Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2018 21:56

Споко бре,..... вчера го представиха, а днес вече сте го разкрили :)
Айде, малко по-сериозно!

Подуянци бързо забравиха какви дитирамби лееха с месеци при идването на шофьора и безработния пенсионер :)
Табло, козирка, ... купи и т. н. :)
Па накрая бай Стамен физкултурникът им направи 17 точки разлика за 36 мача :)
Айде, .... у лево!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 08 юни 2018 21:57

ЕМИЛ написа:Тоя Маестро ми изглежда голям комик ....

[offtopic]Поне няма да го събличаме .[/offtopic]
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 юни 2018 21:59

Маестрото няма да е със сигурност по-зле от Белчев, като даже според мен ще е минимум една идея по-добър. Отделно, че се очаква малко по-дълга скамейка. Та борбата за второто място ще е жестока! :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 22:04

sin4ec написа:
demon777 написа:Ганчев не сменя треньори на поразия.
На Маестрото ще му бъде предоставено достатъчно време да покаже какво може.

Янев-Йорданеску-Белчев-Янев-Ел Маестро. А не са изтекли още 2 години.
Тук се повтаря грешката на сините отпреди време: махаш Стоев при изпълнени цели, и го заменяш с човек, който няма какво да надгради. Или не иска-все тая...
Белчев с какво беше виновен за провалите тази пролет? За контузиите, за лошата кондиция? За простотиите на Каранга?
Този с какво е по-добър, че не се сещам?
Но да приемем, че е суперпопадение. И ще се получат нещата. ГГ ще го чака ли една година, докато почнат да се получават, че и отгоре?

Белчев колко беше оставен да работи помниш ли или броиш 4 -те мача на Янев наравно с годината и нещо на Белчев ? Аре нема нужда от Макиавелски номерца ;) Белчев беше сменен защото си подаде оставка , когато не изпълни поети ангажименти ! Мъжка постъпка от негова страна, за което шапка му свалям !
А да се правят неумели опити да се сравняват качества и опит на Белчев , Янев , Йорданеску и Нестор е меко казано жалко и признак на некоректност ! Не е необходимо непременно да спечели ЛЕ новия треньор , достатъчно е да се види как подрежда и води отбора , ще има ли обещаната от него печеливша тактика за да се прецени дали да му се отпуска вот на доверие или не ! Ако сме доволни от показаното в началото , като нищо ще си получи вота на доверие , дори и да не успее да спечели титлата ! Още е много рано за каквито и да е прогнози още повече, че въпреки доста добре започналата селекция ще има, много нови за които не се знае в момента абсолютно нищо ... единствено надеждата да са достатъчно класни и да вдигнат още нивото на отбора !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 08 юни 2018 22:06

Аз бях на мнение, че и бай Стамен не е за махане, но няма смисъл да се обсъжда. За Маестрото, мнението ми е, че сме взели мини Клоп, но ние сме още по-мини Ливърпул. Забавата е гарантирана!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 юни 2018 22:21

Mitata написа:
CaptainBertorelli написа:Дайте да обсъдим, какво би било провал? Нямаме шансове за титла, с Маестрото и без Маестрото! Кое ще приемем за провал? За мен провал е отпадане срещу непоставения ни противник в първите мачове за ЛЕ, подуенци да ни направят 3 от 4, още десет човека селекция през януари! Какво очаквате?

Аз очаквам да влезем в групите на ЛЕ и да се борим до последно за титлата, а там каквото сабя покаже. Предвид състоянието, в което ЦСКА се намира няма да приема за провал непостигането на тези цели.

Нашето предимство пред делиорманци е публиката, то трябва задължително да се използва за успеха на ЦСКА. Освен това ЦСКА разчита в по-голяма степен на български футболисти, което е огромен плюс. Разбираемо, засега сините отпадат от класацията, а и с времето те се превърнаха в сателит на делиормана.

Групите в ЕКТ стават все по недостъпни...ще е подвиг ако стане...сравнимо с полуфинал в КНК.
Публиката вече не е това предимство, понякога дори домакина се спича повече от противника. Тя трябва да помага финансово на отбора си, но не с 2 мача на кръст.
А това за българските футболисти...айде няма нужда...прах в очите. Кой е последния БГ футболист който взехте...Китанов :?:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2018 22:23

CaptainBertorelli написа:Аз бях на мнение, че и бай Стамен не е за махане, но няма смисъл да се обсъжда. За Маестрото, мнението ми е, че сме взели мини Клоп, но ние сме още по-мини Ливърпул. Забавата е гарантирана!

Естествено, че не беше за махане!
Но както казваш, вече е свършено. А забава винаги ще има. С лайна боя не се прави.
Лц продават дървото Пластун за баси цифрата, с тез пари ще вземат двама на топ ниво за БГ и пак ще са първи. Отборът им е изграден и е смазана машина, правят по 2-3 промени на полусезон. Вие ще правите нов отбор и тръгвате от нулата. Ние сме отбор на 10 месеца и в общи линии ще запазим ядрото. Но с тях не можем да се борим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 юни 2018 22:29

Янев напусна сам заради слабите си резултати в 1вите мачове.
Йорданеско го изгони публикаата и също слабите му резултати включвам и бойкот на футболистите
Белчев можеше да замине много по рано само Ганчев го държа до сега е изчерпа се човека не взе титла ... ако беше взел една от двете още щеше да е треньор... Янев никога не е назначаван за старши треньор повторно,..... все някой трябваше да изкара сезона можеше и бай стамен ама.....

Тая година сме щели да правим нов отбор ...тцтцт
Преди като Бай стамен пое отбора наваксахме разликата със сините и ги оставихме назад.
После какво се случи?.....ЗАПАЗИХМЕ ЯДДРОТО на отбора и тая година кво ....? Нищооооо разликата е че вместо да наваксваме до 2ро място никой не можеше да ни мръдне от него....

Защо се стига до там че трябва да продаваме всяка година?
Пари? Ганчев трябва да ги има за да може да плаща толкова колкото иска Каранга.
Що кешеру неще да играе другаде? В гент да кажем..... щото тука ще е титуляр и ще взема същите кинти
Последна промяна от demon777 на 08 юни 2018 22:37, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 08 юни 2018 22:30

Аз не разбрах този треньор официално ли се казва Ел Маестро,или той иска така да го наричат? Признавам си,че звучи малко смешно и самонадеяно. Иначе от това ,което чета за него ми звучи,като човек,който със сигурност може да допринесе за затягане на защитата,подобряване на физическата издръжливост на отбора и повишаване нивото на дисциплината по немски модел. 3 неща,от които очевидно отборът има нужда. При българските условия това автоматично би било много позитивно за отбора и гарантирано би вдигнало нивото му в сравнение с това от миналия сезон. Не се сещам някой български треньор ,който би направил такова нещо. И като гледам ,каква луда глава е със сигурност няма да си поплюва. Дано само лигльовците не му спретнат бойкотче,както левскарите преди години направиха с Рюдигер Абрамчик пак заради дисциплина и тежки физически тренировки.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 22:40

hydetoshi написа:Аз не разбрах този треньор официално ли се казва Ел Маестро,или той иска така да го наричат? Признавам си,че звучи малко смешно и самонадеяно. Иначе от това ,което чета за него ми звучи,като човек,който със сигурност може да допринесе за затягане на защитата,подобряване на физическата издръжливост на отбора и повишаване нивото на дисциплината по немски модел. 3 неща,от които очевидно отборът има нужда. При българските условия това автоматично би било много позитивно за отбора и гарантирано би вдигнало нивото му в сравнение с това от миналия сезон. Не се сещам някой български треньор ,който би направил такова нещо. И като гледам ,каква луда глава е със сигурност няма да си поплюва. Дано само лигльовците не му спретнат бойкотче,както левскарите преди години направиха с Рюдигер Абрамчик пак заради дисциплина и тежки физически тренировки.

Така си му е името по паспорт, нали оня смешник дЖурналиста му го поиска на аерогарата за проверка :lol: :lol: На брат му също е така по паспорт , малкото му е Никон ... а сега де Никон срещу Канон .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”