Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот 1982 » 08 юни 2018 23:28

CSKA 78 написа:
1982 написа:
CSKA_1948_ написа: Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

:lol: Нито стадиона ще ви оправя, нито ще плаща тези 8 млн. (той и никъде не е заявил, че ще ги плаща ..... Кюстендилеца го е направил ) ...... ще си ритате на все по-остаряващата Армия, ще си водите само свободни агенти и ще си карате с крадената емблема с малко пшеница и ечемик по нея. :lol: :lol: :lol:

3 години откак Ганчев е стъпил в София, а вие още се надявате, че стадиона ще оправя и ще плаща нещо ....... сигурно и след още 3 години наивно ще вярвате. :lol:

Други неща се чакат да станат! Който има малко акъл ще разбере, а който няма, ще троли! :lol: :lol: :mrgreen:

Знам ви новата мантра .... предната се сгромоляса - че се чакало "държавата" да ви подари базите и тогава ще платите ...... както се видя, нищо не платихте. Убеден съм, че после ще има и трета мантра ....... вие поне сте лесни, кълвете на всичко. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 23:31

1982 написа:
CSKA 78 написа:Други неща се чакат да станат! Който има малко акъл ще разбере, а който няма, ще троли! :lol: :lol: :mrgreen:

Знам ви новата мантра .... предната се сгромоляса - че се чакало "държавата" да ви подари базите и тогава ще платите ...... както се видя, нищо не платихте. Убеден съм, че после ще има и трета мантра ....... вие поне сте лесни, кълвете на всичко. :mrgreen:

Няма мантри! Има закони, които се чакат! Но ти откъде да ги знаеш тези неща! Ти си пишеш и реагираш първосигнално, това казва достатъчно! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 юни 2018 23:36

@82, Ами чакаме, какво друго можем да направим бе!? Сигурно според теб, ако утре Ганчев се махне моментално ще се сдобием със стадион красавец, отбор за 100 милиона и директно влизане в ШЛ...

Когато изтече 7-дневния срок за плащане на активите и ГГ не е платил, аз ще съм първия, който ще почне да мрънка! Когато базите му се отдадат за 30г. и не барне нищо по стадиона пак ще мрънкам! И не само аз! Засега стоим и чакаме!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2018 23:37

Закони се чакали, муахахахах. :lol: :lol: :lol: :lol: Ганчев цял живот по законите се води, да видиш ти .... ми що ползвате тая емблема тогава, без да я притежавате, нали се водите по законите, бе, Коце ??! :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 23:41

Бат Али, законът скоро ще го приемат! И тогава очаквам да изчезнеш с 200 от този форум! :lol: :lol:
Ще си на изчакване за 30 години! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП В момента законопроектът е на Втора сесия! 8-) ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 08 юни 2018 23:45, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 08 юни 2018 23:50

1982 написа: .... ми що ползвате тая емблема тогава, :

Ми що да не я ползваме ? Тя си е наша . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 08 юни 2018 23:50

Аз лично съм против да се плащат 8 милиона за тая емблема, ама да се каже, няма да се плати, но тези средства отиват за ремонт на стадиона примерно. ЦСКА има 10 емблеми, може да се използва всяка. Сигурно ще ме упрекнете за това, но в Румъния Стяуа вече дори не се казва така, но пак публиката е там. Хипотетично ако се откажем да закупим емблемата чудя се с какви пари ще я купят 1948 или по-скоро какъв ще им е произхода. Що се отнася до треньора, сегашния отбор, селекцията .... никъде нещата не са обнадеждаващи, но нека почакаме, може пък да има приятни изненади. Искам най-после да се каже КУПИХМЕ този футболист от силното първенство Х, а не подписахме със свободния агент ... (Истината е, че Джеси дойде уж трансфериран, ама мойте уважения от втората лига на още по-слабо първенство от нашето).

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2018 23:52

Коце, в тъмна джунгла като България законите нямат никаква тежест за нищо ..... еле па Ганчев и закони в едно изречение .... е това става смешно вече. :lol: :lol: :lol: :lol: Човекът, източил десетки милиони от КТБ, щял да плаща за някаква си картинка ....... пиша "някаква си картинка", защото съм убеден, че за него емблемата на ЦСКА е точно това. Плюс това, той вече 2 години си я ползва напълно безплатно и незаконно, а ти ми обясняваш как щял да извади после ..... 8 милиона. за нея. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 23:56

Бат Али, седи гледай мача сега, че после няма да ти се ще да го гледаш! :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 08 юни 2018 23:56

Kalin123 написа:8 милиона за тая емблема,.

Емблемата изобщо не се продава . Търга е за активите на фалиралата фирма , там емблема няма . Земете да мислите малко . :?
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”