Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 09:30

vaskonti написа:Никой не плюе по ЦСКА. Аз коментирам ЦСКА-София, а както знаем, навсякъде по всички официални документи това НЕ Е нашият си ЦСКА. Не само по документите, ами и според твърденията на самите собственици на тоя клуб. Така че, не ми обяснявай как съм бил плюл по ЦСКА. Плюя на синдорама на щрауса - не, че очаквам да разбереш за какво говоря.
Никога не съм казвал, че Ганчев фалира ЦСКА. Той просто си преименува собствения отбор и го премести го в София, това е.
Иначе, убеден съм, че след 100 дни, при липса на успехи ти ще си подкрепяш Маестрото, стига и Ганчев да го прави. А ако го уволни не след 100, а след 50 дни, ти ПАК ще кажеш, че е правилно. Ще пробуташ "аргумента", че не може да се отпада още първия кръг в ЕКТ, ако това е поводът за уволнението.

Щом смяташ, че ЦСКА е създаден 1999 г и че един клуб представлява 10-15 футболиста и един, двама ръководителя без ДЮШ , без фенове , без легенди ... ами ... вЕрвай си ;)
Сега това ли е новата "опорка' , вие вярвате и подкрепяте абсолютно всичко, каквото каже Ганчев без значение дали е правилно или не ?
Нещо чувствам някакво озлобление след очакваната (за мен) новина , че някои май няма да получат профи лиценз защото този път натиска е от УЕФА и няма как да се избегне май
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 07 юни 2018 09:57

vaskonti написа:Никой не плюе по ЦСКА.

Естествено че плюеш по ЦСКА . ПФК ЦСКА–София“ ЕАД е фирмата чрез която ЦСКА осъществява своята дейност в момента . Преди това е имал различни регистрации , някои от които съществуват и в момента . След време е възможно да има други .
Другото което правиш е да превръщаш секцията на ЦСКА в тролски кенеф , и да прилагаш двойни стандарти към феновете на ЦСКА , в сравнение с преавилата които важат за милиционерите и другите отбори .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 юни 2018 10:50

@vaskonti
Това е отбора развиващ футбол в семейството на ЦСКА и аз го подкрепям.Другото си е оправдание което засегнатите от синдрома на щрауса ползват като опорна точка.Ел Маестро има 100 дни да се докаже,точка.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2018 11:12

vaskonti написа:Никой не плюе по ЦСКА. Аз коментирам ЦСКА-София, а както знаем, навсякъде по всички официални документи това НЕ Е нашият си ЦСКА. Не само по документите, ами и според твърденията на самите собственици на тоя клуб. Така че, не ми обяснявай как съм бил плюл по ЦСКА. Плюя на синдорама на щрауса - не, че очаквам да разбереш за какво говоря.
Никога не съм казвал, че Ганчев фалира ЦСКА. Той просто си преименува собствения отбор и го премести го в София, това е.
Иначе, убеден съм, че след 100 дни, при липса на успехи ти ще си подкрепяш Маестрото, стига и Ганчев да го прави. А ако го уволни не след 100, а след 50 дни, ти ПАК ще кажеш, че е правилно. Ще пробуташ "аргумента", че не може да се отпада още първия кръг в ЕКТ, ако това е поводът за уволнението.

Дай да закриеме ''Армията'' земете да мирясате.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 юни 2018 11:43

Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...
Тоя клоун, резерва през цялата си 10г кариера, ще вдига нивото :lol:
Може да ме налазвате :mrgreen:

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото :cry:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 07 юни 2018 12:10

шивача написа:Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...

п.п. много качествени чужденци са освободили, жалко, а ткакова уникално скаутско звено, пъ някой ги разкриват по клипове.....макар че Алберг и Укра определено имат качества, но покрай сухото гори и мокрото :cry:

Шивач, тоя вратар е по-добър от Черни и Китанов + по навик бие Левски

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 07 юни 2018 12:33

Викам първо да ги видим новите, пък после да ги хвалим/плюем. Енрике се оказа попадение, а днес сме го откупили.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 13:14

шивача написа:Тоя вратар вместо Китанов ли го взимате? Положението на вратарския пост вместо да се влошава става трагично...

Този клоун в последните два сезона е титуляра на Хайдук ... нека бъдем коректни и да не изопачаваме фактите ;) Освен това още по сладкото е , че го отмъкнахме под носа на милиционерите ... а според тях е "велик" вратар :mrgreen:
https://www.transfermarkt.com/dante-sti ... eler/86635
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юни 2018 13:21

Еми честито! Гледах пресконференцията. Не изглежда някой отворко, дано да знае как и дано да направи шампионски отбор. Миналия сезон имаше странно непостоянство в изявите на футболистите и необяснимо разминаване между думите и играта им особено през пролетта.
Успех!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2018 14:00

Новия ни вратар :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Zrgh8AtDPWQ[/youtube]
Изображение

Върни се в “ЦСКА”