Полиция и прокуратура ще разследват титлата на търнава
може и да им е отнемат
https://sport.aktuality.sk/c/340126/crt ... a-o-titul/
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/
Последна промяна от шивача на 04 юни 2018 20:30, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Не виждам в сайта на ЦСКА да е публикувана официална информация за новия треньор, следователно такъв към момента нямаме.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
GOLEADOR написа:Купона не е спирал,ама този "маестро" е нелепо да се свързва с ЦСКА.Просто времето е отпускарско и журналята са изровили отнякъде този екзотичен човечец.Много се забави избора на треньор в ЦСКА,дано да е за добро.
Ми не знам, и на мен ми звучи малко несериозно таз кандидатура, но пък знае ли човек? Може той да е правилният избор.
Доколкото виждам, обаче, официално няма нищо обявено. Тъй че всичко това са спекулации на този етап.
Да не представят вдругиден дедо за тренер?

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
шивача написа:Полиция и прокуратура ще разследват титлата на търнава
може и да им е отнемат
https://sport.aktuality.sk/c/340126/crt ... a-o-titul/
Това което прочетох е за един мач завършил 0-0,но ако в Словакия медиите са като в България едва ли трябва да гледаме сериозно на тези писания.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
- Контакти:
И полякът, и сърбето ми изглеждат добри опции. Аз все пак бих заложил на сръбския ненормалник!
Хайл Мусолини
sin4ec написа:GOLEADOR написа:Купона не е спирал,ама този "маестро" е нелепо да се свързва с ЦСКА.Просто времето е отпускарско и журналята са изровили отнякъде този екзотичен човечец.Много се забави избора на треньор в ЦСКА,дано да е за добро.
Ми не знам, и на мен ми звучи малко несериозно таз кандидатура, но пък знае ли човек? Може той да е правилният избор.
Доколкото виждам, обаче, официално няма нищо обявено. Тъй че всичко това са спекулации на този етап.
Да не представят вдругиден дедо за тренер?
Дедо е добър треньор,надали обаче ще поеме ЦСКА.Знам,че не го харесваш,ама с тази селекция която имате Дедо щеше да ви направи шампиони,за купата да не говорим.Ако положението е на "пожар" Дедо е приемлив вариант.В дългосрочен план Петрович не е решение на проблема.Ще подкрепя ГГ ако излезе и каже,че тази година Дедо ще ни е треньор,а от другия сезон Любо (или Младенов) поемат отбора.Ама такива екзотични треньори като Нестор Ел Маестро нямат място на Армията.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:.Какво значение има кой е обжалвал,дали човека на 1948 или ЦСКА?Съда казва тежката си дума и ГГ плаща,ако не - сметката отива при агата.
О, има огромно значение и показва много неща ....... вече повече от една година продължава този цирк с 8-те милиона, а гаранция и скоро няма да свърши. По същия начин над година лъжехте, че ще оздравявате ....... накрая лъсна истината ..... истина, която повтарях от самото начало. Сега не е по-различно, все пак да напомня, че говорим за една мутра, която цял живот точно това прави - нечистотии.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:GOLEADOR написа:.Какво значение има кой е обжалвал,дали човека на 1948 или ЦСКА?Съда казва тежката си дума и ГГ плаща,ако не - сметката отива при агата.
О, има огромно значение и показва много неща ....... вече повече от една година продължава този цирк с 8-те милиона, а гаранция и скоро няма да свърши. По същия начин над година лъжехте, че ще оздравявате ....... накрая лъсна истината ..... истина, която повтарях от самото начало. Сега не е по-различно, все пак да напомня, че говорим за една мутра, която цял живот точно това прави - нечистотии.
Още 879800606 пъти да ги повтаряш тези твои мантри , пак на никого няма да му пука за твоите болежки

За да не спамя подобно на Бекалката , само да кажа , че според полската телевизия Мачей Скрожа е сключил договор с ЦСКА
http://sport.tvp.pl/37493590/transfermarkt-skorza-dostal-prace-w-bulgarii
Делянски може и да ти се сбъдне желанието, онзи със страшния поглед да дойде на Армията ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Хахаха ... накрая да не почнем с двама старши треньори ...
:

jún 2018 o 19:37 SITA
SOFIA. Nestor El Maestro, bývalý tréner FC Spartak Trnava, bude pokračovať v kariére v bulharskom futbalovom klube CSKA Sofia. Podľa srbského portálu Mozzartsport je dohoda oboch strán prakticky hotovou vecou. V podobnom duchu informuje aj bulharský Top sport.
Юни 2018 ч. 19:37 ч. SITA
СОФИЯ. Нестор Ел Маестро, бивш треньор ФК Спартак Трнава, ще продължи кариерата си в българския футболен клуб ЦСКА София. Според Mozzartsport на Сърбия съгласието на двете страни е на практика завършен въпрос. По подобен начин информира и Българският топ спорт.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
GOLEADOR написа:Дедо е добър треньор,надали обаче ще поеме ЦСКА.Знам,че не го харесваш,ама с тази селекция която имате Дедо щеше да ви направи шампиони,за купата да не говорим.Ако положението е на "пожар" Дедо е приемлив вариант.В дългосрочен план Петрович не е решение на проблема.Ще подкрепя ГГ ако излезе и каже,че тази година Дедо ще ни е треньор,а от другия сезон Любо (или Младенов) поемат отбора.Ама такива екзотични треньори като Нестор Ел Маестро нямат място на Армията.
Кой има място не го решаваш ти, а каквото каже ГГ, ти кой си, че да казваш