Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2018 20:29

baraba написа:Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет и с не толкова силни играчи ( сравнени с другите им водещи отбори) направо си е за биене на шута ;) Особено в мач без никакво значение при вече спечелена титла ... Е, щом така смяташ ... ами радвай се тогава, сигурно си мислиш, че на Херо ще му е по лесно с такъв противник :lol:

Виж, никой тук не се съмнява, че ако утре ГГ предложи за треньор Митко Циганина от " Милина скала"( Семчиново), ти и за него ще пишеш дитирамби, ще го захваляш колко е велик мениджер и как сте уцелили ваксата. Колко ще е трудно срещу него и колко е далновиден дуетът ГГ-СС, поставил Митко начело на отбора, полагайки основите на страховита и зловеща доминация!
Айде байгън!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 05 юни 2018 20:30

baraba написа:
k20dan4o написа:Според мен е натежало това... да си бие шута, или да са му го били...
Да станеш шампион и да ти направят шпалир с 6 парцала си е унижение.

Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет и с не толкова силни играчи ( сравнени с другите им водещи отбори) направо си е за биене на шута ;) Особено в мач без никакво значение при вече спечелена титла ... Е, щом така смяташ ... ами радвай се тогава, сигурно си мислиш, че на Херо ще му е по лесно с такъв противник :lol:

Тия мантри за титли с нулев бюджет и свободни трансфери на играчи са само във вашите глави от времето на Ст. Младенов.
Я виж какъв стадион са им построили, а да нямат пари за селекция, едва ли собственика им е някой като Лупи.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KCXwopZ-Lj4[/youtube]

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 юни 2018 20:34

Този случай много прилича, на един мач Металург-Левски през 1999г... Тук изкараха, че сърбето си е купил титлата!?! И двамата с поляка са добри опции, само да не стане изненада, примерно Балъков - старши!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2018 21:00

sin4ec написа:
baraba написа:Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет и с не толкова силни играчи ( сравнени с другите им водещи отбори) направо си е за биене на шута ;) Особено в мач без никакво значение при вече спечелена титла ... Е, щом така смяташ ... ами радвай се тогава, сигурно си мислиш, че на Херо ще му е по лесно с такъв противник :lol:

Виж, никой тук не се съмнява, че ако утре ГГ предложи за треньор Митко Циганина от " Милина скала"( Семчиново), ти и за него ще пишеш дитирамби, ще го захваляш колко е велик мениджер и как сте уцелили ваксата. Колко ще е трудно срещу него и колко е далновиден дуетът ГГ-СС, поставил Митко начело на отбора, полагайки основите на страховита и зловеща доминация!
Айде байгън!

Като е байгън, що не си гледащ Делио , ами все в чуждата паничка ти са очите :roll: Фактите са си факти : момчето за първи път е старши треньор и прави отбор, който миналия сезон е бил 6-ти и има бюджет по малък 2-3 пъти по малък от този на Жилина например ... футболистите им не са топ класа за първенството им ... Друг е въпроса дали ТОЙ ще е нашия треньор ;) Аз, лично ще съм доволен и на поляка и на сърбето , дори в случая още повече на сърбето , защото е млад и много перспективен минал е достатъчна школувка в отбори, като Валенсия , Хамбургер , Шалке .... Аустрия Виена .... и то при топ треньори в Германия и Австрия , за мен това е достатъчно добър атестат за начало ... останалото ще се види евентуално в действие ! Самата ви реакция , като на ужилени е показателна, колко ви бърка , на мен това ми стига за сега :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2018 21:04

k20dan4o написа:
baraba написа:
k20dan4o написа:Според мен е натежало това... да си бие шута, или да са му го били...
Да станеш шампион и да ти направят шпалир с 6 парцала си е унижение.

Дали ? Да направиш шампион отбор, който не е ставал такъв от 40 години с точно никакъв бюджет и с не толкова силни играчи ( сравнени с другите им водещи отбори) направо си е за биене на шута ;) Особено в мач без никакво значение при вече спечелена титла ... Е, щом така смяташ ... ами радвай се тогава, сигурно си мислиш, че на Херо ще му е по лесно с такъв противник :lol:

Тия мантри за титли с нулев бюджет и свободни трансфери на играчи са само във вашите глави от времето на Ст. Младенов.
Я виж какъв стадион са им построили, а да нямат пари за селекция, едва ли собственика им е някой като Лупи.

Нека да не лъжеш , а :twisted: Никъде не съм говорил за НУЛЕВ бюджет, а за такъв в пъти по малък от водещите им отбори до момента ! А стадионите на всичките им отбори са от висока класа и това е благодарение на словенската политика за развитие на спорта и в частност на футбола , не защото Спартак Търнава са най богатия клуб в Словения ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2018 21:12

baraba написа: ... Друг е въпроса дали ТОЙ ще е нашия треньор ;) Аз, лично ще съм доволен и на поляка и на сърбето , дори в случая още повече на сърбето , защото е млад и много перспективен минал е достатъчна школувка в отбори, като Валенсия , Хамбургер , Шалке .... Аустрия Виена .... и то при топ треньори в Германия и Австрия , за мен това е достатъчно добър атестат за начало ... останалото ще се види евентуално в действие ! Самата ви реакция , като на ужилени е показателна, колко ви бърка , на мен това ми стига за сега :mrgreen:

Не може толкова време да пишеш тука и само хвалебствия към Падишаха и Везира! То па бива мазнене и баданарщина, ама това надминава всичко! И къде видя реакция на ужилени? :mrgreen:
Хората от неговия отбор му казват, че тоя е шут и палячо, то видяло "реакция на ужилени" от нас...заеви!
Ти понеже много мажеше с баданарката за великия ви кондиционен спец със страхотната система за следене и анализ, та затуй не можехте да ходите след 55 минута...смях в залата!
СС докара един камион негри и мангиньоси, имаше и дебели, и един слаботелесен, и откровени недоразумения. От тях двама-трима ставаха-другото фира! Нещо да кажеш по темата, или само с баданарката можем, а? :)

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 05 юни 2018 21:27

Синчец, не съм го следил Барабата какви ги е писал, но твоите ги помня. Два бана имам за спорове с теб:) Недей да припомняш, кой какви ги е писал, че твоите "контроли" станаха пословична ебавка, даже и във вашия подфорум! Да стана някакво събиране на планетите, в резултат на което, в първия мач за Купата ви излязохме с половин отбор и съвсем нормално, бихте ни.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юни 2018 21:31

sin4ec написа:
baraba написа: ... Друг е въпроса дали ТОЙ ще е нашия треньор ;) Аз, лично ще съм доволен и на поляка и на сърбето , дори в случая още повече на сърбето , защото е млад и много перспективен минал е достатъчна школувка в отбори, като Валенсия , Хамбургер , Шалке .... Аустрия Виена .... и то при топ треньори в Германия и Австрия , за мен това е достатъчно добър атестат за начало ... останалото ще се види евентуално в действие ! Самата ви реакция , като на ужилени е показателна, колко ви бърка , на мен това ми стига за сега :mrgreen:

Не може толкова време да пишеш тука и само хвалебствия към Падишаха и Везира! То па бива мазнене и баданарщина, ама това надминава всичко! И къде видя реакция на ужилени? :mrgreen:
Хората от неговия отбор му казват, че тоя е шут и палячо, то видяло "реакция на ужилени" от нас...заеви!
Ти понеже много мажеше с баданарката за великия ви кондиционен спец със страхотната система за следене и анализ, та затуй не можехте да ходите след 55 минута...смях в залата!
СС докара един камион негри и мангиньоси, имаше и дебели, и един слаботелесен, и откровени недоразумения. От тях двама-трима ставаха-другото фира! Нещо да кажеш по темата, или само с баданарката можем, а? :)

Ти май си последния на планетата , който може да ми казва , какво мога и какво не мога да пиша ... нещо си се самозабравил май ;)
Ами, като гледам и на ходом пак ви пребихме и този сезон и точките с които сте ЗАД нас са достатъчно доказателство , верно си е смях в залата , седемнадесет ли бяха, колко ли ?!?
Спомням си един от тези "слаботелесните" , който направи цялата ви защита сами да си говорят и най вече идола ви Прохазка ... май трябваше ЯМР да му правите на кръста ... :mrgreen:
Ами вашата реакция, която виждам е показателна дали сте ужилени или не , вечно търсите под вола теле и все не можете да го намерите ... та ... така и с новия тренер , който го разкрихте , нищо, че още не се знае кой е той .... :mrgreen:
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 юни 2018 21:39

k20dan4o написа:Я виж какъв стадион са им построили, а да нямат пари за селекция, едва ли собственика им е някой като Лупи.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KCXwopZ-Lj4[/youtube]

Построили са им, защото при тях нормативната база е на ниво, не е като у нас дето нищо не е ясно и само който е с връзки се урежда, а който не е го цакат в продължение на десетилетия.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 юни 2018 21:40

CaptainBertorelli написа:Синчец, не съм го следил Барабата какви ги е писал, но твоите ги помня. Два бана имам за спорове с теб:) Недей да припомняш, кой какви ги е писал, че твоите "контроли" станаха пословична ебавка, даже и във вашия подфорум! Да стана някакво събиране на планетите, в резултат на което, в първия мач за Купата ви излязохме с половин отбор и съвсем нормално, бихте ни.

Банове имаме всички. :mrgreen:
"Контролите" не са моя измишльотина, а на СТЩ на отбора ни. За добро или зло, те бяха факт. Но истината е, че от онзи полуфинал насам ние нямаме слаб мач. А вие вървите надолу.
С какъв отбор сте ни излезли никой не го бърка. И ние в последния мач играхме с ЦЗ пикльо деветокласник, дето мама го е набила, че няма домашно...но не се оправдаваме с това. То па като бяхте с титулярите-голям праз!

Върни се в “ЦСКА”