Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 12:54

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:Всички сме притеснени от избора на треньор,обаче трябва да му се даде шанс на Ел Маестро да се докаже.100 дни,това е подкрепата в аванс която Ел Маестро получава от мен.

100 дни? Много бре! Петър Жеков дава едва 5-6 мача на прекръстения треньор. :lol:

И дори това да е вярно, а то не е, защото никъде не видях подобно интервю с Жеков! Пак нашите легенди са по-толерантни от вашите! Вашите легенди искат да разпънат на кръст Делио, и са напълно прави, но вие си го държите! :lol: :mrgreen:

Виж вчерашния брой на вестник "Меридиан мач", предпоследната страница, невернико!

Меридиан мач и Спортал са анти-ЦСКА, така че им нямам вяра за нищо! Обичат да си измислят или много да преувеличават в 99.9% от статиите, които се отнасят за ЦСКА! :shock: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2018 13:21

TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:Всички сме притеснени от избора на треньор,обаче трябва да му се даде шанс на Ел Маестро да се докаже.100 дни,това е подкрепата в аванс която Ел Маестро получава от мен.

100 дни? Много бре! Петър Жеков дава едва 5-6 мача на прекръстения треньор. :lol:

Щом вече цитирате Жеков и Ммач значи отивате на зле.Как за един нов футболист ,треньор или собственик на ЦСКА не казаxте една добра дума,сигурен съм че Меси,Гуардиола и Абрамович да дойдат в ЦСКА пак ще ги изкарате некадърници.

Ами аз лично цитирам това, което съм прочел. Вчера четох въпросния вестник и затова го цитирах, понеже е по актуалната тема за преименувания сърбосаксонец. Плюс това, аз никого не съм изкарал некадърник и изобщо не знам защо реши да ме караш да се чувствам длъжен да венцеславя някого в отбора на ГГ, хеле пък новия треньор или новите състезатели, за които никой нищо не знае.

Що не цитираш Тема спорт,добрата дума няма нищо общо с венцеславенето,уж не познаваш новия треньор на ЦСКА а го наричаш сърбосаксонец,толкова xора в спорта,изкуството си сменят имената и това се приема за нормално и не ви пречат,как пък точно новия треньор на ЦСКА ви причини неудобства и комплекси.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 08 юни 2018 13:33

Бе Маестрото, взе много да говори, показвайки младежка радост че е прескочил нива?!...Честно казано, пред него предпочитам Ицко Янев, който спечели Купата на България, от "В" група! - и стана шампион на "В" група, където се намира и Словашкото първенство ;)...
Това, че теxни отбори са елиминирали нашите Евроидиоти, не е показател за класа!!! - тяx, кой ли не ги елиминира...дори азиатски отбор.
Така че, за момент не ми xaресва еуфорията на Маестрото и радващите му се! - вече, доверие, даром не давам на никого! - докато не се докаже...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 13:45

kiril.a.d написа:Бе Маестрото, взе много да говори, показвайки младежка радост че е прескочил нива?!...Честно казано, пред него предпочитам Ицко Янев, който спечели Купата на България, от "В" група! - и стана шампион на "В" група, където се намира и Словашкото първенство ;)...
Това, че теxни отбори са елиминирали нашите Евроидиоти, не е показател за класа!!! - тяx, кой ли не ги елиминира...дори азиатски отбор.
Така че, за момент не ми xaресва еуфорията на Маестрото и радващите му се! - вече, доверие, даром не давам на никого! - докато не се докаже...

Айде да не слагаш Жилина или Слован на ниво аматьори моля ти се :mrgreen: Тези спокойно ще бият и отстранят почти всички от нашата ППЛ в момента , не е нужно да пресоляваш толкова манджата ! Ицето ми е от любимците, но за мое съжаление не използва дадения му шанс и да направи големиО пробив в профи футбола ... освен при нас се провали и в Нафтата ... сори, ама това е реалността ;) Наш Ицо, има много потенциал и му трябва стажуване в някой голям клуб на запад за да може да се развие и поеме отбор от класата на ЦСКА ! Новия поне вече е печелил шампионска титла при професионалистите ... колко ще успее с ЦСКА в момента може само да се гадае, но пък да се отхвърля с лека ръка преди да се види, как работи и какво постига, най малкото е проява на лошо възпитание !
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 юни 2018 13:58

kiril.a.d написа:Бе Маестрото, взе много да говори, показвайки младежка радост че е прескочил нива?!...Честно казано, пред него предпочитам Ицко Янев, който спечели Купата на България, от "В" група! - и стана шампион на "В" група, където се намира и Словашкото първенство ;)...

И каква купа е взел Ицо Янев от В-група..... тоест хубаво взе я ама по стечение на обстоятелствата най трудния му мач беше с Берое

Миналата година трябваше да се оправяме с делиорманци и Подуенци където при 2рите съдията си свърши работа

Идеята ми е че ако тогава се беше паднал 2ри отбор за купата от топ 6 я ги бием я не. Ще кажеш ама състава на Янев тогава бил никакъв.....все тая като е никакъв ако небеше взел купата сега нямаше какво да сравняваш.

За мен купата която спечелихме беше с голяма доза късмет че не ни се паднаха 2 поредни силни съперника ... а можеше.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 14:03

peliforewer написа:
TristaNNN написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Щом вече цитирате Жеков и Ммач значи отивате на зле.Как за един нов футболист ,треньор или собственик на ЦСКА не казаxте една добра дума,сигурен съм че Меси,Гуардиола и Абрамович да дойдат в ЦСКА пак ще ги изкарате некадърници.

Ами аз лично цитирам това, което съм прочел. Вчера четох въпросния вестник и затова го цитирах, понеже е по актуалната тема за преименувания сърбосаксонец. Плюс това, аз никого не съм изкарал некадърник и изобщо не знам защо реши да ме караш да се чувствам длъжен да венцеславя някого в отбора на ГГ, хеле пък новия треньор или новите състезатели, за които никой нищо не знае.

Що не цитираш Тема спорт,добрата дума няма нищо общо с венцеславенето,уж не познаваш новия треньор на ЦСКА а го наричаш сърбосаксонец,толкова xора в спорта,изкуството си сменят имената и това се приема за нормално и не ви пречат,как пък точно новия треньор на ЦСКА ви причини неудобства и комплекси.

Ами не чета Тема спорт, следователно няма как да цитирам техните писания. :lol: Пък колкото до треньорчето ви, след като се представи, вече знам, че с чиста съвест мога да го наричам така и изобщо не ми пречи. Нито той, нито името му, нито нищо. Друго какво да му коментирам? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 14:05

CSKA 78 написа:[offtopic]
TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:

И дори това да е вярно, а то не е, защото никъде не видях подобно интервю с Жеков! Пак нашите легенди са по-толерантни от вашите! Вашите легенди искат да разпънат на кръст Делио, и са напълно прави, но вие си го държите! :lol: :mrgreen:

Виж вчерашния брой на вестник "Меридиан мач", предпоследната страница, невернико!
[/offtopic]

Меридиан мач и Спортал са анти-ЦСКА, така че им нямам вяра за нищо! Обичат да си измислят или много да преувеличават в 99.9% от статиите, които се отнасят за ЦСКА! :shock: ;)

Ама разбира се, защо ли не ме изненадва написаното от теб ... Щом не венцеславят непрестанно, сто процента са анти. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 14:20

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:Меридиан мач и Спортал са анти-ЦСКА, така че им нямам вяра за нищо! Обичат да си измислят или много да преувеличават в 99.9% от статиите, които се отнасят за ЦСКА! :shock: ;)

Ама разбира се, защо ли не ме изненадва написаното от теб ... Щом не венцеславят непрестанно, сто процента са анти. :lol:

Тези двете медии са ваши и на делиорманци, следователно са анти-ЦСКА! В тези медии не съм прочел(затова и от близо 2 години не ги чета) някаква, дори конструктивна критика към отбора от Сухата река, или към отбора от Делиорманя! Но пък критика към ЦСКА бол, в огромна част от случаите измислена! Така че ... Ти си чети Спортал и Меридиан, а аз/ние ЦСКА-рите ще си четем Тема Спорт! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2018 14:20

CaptainBertorelli написа:Екстра е програмата. 4 кръга в София за загрявка и запонаване, след което в Разград.

Програмата е добра! 4 мача за трупане на точки и самочувствие. После започват по-сериозните тестове.
Първия полусезон гостуваме в Разград, Коматево и Загора, което също е ОК.
Бай Добри си свърши работата - лисна вода с менчето, да пожелаем успех на отбора! :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 14:39

Red_Neck написа:
CaptainBertorelli написа:Екстра е програмата. 4 кръга в София за загрявка и запонаване, след което в Разград.

Програмата е добра! 4 мача за трупане на точки и самочувствие. После започват по-сериозните тестове.
Първия полусезон гостуваме в Разград, Коматево и Загора, което също е ОК.
Бай Добри си свърши работата - лисна вода с менчето, да пожелаем успех на отбора! :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6CaFYOOyhNM[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”