Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 22:55

k20dan4o написа:
Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:Дайте да обсъдим, какво би било провал? Нямаме шансове за титла, с Маестрото и без Маестрото! Кое ще приемем за провал? За мен провал е отпадане срещу непоставения ни противник в първите мачове за ЛЕ, подуенци да ни направят 3 от 4, още десет човека селекция през януари! Какво очаквате?

Аз очаквам да влезем в групите на ЛЕ и да се борим до последно за титлата, а там каквото сабя покаже. Предвид състоянието, в което ЦСКА се намира няма да приема за провал непостигането на тези цели.

Нашето предимство пред делиорманци е публиката, то трябва задължително да се използва за успеха на ЦСКА. Освен това ЦСКА разчита в по-голяма степен на български футболисти, което е огромен плюс. Разбираемо, засега сините отпадат от класацията, а и с времето те се превърнаха в сателит на делиормана.

Групите в ЕКТ стават все по недостъпни...ще е подвиг ако стане...сравнимо с полуфинал в КНК.
Публиката вече не е това предимство, понякога дори домакина се спича повече от противника. Тя трябва да помага финансово на отбора си, но не с 2 мача на кръст.
А това за българските футболисти...айде няма нужда...прах в очите. Кой е последния БГ футболист който взехте...Китанов :?:

Един финал, полуфинал или четвъртфинал, не може да се сравнява с нищо друго по малко от това постижение ;) Знам, че за вас гроздето е кисело, ама ти искаш да сравняваш несравними постижения ;)
По памет мисля , че последните бяха Антов и Р. Живков, който премина през операция и сега лекува контузия ;) Нищо чудно до една седмица да има отново българско име , трансферирано на Армията от друг отбор !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2018 23:03

ЕМИЛ написа:Тоя Маестро ми изглежда голям комик ....

Абсолютен шут ..... удивих се като разбрах, че си е сменил името с това клоунското ..... а после разбирам, че даже не му е за пръв път. Станал шампион на Словакия, ама май ще се окаже, че не по негови заслуги. :lol: :lol: :lol: :lol: Аз съм спокоен, с тоя начело нищо добро не ги чака. Човекът е някакъв футболен Тити Папазов .... определено има умствени отклонения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 юни 2018 23:04

sin4ec, силно преувеличено е, че правим нов отбор. Освободихме 5 човека, ама си бяха пълни дървари... Лое едва ли имаше подаване, което да беше напред към вратата. Може би много талантливия, но адски мързеливи Алберг... не знам как е*е това момче! Счупения Укра не ми се коментира, за който само ние си знаем колко пари сме хвърлили за лечение... Бланко имаше качества, ама се губеше, приличат си с Алберг. При Барт не може да има развитие, не ни трябва.

На Ганчев още не му се хвърлят пари за силни трансфери, просто защото първо иска да ги изкара в Европа. Другия момент е че дори и да вземе скъпи звезди, то пак не е сигурно дали ще е равносилна борбата с Лудогорец. Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2018 23:10

CSKA_1948_ написа: Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

:lol: Нито стадиона ще ви оправя, нито ще плаща тези 8 млн. (той и никъде не е заявил, че ще ги плаща ..... Кюстендилеца го е направил ) ...... ще си ритате на все по-остаряващата Армия, ще си водите само свободни агенти и ще си карате с крадената емблема с малко пшеница и ечемик по нея. :lol: :lol: :lol: :lol:

3 години откак Ганчев е стъпил в София, а вие още се надявате, че стадиона ще оправя и ще плаща нещо ....... сигурно и след още 3 години наивно ще вярвате. :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 08 юни 2018 23:12

От Четвъртък почва да оправя стадиона!Защо чак от четвъртък ще питате,защото първо ще оправи едни други неща преди това! :mrgreen:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 юни 2018 23:15

Число, с теб не ми се комуникира, от 10 реда писания пак за стадиона и милионите се хвана. Гледай си там кеч манията и не се занимавай с нас! Отивай при Гелето и Лъчко, имате едни и същи теми, на един акъл сте си и ще си паснете. Ако не си някой от тях де!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 юни 2018 23:17

CSKA_1948_ написа:На Ганчев още не му се хвърлят пари за силни трансфери, просто защото първо иска да ги изкара в Европа. Другия момент е че дори и да вземе скъпи звезди, то пак не е сигурно дали ще е равносилна борбата с Лудогорец. Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

Мечтата на всеки пишман-президент на отбор. Първо да изкарам, после ще вложа, а накрая ядец. До сега не знам президент да е вкарал някакви пари от ЕКТ и продажби отбратно в отбора. Е, разбира се освен Домусчиев. Батков от немай къде стегна някой и друг ремонт по Герена, че беше леш до последно. Тоя Венци Стефанов уж все продава за милиони в чужбина, а едни лампи не може да сложи на тоя "Славия". Гигов бе същия. ТИМ една стотинка не дадоха от участията си в предварителните кръгове на ЛЕ/УЕФА. Та и Ганчев така, ше го чакате първо да изкара от УЕФА и после да вкара пак в клуба, ама като цъфнат налъмите.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 юни 2018 23:24

CSKA_1948_ написа:sin4ec, силно преувеличено е, че правим нов отбор. Освободихме 5 човека, ама си бяха пълни дървари... Лое едва ли имаше подаване, което да беше напред към вратата. Може би много талантливия, но адски мързеливи Алберг... не знам как е*е това момче! Счупения Укра не ми се коментира, за който само ние си знаем колко пари сме хвърлили за лечение... Бланко имаше качества, ама се губеше, приличат си с Алберг. При Барт не може да има развитие, не ни трябва.

На Ганчев още не му се хвърлят пари за силни трансфери, просто защото първо иска да ги изкара в Европа. Другия момент е че дори и да вземе скъпи звезди, то пак не е сигурно дали ще е равносилна борбата с Лудогорец. Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

И за нов автобус ще трябват :lol: и за ресторанта в Панчарево.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 юни 2018 23:25

1982 написа:
CSKA_1948_ написа: Отделно знае, че му висят едни 8 милки и стадион за оправяне.

:lol: Нито стадиона ще ви оправя, нито ще плаща тези 8 млн. (той и никъде не е заявил, че ще ги плаща ..... Кюстендилеца го е направил ) ...... ще си ритате на все по-остаряващата Армия, ще си водите само свободни агенти и ще си карате с крадената емблема с малко пшеница и ечемик по нея. :lol: :lol: :lol: :lol:

3 години откак Ганчев е стъпил в София, а вие още се надявате, че стадиона ще оправя и ще плаща нещо ....... сигурно и след още 3 години наивно ще вярвате. :lol:

На теб пък какъв ти е проблема?
Отбор ли си нямаш да подкрепяш кво?
Сираченце ли си ?

Оооооо горкичкото тцтцтц
Последна промяна от demon777 на 08 юни 2018 23:26, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 23:26

1982 написа:

Други неща се чакат да станат! Който има малко акъл ще разбере, а който няма, ще троли! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”