Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот baraba » 02 юни 2018 21:48

шивача написа:Ако треньорът не е от Български произход, честито ви 2-3 място! На 100000% ще се провали :!:

Ако предварително си решил, че някой 1000000% ще се провали, преди дори и да знаеш кой е , какъв е и какво може , ами няма смисъл да ходиш тогава на състезания на колективни спортове ! След като знаеш със сигурност предварително какво ще стане ... можеш и пари да изкараш от .... залози например :idea: Аз съм много слаб на "Фъргането" на боб и за това предпочитам да видя човека и неговата работа и тогава да преценявам ;)
Хипотетично , ако новия тренер е Зидан ... пак ли ще си 100000 % разочарован :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 юни 2018 21:53

baraba написа:Както казах футболистите се събират на 6-ти , така че новия тренер когато и да дойде преди тази дата няма да е закъснял ;) Още повече, че тренерите, които не са свободни електрони обикновено си имат договор и някои от тях държат да подпишат, когато този договор изтече, а не по рано ;) Като например на 31-ви миналия месец и на 2-ри този месец да е на масата за доизчистване на клаузи и подписване , още максимум два дена и сагата около тренера ще е приключила .... без драми :lol:

Пичага, ти наистина ли не схващаш?
Не е въпросът в подписването, а че цялата процедура закъснява. Тя така или инак е закъсняла по други причини, но както и да е. Дори в съвременния свят има 1 месец технологично време тренерът да дойде, да види новото си работно място, да се уредят нещата с жилище, автомобил и прочее дребни детайли, да се върне у дома и да си оправи нещата там, да си стегне багажа и да дойде пак тук да се настани и почне работа. Сложно е...
В тоз ред на мисли ще ти перифразирам Жуков, когато е поел защитата на Москва. Честно заявява пред всички на съвета, че по същество пътят към Москва за ударните групи на Вермахта е открит. И хвърля всичко в глуха защита на опасните направления. Някакъв сталински щабен ентусиаст му възразява, че трябва да се контраатакува. Жуков мълчи известно време, и казва: Вие наясно ли сте как се организира атака на една рота? Мълчание. Тишина. Жуков продължава: Вие наясно ли сте каква организация като снабдяване, стиковка на родовете войски, тактика, планиране и т.д. е нужна, за да се получи това?
Мълчание. Тишина. Жуков приключва: Представете ми подробен план с разчети за контраатаката и ще го обсъдим. Дотогава ще отбранявам Москва така, както аз реша!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2018 21:57

baraba написа:
шивача написа:Ако треньорът не е от Български произход, честито ви 2-3 място! На 100000% ще се провали :!:

Ако предварително си решил, че някой 1000000% ще се провали, преди дори и да знаеш кой е , какъв е и какво може , ами няма смисъл да ходиш тогава на състезания на колективни спортове ! След като знаеш със сигурност предварително какво ще стане ... можеш и пари да изкараш от .... залози например :idea: Аз съм много слаб на "Фъргането" на боб и за това предпочитам да видя човека и неговата работа и тогава да преценявам ;)

Разбира се, чакай си, току-виж жеферсон, бланко и сие проходили :mrgreen: Не че другите, дето им хвърлях боб вече са в небитието, но пък кво ти пречи да го изчакаш да додрапа до някоя калъфка. За нашето първенство освен балканец, запознат с нравите, сърденето, играенето напук, татосите около акито и лакирането на боца, друг няма да верее. Казвам го сега, а не след 15 кръга да се правя на философ и разбирач, щото някак си, как да кажа-отдава ми се :) Единствено има шанс да оцелее две години, ако джудже се ядоса и купи титлата. Разбирам че не ви е приятно, но затова пък новото защитниче от холандия ми хареса много, но там не ме цитира :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 юни 2018 22:05

шивача написа:
baraba написа:

Разбира се, чакай си, току-виж жеферсон, бланко и сие проходили :mrgreen: Не че другите, дето им хвърлях боб вече са в небитието, но пък кво ти пречи да го изчакаш да додрапа до някоя калъфка. За нашето първенство освен балканец, запознат с нравите, сърденето, играенето напук, татосите около акито и лакирането на боца, друг няма да верее. Казвам го сега, а не след 15 кръга да се правя на философ и разбирач, щото някак си, как да кажа-отдава ми се :) Единствено има шанс да оцелее две години, ако джудже се ядоса и купи титлата. Разбирам че не ви е приятно, но затова пък новото защитниче от холандия ми хареса много, но там не ме цитира :mrgreen:

Значи според теб няма да е проблем, ако е сърбин така ли :

От днес ЦСКА вече има своя нов треньор. Преди броени часове ръководството на тима са си стиснали ръцете със специалиста, като неговото име тепърва ще бъде обявено пред медиите. На този етап от клуба отказват да обявят тайната, като по всяка вероятност това ще стане или на специална пресконференция, или с информация в клубния сайт. Подробности около контракта също предстои да бъдат оповестени. По последни данни, става дума за полския треньор Мачей Скоржа или за сърбина Нестор Йевтич, който направи Спартак Търнава шампион на Словакия през изминалия сезон. Медиите в Полша също обявиха за Скоржа, който от вчера е в София за преговори с Гриша Ганчев.

Източник: https://ftv.bg/novini/bulgaria/130230.html
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2018 22:13

Разбира се, сърбите са същите ...... като нас. Езикът е близък, нравите са същите. Докато поляците са по близко като манталитет до немците. Ша дойде поляка и като направи две забележки на Бодура и е дотам.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 02 юни 2018 22:20

шивача написа:Разбира се, сърбите са същите ...... като нас. Езикът е близък, нравите са същите. Докато поляците са по близко като манталитет до немците. Ша дойде поляка и като направи две забележки на Бодура и е дотам.

Айде да ви е честита полската дружина...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 юни 2018 22:23

шивача написа:Разбира се, сърбите са същите ...... като нас. Езикът е близък, нравите са същите. Докато поляците са по близко като манталитет до немците. Ша дойде поляка и като направи две забележки на Бодура и е дотам.

Е , значи поляка ще е новия старши , човека е ставал три пъти шампион на Полша , бил е старши на грандовете Легия , Висла , Лех ... три години е бил помощник в националния на Полша , отделно май сме подписали и с вратар и нападател (нищо чудно да са по желание на новия старши) ;) Точно Бодура, е научен да не прави проблеми ... иначе малко на почивка в Бялка ... :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 юни 2018 22:29

baraba написа:

Е , значи поляка ще е новия старши , човека е ставал три пъти шампион на Полша , бил е старши на грандовете Легия , Висла , Лех ... три години е бил помощник в националния на Полша , отделно май сме подписали и с вратар и нападател (нищо чудно да са по желание на новия старши) ;) Точно Бодура, е научен да не прави проблеми ... иначе малко на почивка в Бялка ... :lol: :lol:

Еми честито. Навремето Джиджи Симони беше взел купата на уефа с Интер, а с нас? Аз не казвам , че е лош треньор, просто в Бг няма никакъв шанс! При подуенци е същата работа. Виж дори Лудогорец, които имат пари и могат да си позволят учителя на тоя поляк, не го правят. Всъщност бяха взели някъв португалец нахакан, но кво стана с него ?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 02 юни 2018 22:30

baraba написа:

А защо му викат полския Бенитес? Нападател ще доведе от последния си полски отбор който е водил...национал...Спас Делев - българския Левандовски.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 02 юни 2018 22:39

шивача написа:
baraba написа:

Еми честито. Навремето Джиджи Симони беше взел купата на уефа с Интер, а с нас? Аз не казвам , че е лош треньор, просто в Бг няма никакъв шанс! При подуенци е същата работа. Виж дори Лудогорец, които имат пари и могат да си позволят учителя на тоя поляк, не го правят. Всъщност бяха взели някъв португалец нахакан, но кво стана с него ?

Че ако е на нивото на Джиджи , аз лично ще удрям г*за в тавана ! При Джиджи играехме може би най добрия футбол , това че ни спираха с ... "другите" начини не е причина да не приемаме треньор от класата на Джиджи ! Както и да е ... ще поживеем и ще видим ... :roll: Оня "нахакания" португалец никой не беше го чувал даже ... толкова беше известен !
За фена от Оняград ... напълно е нелепо да се сравнява поляка с Бенитес , след като е бил три пъти шампион на страната си и е водил и трите полски гранда за разлика от Бенитес , който няма спечелена шампионска титла в Англия с Ливърпул ! А поляка може да е довел следващия Бизяк в България например ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”