Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот sizif » 05 юни 2018 21:46

Mitata написа:Който и треньор да вземем, даже много известно име да е, предварително не е ясно дали той ще успее с ЦСКА. А критиците на ЦСКА винаги ще търсят под вола теле, защото не ни обичат.

Мисля, че и Стамен да бе останал нямаше да е грешка, защото титлата бе изпусната заради лоша кондиция на футболистите ни през пролетта, контузии и наказани основни играчи.

Ако е вярна информацията,че братът на Баш Майстора е главен виновник за успехите то нещата не са добри.Никончо му е правил трансферите,наблюдавал е съперниците и е търсил слаби места...
Нищо общо нямате с Апостола

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2018 21:50

baraba написа:Ти май си последния на планетата , който може да ми казва , какво мога и какво не мога да пиша ... нещо си се самозабравил май ;)
Ами, като гледам и на ходом пак ви пребихме и този сезон и точките с които сте ЗАД нас са достатъчно доказателство , верно си е смях в залата , седемнадесет ли бяха, колко ли ?!?
Спомням си един от тези "слаботелесните" , който направи цялата ви защита сами да си говорят и най вече идола ви Прохазка ... май трябваше ЯМР да му правите на кръста ... :mrgreen:
Ами вашата реакция, която виждам е показателна дали сте ужилени или не , вечно търсите под вола теле и все не можете да го намерите ... та ... така и с новия тренер , който го разкрихте , нищо, че още не се знае кой е той .... :mrgreen:

Аз не казвам кой какво да пише, а казвам, че ти нямаш мнение!
Това в ника ти го преправи на баданарка! Щото освен да се слагаш на ГГ-СС и да им мажеш колата, нищо смислено не си казал!
Кой ми е направил "цялата защита сама да си говори", бе?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 05 юни 2018 21:50

„Áno je to pravda. Zajtra podpíšem s CSKA Sofia zmluvu,“ prezradil v utorok exkluzívne pre Šport24.sk Nestor El Maestro.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2018 22:01

sin4ec написа:
baraba написа:Ти май си последния на планетата , който може да ми казва , какво мога и какво не мога да пиша ... нещо си се самозабравил май ;)
Ами, като гледам и на ходом пак ви пребихме и този сезон и точките с които сте ЗАД нас са достатъчно доказателство , верно си е смях в залата , седемнадесет ли бяха, колко ли ?!?
Спомням си един от тези "слаботелесните" , който направи цялата ви защита сами да си говорят и най вече идола ви Прохазка ... май трябваше ЯМР да му правите на кръста ... :mrgreen:
Ами вашата реакция, която виждам е показателна дали сте ужилени или не , вечно търсите под вола теле и все не можете да го намерите ... та ... така и с новия тренер , който го разкрихте , нищо, че още не се знае кой е той .... :mrgreen:

Аз не казвам кой какво да пише, а казвам, че ти нямаш мнение!
Това в ника ти го преправи на баданарка! Щото освен да се слагаш на ГГ-СС и да им мажеш колата, нищо смислено не си казал!
Кой ми е направил "цялата защита сама да си говори", бе?

И теб, какво те бърка дали имам или нямам мнение ? Някой насила ли те кара да ми четеш постовете ? Аре да не ми се правиш на големиО специалист, като ти знаем успеваемостта, все пак не сме от оня ден във форума ;)
Питай Прохазка , знае му отлично и номера и името му написани на гърба на фланелката, че само тях гледаше на мача ... :) :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юни 2018 22:15

Още няма нищо официално, а тук се вадят някакви заключения.... заеви. :)
Кво ли ще стане, ако ни поляка, ни сърбето подпишат, ..... язък за анализите :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2018 22:20

Red_Neck написа:Още няма нищо официално, а тук се вадят някакви заключения.... заеви. :)
Кво ли ще стане, ако ни поляка, ни сърбето подпишат, ..... язък за анализите :)

Утре вече ще е официално :lol:
https://sport24.pluska.sk/futbal/slovensko/unknown.html

Човека си го казва в прав текст :
Нестор Ел Маестро: Истина е! В сряда подписвам с ЦСКА!

От неделя вечер насам, когато се появи информацията за избора на нов треньор на ЦСКА, името на Нестор Ел Маестро е едно от най-нашумелите у нас. И самият английски треньор със сръбски корени най-накрая обяви официално, че идва в София да подпише.

"Да, всички информации за моето име са истина. В сряда отивам в България да подпиша с ЦСКА", беше краткият коментар на Нестор Ел Маестро.

Той има опит като старши треньор само една година. В този свой дебютен сезон той триумфира с титлата на Словакия начело на Спартак Търнава, слагайки край на 45-годишната суша без титла на страната за отбора. Точно затова раздялата е болезнена и за словаците.

"За съжаление е истина, че Нестор напуска. Той свърши страхотна работа с нашия отбор и ще ни липсва много. При това не само като треньор, а и като приятел ще ни липсва. Той е един страхотен човек", сподели генералният мениджър на Спартак Павел Хофтич.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юни 2018 22:40

sin4ec написа:[
Ти понеже много мажеше с баданарката за великия ви кондиционен спец със страхотната система за следене и анализ, та затуй не можехте да ходите след 55 минута...смях в залата!
СС докара един камион негри и мангиньоси, имаше и дебели, и един слаботелесен, и откровени недоразумения. От тях двама-трима ставаха-другото фира! Нещо да кажеш по темата, или само с баданарката можем, а? :)

Малко изопачаваш фактите.
Зимната ни подготовка беше форсирана и се целеше топ форма за двата полуфинала и края на редовния сезон.
Целувай ръка на Домусчиев, че полуфиналите ги изместиха с месец и удобно ги намърдаха насред тежка програма.
Бедата при нас дойде от късата скамейка + голямата зависимост на отбора от 2-3 играча.

За селекцията съм съгласен, ... особено зимната - тотална щета! Изтървахме двама добри и един ключов играч - Кулма, Меркадо и Антон, а новите разочароваха... Няма защо да си кривим душите.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 юни 2018 01:24

baraba написа:
k20dan4o написа:Според мен е натежало това... да си бие шута, или да са му го били...
Да станеш шампион и да ти направят шпалир с 6 парцала си е унижение.

Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет

Някой ви пусне по пързалката и вие повтаряте като латерна.
Бюджета на Спартак Търнава за 2016 година е бил 10 000 000лв., какъв е за сезон 2017/2018 не зная, но едва ли е по-малък.
Стадиона, който си построиха едва ли им е подарък от министър-председателя на Словакия, така че тази заигравка с бюджета не хваща дикиш.
Изображение

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 06 юни 2018 03:07

PFC Litex написа:
baraba написа:
k20dan4o написа:Според мен е натежало това... да си бие шута, или да са му го били...

Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет

Бюджета на Спартак Търнава за 2016 година е бил 10 000 000лв., какъв е за сезон 2017/2018 не зная, но едва ли е по-малък.
Стадиона, който си построиха едва ли им е подарък от министър-председателя на Словакия, така че тази заигравка с бюджета не хваща дикиш.

Със сигурност ако е подарък, то би следвало Спартак Търнава да не плаща наем за стадиона. И в България е така, но подаръците са на други места.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 06 юни 2018 06:21

PFC Litex написа:
baraba написа:

Като си толкова информиран защо не покажеш годишния бюджет на другите кандидати за титлата, или постваш само това, което ти изнася! Тънки манипулации в стил Горно Уйно.
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Върни се в “ЦСКА”