Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот CSKA_1948_ » 08 юни 2018 20:56

Има нещо. Човек като види, че има 23 гола в 24 мача (или там колкото бяха) ще каже, че е някакъв изрод, но половината от головете са му с коляно, кръст и т.н. :D То и това е големия нападател де, но му липсват доста основни качества. Играта с глава и огромната преса са му голям плюс, но силния хубав шут и играта 1 на 1-2 са му слаб компонент и в по-силно първенство едва ли ще му тръгне така както при нас. Както и да е де, голям играч си е все пак, вкара голове, спаси ни в много мачове и всички ще го запомним с добро!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2018 21:01

Нищо лично, но за мен това назначение си е жива гавра с феновете на ЦСКА-София. От 1000 треньори в Европа да вземеш баш този палячо, че и брат му отгоре-нещо не се връзва... че и да му водиш некви странни играчи да прави отбор. А той трябва да гради отбор практически от нулата. Тука някои говорят за някакви 100 дни, това е нереалистично!
Ето, имате пресен пример:на Роси му бяха нужни 9 месеца, за да започне отборът да играе нещичко. Казвам "нещичко", щото сме мноооого далеч от истината. Вярно, дирим я, но сме далече!
Та как я виждате вие за 100 дни с десетина( а те ще са толкова) нови футболисти този Льо Маестро да сглоби отбора?
Подобни изявления и нагласи обезсмислят цялата операция. Клоун или суперпопадение - това ще покаже времето, но или му даваш година и половина картбланш, или не се захващай изобщо!
Гледам, разни легенди са го почнали вече: Искат се резултати веднага, ако няма резултати-да се махал и так далее...пълна изкривенящина! Той Моуриньо една година с енстотин милиона бюджет няма резултати, от този ще ги чакаш...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 юни 2018 21:17

k_oleto написа:
Тоя идва от 3-4 дивизия
Самочувствие..........
Помнете ми думите - това е Дембеле 2, само дето Каранга още не го знае

Гарата се провали "благодарение" на дисциплината, алкохола. Вкаранга има по-добри шансове от него.

За наше съжаление Каранга желае да се развива в друг клуб, най-вероятно в Бразилия. Вероятно другата страна опрледеля поведението му и цели падането на неговата цена, което е в разрез с нашия интерес.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 юни 2018 21:24

Ганчев не сменя треньори на поразия.
На Маестрото ще му бъде предоставено достатъчно време да покаже какво може.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 21:36

CSKA_1948_ написа:
k_oleto написа:
CSKA_1948_ написа:Е че за колко да го продадем Каранга? Евентуално най-много 2 милки в евро да му вземем, особено след контузията. А ако остане може и по-зле да стане и зимата да го продадем за още по-малко. За мен най-добрия вариант е да остане и за мачовете в Европа. Ако минем втори-трети кръг, при едно добро негово представяне може да му вземем и малко повече...

А пък като кажете така треньор без опит и ми се драйфа... Щото Любо, Стойчо имат много опит. Да не говорим пък и тия с опит как се справят! Виж за свободните агенти съм съгласен.

няма дим без огън, но ако Фернандо прави пак циркове - да го махат....

Мораеш има доста по-малко голове и мачове от него, но е обичан от всички.........Каранга може само чете от него

Така е да. Най-малкото, че Каранга контузен или не, вчера беше задължен да е тук и да мине медицински прегледи. Зимата се ползваше с привилегии и закъсня с 1-2 седмици, сега пак същото! Имах предвид и да остане да е само за мачовете в Европа. В първенството едва ли ще има мотивацията да играе, а и отдавна е разбрал в каква помия играе, наречена БГ футбол. В ЕКТ би трябвало да е по-надъхан, да направи 2-3 хубави мача и да го шитнем.

Имам някакъв спомен, че Пацо Марков, каза на пресконференцията за Каранга , че трябвало да си дойде на 10-11 направо на лагера :roll: А , че родните медии веднага ще търсят под вола - теле не ме учудва , ама никак дори :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 08 юни 2018 21:38

Дайте да обсъдим, какво би било провал? Нямаме шансове за титла, с Маестрото и без Маестрото! Кое ще приемем за провал? За мен провал е отпадане срещу непоставения ни противник в първите мачове за ЛЕ, подуенци да ни направят 3 от 4, още десет човека селекция през януари! Какво очаквате?
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2018 21:40

demon777 написа:Ганчев не сменя треньори на поразия.

Янев-Йорданеску-Белчев-Янев-Ел Маестро. А не са изтекли още 2 години.
Тук се повтаря грешката на сините отпреди време: махаш Стоев при изпълнени цели, и го заменяш с човек, който няма какво да надгради. Или не иска-все тая...
Белчев с какво беше виновен за провалите тази пролет? За контузиите, за лошата кондиция? За простотиите на Каранга?
Този с какво е по-добър, че не се сещам?
Но да приемем, че е суперпопадение. И ще се получат нещата. ГГ ще го чака ли една година, докато почнат да се получават, че и отгоре?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 08 юни 2018 21:46

Хич не сменя, само в Литекс е сменил тренера 30 пъти за 20 години.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 08 юни 2018 21:52

CaptainBertorelli написа:Дайте да обсъдим, какво би било провал? Нямаме шансове за титла, с Маестрото и без Маестрото! Кое ще приемем за провал? За мен провал е отпадане срещу непоставения ни противник в първите мачове за ЛЕ, подуенци да ни направят 3 от 4, още десет човека селекция през януари! Какво очаквате?

Аз очаквам да влезем в групите на ЛЕ и да се борим до последно за титлата, а там каквото сабя покаже. Предвид състоянието, в което ЦСКА се намира няма да приема за провал непостигането на тези цели.

Нашето предимство пред делиорманци е публиката, то трябва задължително да се използва за успеха на ЦСКА. Освен това ЦСКА разчита в по-голяма степен на български футболисти, което е огромен плюс. Разбираемо, засега сините отпадат от класацията, а и с времето те се превърнаха в сателит на делиормана.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 юни 2018 21:55

k20dan4o написа:

Хич не сменя, само в Литекс е сменил тренера 30 пъти за 20 години.

Това не е много за България. :) :)

Върни се в “ЦСКА”