k_oleto написа:Този е чешит.
Лудогорец взима помощника на Симеоне + капитана на Румъния, а ние: Ел маестро, на който сме втори клуб в кариерата. Той Ицо Янев е водил повече отбори
Не ми звучи добре този Уил Смит Ел Маестро Йовтич.........
Янев, за разлика от него не е ставал шампион нито един път ... все пак . Отделно Янев не е чиракувал треньорска професия на светила в Германския и Австрийския футбол , дългогодишен помощник на Мирко Сломка в Шалке, Хановер и Хамбургер, помощник на Торстен Финк в Австрия Виена, преди да поеме Търнава и да ги направи шампиони за сефте от 45 години, с почти никакви футболисти

Някак си ми е доста трудно да сравнявам харесвания от мен Янев с това английско сърбе

Ако се направи една проверка за грандиОзната трнасферна боНба в Оняград , ще се появят доста въпроси от сорта ... защо се взима 31 годишен защитник, който уж е играл в Тулуза , а се оказва , че не е играл , а е преотстъпен на арабите ... от където в по късен етап е трансфериран в България ? На мен ми прилича на нещо, като силно залязваща кариера ... но това си е мое мнение , там си имат хора да ги мислят тези работи ... да си се оправят ! Нашата политика е определено да се залага на по млади футболисти с цел развитие и успешен трансфер в последствие !

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!