sin4ec написа:baraba написа: ... Друг е въпроса дали ТОЙ ще е нашия треньор

Аз, лично ще съм доволен и на поляка и на сърбето , дори в случая още повече на сърбето , защото е млад и много перспективен минал е достатъчна школувка в отбори, като Валенсия , Хамбургер , Шалке .... Аустрия Виена .... и то при топ треньори в Германия и Австрия , за мен това е достатъчно добър атестат за начало ... останалото ще се види евентуално в действие ! Самата ви реакция , като на ужилени е показателна, колко ви бърка , на мен това ми стига за сега

Не може толкова време да пишеш тука и само хвалебствия към Падишаха и Везира! То па бива мазнене и баданарщина, ама това надминава всичко! И къде видя реакция на ужилени?
Хората от неговия отбор му казват, че тоя е шут и палячо, то видяло "реакция на ужилени" от нас...заеви!
Ти понеже много мажеше с баданарката за великия ви кондиционен спец със страхотната система за следене и анализ, та затуй не можехте да ходите след 55 минута...смях в залата!
СС докара един камион негри и мангиньоси, имаше и дебели, и един слаботелесен, и откровени недоразумения. От тях двама-трима ставаха-другото фира! Нещо да кажеш по темата, или само с баданарката можем, а?

Ти май си последния на планетата , който може да ми казва , какво мога и какво не мога да пиша ... нещо си се самозабравил май
Ами, като гледам и на ходом пак ви пребихме и този сезон и точките с които сте ЗАД нас са достатъчно доказателство , верно си е смях в залата , седемнадесет ли бяха, колко ли ?!?
Спомням си един от тези "слаботелесните" , който направи цялата ви защита сами да си говорят и най вече идола ви Прохазка ... май трябваше ЯМР да му правите на кръста ...
Ами вашата реакция, която виждам е показателна дали сте ужилени или не , вечно търсите под вола теле и все не можете да го намерите ... та ... така и с новия тренер , който го разкрихте , нищо, че още не се знае кой е той ....

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!