Kalin123 написа:CSKA 78 написа:Kalin123 написа: Искам най-после да се каже КУПИХМЕ този футболист от силното първенство Х, а не подписахме със свободния агент ... (Истината е, че Джеси дойде уж трансфериран, ама мойте уважения от втората лига на още по-слабо първенство от нашето).
Брато, твърде малко са ти мненията, за да ти има човек доверие! Биеш ми малко на обелка! Но ще ти кажа, че имаме трансфери на футболисти, които сме закупили! Последният е...Ти ще допълниш изречението! Да видим дали, наистина си от ЦСКА?!
Ако за теб реалист и обелка са синоними сигурно съм такъв. Няма как да не съм скептичен за треньора и всеки нормален човек е така, определено очаквахме опитен и успял човек. От две години, откакто се завърнахме, реално ние не сме имали сериозно име за треньор. Янев има нужда още да учи, Белчев няма характер и самочувствие за тая работа, а Йорданеску въобще няма да го коментирам. Що се отнася до трансферите - за визирания Енрике, той беше изграден при нас, преди да дойде няма значими прояви на високо ниво. С онова КУПИХМЕ визирам играч, който примерно е играл в 6-тия в Гърция и е бил цял сезон титуляр, вкарал е някой гол, асистенция, раздялата е мъка за феновете на предния му отбор. Що се отнася до Емблемата и с нея и без нея хора като мен ще ходят на стадиона и ще си подкрепят отбора. Все пак ако не се плати да се направи друга инвестиция за да има подкрепа от всички.
Как може да си скептичен към треньор, който е водил една или две тренировки на тима ? И на мен ми биеш яко на някой, който подпрепя Малкото лУдогорче с тези си мнения. Но няма лошо, всеки има право да говори каквото си иска.