Ел Маестро може би е най - успешният треньор под 35 години в Европа в момента!

PFC Litex написа:HardWork написа:Ел Маестро може би е най - успешният треньор под 35 години в Европа в момента!
Какъв е критерия за да се направи сравнение.
gihuelo написа:Делянски, предлагам да направиш анкета ,колко време ще издържи майстора на треньорския мостик.
Има огромен интерес от другите подфоруми![]()
По- добре да пуснат по едно гласче и да не ни занимават.....
delqnski47 написа:gihuelo написа:Делянски, предлагам да направиш анкета ,колко време ще издържи майстора на треньорския мостик.
Има огромен интерес от другите подфоруми![]()
По- добре да пуснат по едно гласче и да не ни занимават.....
Тва си го мислех тия дни.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта