vaskonti написа:Никой не плюе по ЦСКА. Аз коментирам ЦСКА-София, а както знаем, навсякъде по всички официални документи това НЕ Е нашият си ЦСКА. Не само по документите, ами и според твърденията на самите собственици на тоя клуб. Така че, не ми обяснявай как съм бил плюл по ЦСКА. Плюя на синдорама на щрауса - не, че очаквам да разбереш за какво говоря.
Никога не съм казвал, че Ганчев фалира ЦСКА. Той просто си преименува собствения отбор и го премести го в София, това е.
Иначе, убеден съм, че след 100 дни, при липса на успехи ти ще си подкрепяш Маестрото, стига и Ганчев да го прави. А ако го уволни не след 100, а след 50 дни, ти ПАК ще кажеш, че е правилно. Ще пробуташ "аргумента", че не може да се отпада още първия кръг в ЕКТ, ако това е поводът за уволнението.
Щом смяташ, че ЦСКА е създаден 1999 г и че един клуб представлява 10-15 футболиста и един, двама ръководителя без ДЮШ , без фенове , без легенди ... ами ... вЕрвай си

Сега това ли е новата "опорка' , вие вярвате и подкрепяте абсолютно всичко, каквото каже Ганчев без значение дали е правилно или не ?
Нещо чувствам някакво озлобление след очакваната (за мен) новина , че някои май няма да получат профи лиценз защото този път натиска е от УЕФА и няма как да се избегне май