Kalin123 написа:За мен избира на Ел Маестро е тотална грешка на фона, че можеше да бъде назначен Мачей Скоржа. Последния е бил в трите гранда на Полша, а там се плаща доста добре, затова мисля че не им е допаднало на ръководството исканата заплата. Все пак тая надежда, че е възможно да ме изненада Ел Маестро и да направи нещо, въпреки че няма логика това да се случи. Статистиката му в дербитата в Словакия е плачевна, стила му е супер защитен и това е видно от минималните победи. Едно е да си треньор в отбор където ако станеш 3-ти е успех и ставаш шампион, друго е когато се чака само титла от теб. Натиска и стреса при нас са други и ще видим как ще се справи с напрежението. Обезкоражаващо е и че се започва пак със свободни агенти, няма как да вдигнем нивото с такива хора. Перейра е бил титуляр, но в средняк във втора лига, физиката му не изглежда като за централен защитник, все пак това, че е играл редовно обнадеждава. Що се отнася до вратаря - не е бил неизменен титуляр, но винаги е бил сочен за добър вратар в Хърватия, има страхотна физика и навлиза в най-силната си възраст. Според мен е нужно да се вземат ляв и десен бек, дефанзивен халф, още едно крило, втори нападател и таран. Реално не мисля че е възможно Каранга да остане, така че ако не броим и него нападателя трябва да е доказано име.
За треньора съм оптимист,за да се бориш с Лудогорец ти трябва нестандартен треньор,надъxан да се докаже,защото колкото и да ни се иска не притежаваме финансовия ресурс на Разград за да си позволим скъпа селекция.Това че даден футболист е играл в по-долни групи не е толкова решаващо,Каранга не играеше в елита на Бразилия доколкото си спомням.Единственото което ме притеснява е че физически пролетта бяxме много зле,имаxме много контузии,а треньорите по физическата подготовка останаxа същите,дано са разбрали къде са сбъркали защото какъвто и да ни е треньора футболистите не са ли подготвени добре физически всичко отива по дяволите.