Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2018 07:58

Kalin123 написа:За мен избира на Ел Маестро е тотална грешка на фона, че можеше да бъде назначен Мачей Скоржа. Последния е бил в трите гранда на Полша, а там се плаща доста добре, затова мисля че не им е допаднало на ръководството исканата заплата. Все пак тая надежда, че е възможно да ме изненада Ел Маестро и да направи нещо, въпреки че няма логика това да се случи. Статистиката му в дербитата в Словакия е плачевна, стила му е супер защитен и това е видно от минималните победи. Едно е да си треньор в отбор където ако станеш 3-ти е успех и ставаш шампион, друго е когато се чака само титла от теб. Натиска и стреса при нас са други и ще видим как ще се справи с напрежението. Обезкоражаващо е и че се започва пак със свободни агенти, няма как да вдигнем нивото с такива хора. Перейра е бил титуляр, но в средняк във втора лига, физиката му не изглежда като за централен защитник, все пак това, че е играл редовно обнадеждава. Що се отнася до вратаря - не е бил неизменен титуляр, но винаги е бил сочен за добър вратар в Хърватия, има страхотна физика и навлиза в най-силната си възраст. Според мен е нужно да се вземат ляв и десен бек, дефанзивен халф, още едно крило, втори нападател и таран. Реално не мисля че е възможно Каранга да остане, така че ако не броим и него нападателя трябва да е доказано име.

За треньора съм оптимист,за да се бориш с Лудогорец ти трябва нестандартен треньор,надъxан да се докаже,защото колкото и да ни се иска не притежаваме финансовия ресурс на Разград за да си позволим скъпа селекция.Това че даден футболист е играл в по-долни групи не е толкова решаващо,Каранга не играеше в елита на Бразилия доколкото си спомням.Единственото което ме притеснява е че физически пролетта бяxме много зле,имаxме много контузии,а треньорите по физическата подготовка останаxа същите,дано са разбрали къде са сбъркали защото какъвто и да ни е треньора футболистите не са ли подготвени добре физически всичко отива по дяволите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 08 юни 2018 11:24

Що се отнася до селекцията дано за сметка на треньора, който изцяло не вдъхва доверие, да вземат сериозни футболисти, барем да компенсират липсата на опит на младежа Ел Маестро. Незнам дали им е излезнал евтино треньора ама с тоя двугодишен договор ще гушнат сериозна сума неустойка с голобрадия му брат към ноември когато ще бъдат заменени. Както винаги в живота евтиното ще излезне скъпо, дано не съм прав де. Преди време писах същото за недоразумението Йорданеску и за съжаление познах. Незнам как е възможно собственика да поверява бизнес за милиони в ръцете на толкова неопитен човек.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 11:28

GOLEADOR написа:Всички сме притеснени от избора на треньор,обаче трябва да му се даде шанс на Ел Маестро да се докаже.100 дни,това е подкрепата в аванс която Ел Маестро получава от мен.

100 дни? Много бре! Петър Жеков дава едва 5-6 мача на прекръстения треньор. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 юни 2018 11:51

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:Всички сме притеснени от избора на треньор,обаче трябва да му се даде шанс на Ел Маестро да се докаже.100 дни,това е подкрепата в аванс която Ел Маестро получава от мен.

100 дни? Много бре! Петър Жеков дава едва 5-6 мача на прекръстения треньор. :lol:

И дори това да е вярно, а то не е, защото никъде не видях подобно интервю с Жеков! Пак нашите легенди са по-толерантни от вашите! Вашите легенди искат да разпънат на кръст Делио, и са напълно прави, но вие си го държите! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 12:11

CSKA 78 написа:
TristaNNN написа:

И дори това да е вярно, а то не е, защото никъде не видях подобно интервю с Жеков! Пак нашите легенди са по-толерантни от вашите! Вашите легенди искат да разпънат на кръст Делио, и са напълно прави, но вие си го държите! :lol: :mrgreen:

Виж вчерашния брой на вестник "Меридиан мач", предпоследната страница, невернико!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 08 юни 2018 12:18

Да твърдиш , как било очеизвАдно , колко бил недоказан самохвалко за човек , който още в първата си година, като ст. треньор печели шампионската титла за мен е чист дебилизъм или опит за налагане на нова "опорка" (видиш ли колко е зле новия треньор на ЦСКА ) :idea: Йорданеско пък горкия нито му се даде шанс , нито имаше стажа и постиженията на Нестор за да се правят каквито и да е паралели между двамата ;)
Иначе при назначаване на нов треньор винаги има риск , доколко е оправдан в случая предстои да видим ! Надали за 100 дни може да се реализират всички виждания и опит на даден треньор (за това хората в нормалните клубове оставят треньора минимум 2-3 сезона преди да решават ) но все пак ще се види посоката в която ще върви отбора . Силно се надявам да е печеливша , както се изрази новия ни ст. треньор :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 юни 2018 12:31

TristaNNN написа:

Той и от козирката щеше да скача ама ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 юни 2018 12:41

TristaNNN написа:

Щом вече цитирате Жеков и Ммач значи отивате на зле.Как за един нов футболист ,треньор или собственик на ЦСКА не казаxте една добра дума,сигурен съм че Меси,Гуардиола и Абрамович да дойдат в ЦСКА пак ще ги изкарате некадърници.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 08 юни 2018 12:43

Екстра е програмата. 4 кръга в София за загрявка и запонаване, след което в Разград.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2018 12:53

peliforewer написа:
TristaNNN написа:

Щом вече цитирате Жеков и Ммач значи отивате на зле.Как за един нов футболист ,треньор или собственик на ЦСКА не казаxте една добра дума,сигурен съм че Меси,Гуардиола и Абрамович да дойдат в ЦСКА пак ще ги изкарате некадърници.

Ами аз лично цитирам това, което съм прочел. Вчера четох въпросния вестник и затова го цитирах, понеже е по актуалната тема за преименувания сърбосаксонец. Плюс това, аз никого не съм изкарал некадърник и изобщо не знам защо реши да ме караш да се чувствам длъжен да венцеславя някого в отбора на ГГ, хеле пък новия треньор или новите състезатели, за които никой нищо не знае.
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”