Ozzimozzi написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Корабостроителят не избухна срещу никого ей така от нищото. Щото, още преди да фалирате, почнахте да мятате разни малки камъчета в неговата градина, постепенно почнахте и по-големи, най-сетне пък направо си ви стана враг. Е, разбира се, че няма да ви остане длъжен, баси. Според мен, през последните 5+2 години видяхте, че трудно ще ги стигнете и го ударихте на пропаганда и жлъчна омраза. Е, явно този ход минава пред повечето ви привърженици, само дето не знам какво печелите от всичко това, освен черга, под която да сметете собствената си немощ.
Колкото до сравнението с нас, ще припомня, че ние също в един момент бяхме водачи в първенството, отстранихме ги за купата, не ни чегареха толкова лесно и редовно на терена както вас, НО хората в нашия клуб не си позволиха да прекрачат някои граници на съперничеството между двата тима. Не го сториха и в Разград. Това показва цивилизовани отношения между двата клуба-претенденти за трофеите у нас, такива каквито са навсякъде по белия свят. Това не знам дали ще можете да го разберете, затова и спирам да пиша по тази тема.
[/offtopic]
Много пък късопаметни сте станали! Интересно ми е от кога се залюбихте толкова? Ето ти нещо от Домусчиев за опресняване на паметта. [offtopic]
13 декември 2015
"Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на "Левски" продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка Левски ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които Левски спечели и как са играли противниковите отбори с тях". "Литекс" играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9", сподели той. И добави: "През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях."
[/offtopic]
Сигурен бях, че някой от вашите ще ми даде този пример, придружен с коментари относно способностите на моята памет, но няма проблем, защото аз съм благ и човеколюбец, а и тия дни съм в прекрасно настроение.

Значи виж, конкретно за този случай, аз си имам
свое мнение. Ясно беше, че целият този цирк с изваждането на Литекс беше режисиран, като срещата на Герена беше просто необходимата увертюра към предстоящите драми с преместването, преименуването и припознаването. Малко преди това, ако се сещаш, имаше сериозни нападки по оста Ловеч-Разград, гарнирани с епитети от сорта на "гелосана мастия" и тям подобни неподобаващи на футболни ръководители изказвания. За да се говори предимно за това. Изведнъж, след изваждането, Домусчиев, който вече се е утвърдил като много сериозен футболен фактор у нас, почва най-неадекватно и целенасочено да коментира срещата и реферите, като разбира се, съвсем умишлено нацапва Левски ей така, от нищото. За да се говори предимно за това. Според мен и разградския дерибей беше част от цирка с ваденето и припознаването, па макар и бидейки в миманса, ако и Делянчо да твърди, че Домуса крои подли планове да ги държи отслабени. Колкото до тръбите и Газпром, там кой ли не поиска тръбата да минава и през неговия стадион, ама то тая работа не е баница, която Левски да чупи и да раздава на който реве най-силно.