Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Achtung_Juden

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот Achtung_Juden » 07 юни 2018 15:35

ludiafan написа:
Achtung_Juden написа:И как разбра, че сте го отмъкнали под нечий нос тоя неможач? От новспорт, които сутринта го пишеха сигурен за Левски ли? :lol: Така преди ЦСКА ни отмъкна Нджонгата под носа, та много плакахме от мъка по него.
Левски ще вземе много по-класен вратар, не ги мисли. Тоя рибар като му гледаш статистиката, Митрев пред него изглежда като Шмайхел.

Мда, гроздето е кисело, ама много кисело. Ако го бяхте взели, щеше да е поне от класата на Дунарума , ама сега гроздето е кисело. :mrgreen:

Абсолютно. Много ме е яд за супериграча от Порто Урко или там както се казваше, че ни го взехте под носа. Суперзвездата от Памплона и за него ме е яд. А онзи от САЩ, мале страшен беше. И головият хищник от Колумбия ме е яд, че не го взехме, а ни го откраднахте под носа. Тоя хърватин е минимум класата на Винисиус Баривиера или другата ви легенда Витомир Вутов.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 15:49

Урковци .... слаботелесни ... все милиционерски оправдания ! А тя, реалността била съвсем друга :lol:
ЦСКА играе ... други гледат от близо и ... те така , а на финала .... 17 точки сме напред ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g6Tjq913WR8[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 юни 2018 16:09

Добре е че сме подписали с Енрике и ще го задържим.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 07 юни 2018 16:29

Защо изобщо говориш за финала, на който вие не участвахте, понеже ви бихме? Нямаш ли достойнство?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2018 16:29

baraba написа:Урковци .... слаботелесни ... все милиционерски оправдания ! А тя, реалността била съвсем друга :lol:
ЦСКА играе ... други гледат от близо и ... те така , а на финала .... 17 точки сме напред ;)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=g6Tjq913WR8[/youtube]

Подскачаха като балерини около него. :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2018 16:53

baraba написа:
шивача написа:
baraba написа:
шивача написа:Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...
Тоя клоун, резерва през цялата си 10г кариера, ще вдига нивото
Може да ме налазвате

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото

Този клоун в последните два сезона е титуляра на Хайдук ... нека бъдем коректни и да не изопачаваме фактите ;) Освен това още по сладкото е , че го отмъкнахме под носа на милиционерите ... а според тях е "велик" вратар
https://www.transfermarkt.com/dante-sti ... eler/86635

:lol: :lol:
ебати титуляра, за 36 кръга е участвал в 17 мача :mrgreen: поне излъжи нещо като носмокито, че бил португалоговорящ. Аз няма как да знам кви езици владее :roll:
https://www.transfermarkt.com/dante-sti ... eler/86635

Казах последните ДВА сезона , а не последния ПОЛУсезон ;) До пролетта е бил ТВЪРД титуляр, включително и в ЕКТ , а от пролетта ръководството им сменя политиката и почват да налагат 21 годишен талант считан от тях за един от най големите таланти на Европа ! Това е и причината да успеем да го привлечем при нас ... както вече казах нека бъдем коректни , а не голословни :idea:

Демек си казал, че втория полусезон да не се брои? Пълен смях! Както и да е, предния сезон от 36мача е участвал пък в 23 :lol: или за два сезона титуляра от 72 възможни е играл в 40 :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2018 17:03

volf написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:100 дни!

Тео му дава 5 години.... :roll:
Все тая де, важно е Ганчев какво ще каже, вие ще одобрите всичко.

Всеки има право на своите 100 дни,знам,че не ме разбираш,ти не би дал шанс на човека да се докаже.Е,аз му давам.Има моята подкрепа 100 дни,след това каквото сам си е надробил....

Дали ще му дам 100 дни или не и дали ми пука колко време ще бъде треньор на ЦСКА-София, това са неща, които сам решавам. Докато "твоята" позиция зависи от това какво решение ще вземе Ганчев, както и кога ще го вземе. И каквото и да е то, ти ще дойдеш тук да обясняваш колко е прав Ганчев да постъпи така, както е постъпил.

100-те дни на Ганчев отдавна изтекоха, като „води от първескиня”, но отрочето родено „31- кратен шампион”, все още не може да проходи!

Taka e,фурора който ЦСКА направи през първите 100 дни на управление на ГГ не му дава право да снижава нивото.ОК,влезна в историята с ЦСКА и станахме носители на Купата от трета дивизия,сега обаче трябва да се атакува 32-та и Лига Европа.Отделно битките за базата и тризвездната ,там трябва да се платят едни 8 000 000 за да се превърне ЦСКА в пример за възраждане на клуб в България!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

niki.al

Мнениеот niki.al » 07 юни 2018 18:08

Този сръбски джендър цели два пъти го е било срам от името му. Брат му и него веднъж. За баща му неща да си помислям.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 07 юни 2018 19:16

Achtung_Juden написа:Защо изобщо говориш за финала, на който вие не участвахте, понеже ви бихме? Нямаш ли достойнство?

Прав си бихте ни 1вия мач... на реванша 2 мин след 1:0 за червените стана 2:0 за ЦСКА ама съдията си свърши милиционерската работа
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юни 2018 19:27

demon777 написа:
Achtung_Juden написа:Защо изобщо говориш за финала, на който вие не участвахте, понеже ви бихме? Нямаш ли достойнство?

Прав си бихте ни 1вия мач... на реванша 2 мин след 1:0 за червените стана 2:0 за ЦСКА ама съдията си свърши милиционерската работа

Нещо май бъркаш. Как може да е станало 2:0 за червените, след като Левски водеше с 1:0, освен това игра от средата на първото полувреме с човек по-малко.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”