k20dan4o написа:Mitata написа:CaptainBertorelli написа:Дайте да обсъдим, какво би било провал? Нямаме шансове за титла, с Маестрото и без Маестрото! Кое ще приемем за провал? За мен провал е отпадане срещу непоставения ни противник в първите мачове за ЛЕ, подуенци да ни направят 3 от 4, още десет човека селекция през януари! Какво очаквате?
Аз очаквам да влезем в групите на ЛЕ и да се борим до последно за титлата, а там каквото сабя покаже. Предвид състоянието, в което ЦСКА се намира няма да приема за провал непостигането на тези цели.
Нашето предимство пред делиорманци е публиката, то трябва задължително да се използва за успеха на ЦСКА. Освен това ЦСКА разчита в по-голяма степен на български футболисти, което е огромен плюс. Разбираемо, засега сините отпадат от класацията, а и с времето те се превърнаха в сателит на делиормана.
Групите в ЕКТ стават все по недостъпни...ще е подвиг ако стане...сравнимо с полуфинал в КНК.
Публиката вече не е това предимство, понякога дори домакина се спича повече от противника. Тя трябва да помага финансово на отбора си, но не с 2 мача на кръст.
А това за българските футболисти...айде няма нужда...прах в очите. Кой е последния БГ футболист който взехте...Китанов
Един финал, полуфинал или четвъртфинал, не може да се сравнява с нищо друго по малко от това постижение

По памет мисля , че последните бяха Антов и Р. Живков, който премина през операция и сега лекува контузия