Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2018 00:33

sin4ec написа:
delqnski47 написа:В нищо не ни превъзхождате,доста сте далече от истината.17 точки ли колко бяха там.Ще видим др сезон,може да е друго.Знам,любим ти е на тебе ''Левски'',но за сега това е положението.

Тука обаче си в грешка. Идните месеци ще разбереш какво имам впредвид.
Отборът ви е нелош, но не е окомплектован и му трябват поне 6-7 попълнения. Освен това новият треньор ще наложи различен стил, методи на подготовка и игра. Това изисква време.
Ние изминахме този период, трябват ни 3-4 попълнения максимум. Играчи и треньор са наясно кой какво трябва да прави. Реално погледнато, от първия 1/2 финал до баража ние нямаме слаб мач, и това не е случайно...
А, да, ще трябва да поизиграете и бая контроли! :)

Хипотетично ако не продадем никого ние трябва да си заздравим защитата(което не е малко,но все пак) + 1 попълнение в атака макс,което е около 5 попъленения.Това е при нас.
Иначе в преките двубои отново сме с предимсто срещу вас,но ще видим другия сезон.Каквото такова. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 май 2018 08:29

Achtung_Juden написа:Минавам само да ви кажа, че един чичо от Гърция ви е приготвил страхотна изненада. Но вероятно никак няма да я намерите за приятна.

Ако става въпрос за тази новина ... нямам никакъв проблем с нея :lol:

Заместник изпълнителният директор на БФС Павел Колев говори пред “Тема Спорт” във връзка с възможността “Армията” да приеме мачове от евротурнирите през лятото. Колев бе категоричен, че стадионът на ЦСКА има лиценз за първите срещи от Лига Европа.

“Армията” може да приеме срещи от първия и втория кръг на турнира. На този етап инспекция от УЕФА няма да има. Делегатът на двубоите на ЦСКА ще провери състоянието на стадиона, но като цяло няма проблем отборът да домакинства на своя стадион. Клубът е получил предписания от УЕФА и вярвам, че ще ги изпълни. Появиха се публикации, че ЦСКА няма да може да домакинства на своя стадион, което не е вярно”, каза Колев.

На този етап в БФС нямаме сигнал, че пред евроучастието на ЦСКА има някакъв проблем. Да, преди време се появи някакво съобщение от организацията ФИФПРо, но при нас не е получена информация, че това пречи на ЦСКА. Не мисля, че клубът ще има пречки да се завърне на международната сцена”, добави Павел Колев.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 31 май 2018 10:52

Аз пък не виждам ,чак пък такава драма ,ако не играем ЕКТ.
Ние нямаме отбор , който да е готов да влезе в групите.
А 400 000 или 800 000 не ни бъркат изобщо .
Мит е и ,че с четири мача ще се направят добри трансфери.
Които купува от България ,той следи играча 10-15 мача.
Виж на бат Венци екстра ще му дойдат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2018 13:02

GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:@TristaNNN
Сериозно ли няма шанс ЦСКА да свали Лудите от първото място?Една грешна стъпка от тяхна страна (в треньорският пост - примерно) и проекта им ще се бори заедно с вас за място в Лига Европа.За целта обаче ЦСКА трябва да е стабилен.А корабостроителя налива доста пари това да не се случи.Къде през 1948,къде през поставени лица (в търга за тризвездата),къде през личния си фейсбук (спортал).Запита ли се как така собственика на един клуб напада треньора на съперника,че взимал много пари?Нещо да ти прави впечатление - собственик VS треньор (това ли е нивото на един собственик).Сега Делио взима в пъти повече от 100-йчо,що корабостроителя не го напада?Май щото сте безопасна игла за Лудогорец,не такова е отношението към ЦСКА,защо ли???

Ами, честно казано, аз в обозримо бъдеще не виждам такъв шанс, колкото и да се натискате за това, съжалявам. Просто в Разград се светнаха, че парата е в ШЛ и като цяло действат, за да се придържат към този курс - селекция, бази, школа, технологии, качествен човешки ресурс в звената и т.н., докато вие действате на "ура-ура" с много пропаганда. Така не става тая работа, защото си личи, че към момента сте много изостанали в горните отношения от тях, а в някои отношения и от нас (ако изключим спортно-техническите резултати, разбира се). Колкото до това кой кого и как напада, преди да ми зададеш този въпрос, ти най-напред запита ли се откъде тръгна всичко и кой започна да мята камъните? Защото така даден този пример с треньор VS собственик е некоректен и заблуждаващ непредубедения читател. Пък дали ние сме безопасна игла или не, нека да се тревожим за това в нашия подфорум и да дочакаме следващите сезони, все пак. Тук темата е за вашите хора.

ОК,всеки си има мнение и не е нужно да убеждава другия в правотата му,обаче кое е некоректно на примера ми?Имаш Томов и Младенов от една страна от другата корабостроителя.ЦСКА е на първо място с 6 точки пред оняград и самовлюбения атакува треньора на отбора.И каква беше вината на Младенов:
А:Че взима голяма заплата.
Б:ЦСКА с нулева селекция бе пред милионерите от оняград.
Всеки сам може да си отговори.
Сега сравняваме ситуацията с Левски и защо корабостроителя не избухва срещу тях:
А:1 000 000 годишна заплата не е голяма и Делио заслужава всяка една стотинка от нея.
Б:Левски изостава с повече от 20 т. в класирането и е безопасна игла за оняград.
В.С едно шпалирче в подходящия момент до ЕКТ се стига.
Та кое викаш е некоректно в моя въпрос?

Корабостроителят не избухна срещу никого ей така от нищото. Щото, още преди да фалирате, почнахте да мятате разни малки камъчета в неговата градина, постепенно почнахте и по-големи, най-сетне пък направо си ви стана враг. Е, разбира се, че няма да ви остане длъжен, баси. Според мен, през последните 5+2 години видяхте, че трудно ще ги стигнете и го ударихте на пропаганда и жлъчна омраза. Е, явно този ход минава пред повечето ви привърженици, само дето не знам какво печелите от всичко това, освен черга, под която да сметете собствената си немощ.
Колкото до сравнението с нас, ще припомня, че ние също в един момент бяхме водачи в първенството, отстранихме ги за купата, не ни чегареха толкова лесно и редовно на терена както вас, НО хората в нашия клуб не си позволиха да прекрачат някои граници на съперничеството между двата тима. Не го сториха и в Разград. Това показва цивилизовани отношения между двата клуба-претенденти за трофеите у нас, такива каквито са навсякъде по белия свят. Това не знам дали ще можете да го разберете, затова и спирам да пиша по тази тема.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 31 май 2018 13:21

TristaNNN написа:Корабостроителят не избухна срещу никого ей така от нищото. Щото, още преди да фалирате, почнахте да мятате разни малки камъчета в неговата градина, постепенно почнахте и по-големи, най-сетне пък направо си ви стана враг. Е, разбира се, че няма да ви остане длъжен, баси. Според мен, през последните 5+2 години видяхте, че трудно ще ги стигнете и го ударихте на пропаганда и жлъчна омраза. Е, явно този ход минава пред повечето ви привърженици, само дето не знам какво печелите от всичко това, освен черга, под която да сметете собствената си немощ.
Колкото до сравнението с нас, ще припомня, че ние също в един момент бяхме водачи в първенството, отстранихме ги за купата, не ни чегареха толкова лесно и редовно на терена както вас, НО хората в нашия клуб не си позволиха да прекрачат някои граници на съперничеството между двата тима. Не го сториха и в Разград. Това показва цивилизовани отношения между двата клуба-претенденти за трофеите у нас, такива каквито са навсякъде по белия свят. Това не знам дали ще можете да го разберете, затова и спирам да пиша по тази тема.

Много пък късопаметни сте станали! Интересно ми е от кога се залюбихте толкова? Ето ти нещо от Домусчиев за опресняване на паметта. [offtopic]13 декември 2015
"Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на "Левски" продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка Левски ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които Левски спечели и как са играли противниковите отбори с тях". "Литекс" играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9", сподели той. И добави: "През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях."
[/offtopic]
Последна промяна от Ozzimozzi на 31 май 2018 14:10, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 май 2018 13:21

TristaNNN написа:Корабостроителят не избухна срещу никого ей така от нищото. Щото, още преди да фалирате, почнахте да мятате разни малки камъчета в неговата градина, постепенно почнахте и по-големи, най-сетне пък направо си ви стана враг. Е, разбира се, че няма да ви остане длъжен, баси. Според мен, през последните 5+2 години видяхте, че трудно ще ги стигнете и го ударихте на пропаганда и жлъчна омраза. Е, явно този ход минава пред повечето ви привърженици, само дето не знам какво печелите от всичко това, освен черга, под която да сметете собствената си немощ.

[offtopic]:mrgreen: Тристанчо,преди време,време оно, един олигарх каза следното :arrow: ''Тръбата на Газпром не минава само през Герена...'' Край на цитата.
Помниш ли кой го каза или пак тряя ти давам линкче за опресняване :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 май 2018 15:22

TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:
TristaNNN написа:
GOLEADOR написа:@TristaNNN
Сериозно ли няма шанс ЦСКА да свали Лудите от първото място?Една грешна стъпка от тяхна страна (в треньорският пост - примерно) и проекта им ще се бори заедно с вас за място в Лига Европа.За целта обаче ЦСКА трябва да е стабилен.А корабостроителя налива доста пари това да не се случи.Къде през 1948,къде през поставени лица (в търга за тризвездата),къде през личния си фейсбук (спортал).Запита ли се как така собственика на един клуб напада треньора на съперника,че взимал много пари?Нещо да ти прави впечатление - собственик VS треньор (това ли е нивото на един собственик).Сега Делио взима в пъти повече от 100-йчо,що корабостроителя не го напада?Май щото сте безопасна игла за Лудогорец,не такова е отношението към ЦСКА,защо ли???

Ами, честно казано, аз в обозримо бъдеще не виждам такъв шанс, колкото и да се натискате за това, съжалявам. Просто в Разград се светнаха, че парата е в ШЛ и като цяло действат, за да се придържат към този курс - селекция, бази, школа, технологии, качествен човешки ресурс в звената и т.н., докато вие действате на "ура-ура" с много пропаганда. Така не става тая работа, защото си личи, че към момента сте много изостанали в горните отношения от тях, а в някои отношения и от нас (ако изключим спортно-техническите резултати, разбира се). Колкото до това кой кого и как напада, преди да ми зададеш този въпрос, ти най-напред запита ли се откъде тръгна всичко и кой започна да мята камъните? Защото така даден този пример с треньор VS собственик е некоректен и заблуждаващ непредубедения читател. Пък дали ние сме безопасна игла или не, нека да се тревожим за това в нашия подфорум и да дочакаме следващите сезони, все пак. Тук темата е за вашите хора.

ОК,всеки си има мнение и не е нужно да убеждава другия в правотата му,обаче кое е некоректно на примера ми?Имаш Томов и Младенов от една страна от другата корабостроителя.ЦСКА е на първо място с 6 точки пред оняград и самовлюбения атакува треньора на отбора.И каква беше вината на Младенов:
А:Че взима голяма заплата.
Б:ЦСКА с нулева селекция бе пред милионерите от оняград.
Всеки сам може да си отговори.
Сега сравняваме ситуацията с Левски и защо корабостроителя не избухва срещу тях:
А:1 000 000 годишна заплата не е голяма и Делио заслужава всяка една стотинка от нея.
Б:Левски изостава с повече от 20 т. в класирането и е безопасна игла за оняград.
В.С едно шпалирче в подходящия момент до ЕКТ се стига.
Та кое викаш е некоректно в моя въпрос?

Корабостроителят не избухна срещу никого ей така от нищото. Щото, още преди да фалирате, почнахте да мятате разни малки камъчета в неговата градина, постепенно почнахте и по-големи, най-сетне пък направо си ви стана враг. Е, разбира се, че няма да ви остане длъжен, баси. Според мен, през последните 5+2 години видяхте, че трудно ще ги стигнете и го ударихте на пропаганда и жлъчна омраза. Е, явно този ход минава пред повечето ви привърженици, само дето не знам какво печелите от всичко това, освен черга, под която да сметете собствената си немощ.

Тристанчо,Левски не са толкова цивилизовани и xрисими спрямо Лудогорец,просто са разбрали че Киро разпределя баницата в българския футбол и са се снишили за да не го ядосват и да им даде по-малкото парче.Представяш ли си какво първенство щеше да е ако и ЦСКА го беше изиграл със свалени гащи,може да не успяxме,но помечтаxме ,а реално не ни стигнаxа 5мин.Знаеш приказката че човек е толкова голям колкото големи са мечтите му.Аз си xаресвам ЦСКА такъв,агресивен,надъxан,отбор който излиза винаги за победа и не цепи басма на никой пък бил той и Киро Домусчиев,а ти щом си xаресваш "европейския","цивилизования" Левски дето до последно не е сигурен дали ще играе в Европа,който е на 30т. от шампиона и на 20т. от втория да си жив и здрав,въобще не ни пречите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2018 15:26

delqnski47 написа:Хипотетично ако не продадем...

... ще имате проблем с ФФП, сините също, така че някой от основните футболисти ще бъде продаден.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 май 2018 16:36

Ozzimozzi написа:[offtopic]
[/offtopic]
Много пък късопаметни сте станали! Интересно ми е от кога се залюбихте толкова? Ето ти нещо от Домусчиев за опресняване на паметта. [offtopic]13 декември 2015
"Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на "Левски" продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка Левски ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които Левски спечели и как са играли противниковите отбори с тях". "Литекс" играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9", сподели той. И добави: "През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях."
[/offtopic]

Сигурен бях, че някой от вашите ще ми даде този пример, придружен с коментари относно способностите на моята памет, но няма проблем, защото аз съм благ и човеколюбец, а и тия дни съм в прекрасно настроение. 8-) Значи виж, конкретно за този случай, аз си имам свое мнение. Ясно беше, че целият този цирк с изваждането на Литекс беше режисиран, като срещата на Герена беше просто необходимата увертюра към предстоящите драми с преместването, преименуването и припознаването. Малко преди това, ако се сещаш, имаше сериозни нападки по оста Ловеч-Разград, гарнирани с епитети от сорта на "гелосана мастия" и тям подобни неподобаващи на футболни ръководители изказвания. За да се говори предимно за това. Изведнъж, след изваждането, Домусчиев, който вече се е утвърдил като много сериозен футболен фактор у нас, почва най-неадекватно и целенасочено да коментира срещата и реферите, като разбира се, съвсем умишлено нацапва Левски ей така, от нищото. За да се говори предимно за това. Според мен и разградския дерибей беше част от цирка с ваденето и припознаването, па макар и бидейки в миманса, ако и Делянчо да твърди, че Домуса крои подли планове да ги държи отслабени. Колкото до тръбите и Газпром, там кой ли не поиска тръбата да минава и през неговия стадион, ама то тая работа не е баница, която Левски да чупи и да раздава на който реве най-силно.
Последна промяна от TristaNNN на 31 май 2018 17:13, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 31 май 2018 16:53

Mitata написа:
Кашчей написа:
ludiafan написа:
cskarcheto92 написа:Що, жалба ли е изпратена ?

Не, идва Кокалис със сака с евро.

Весело ти е на теб сега, ама след година, като влезе и ЦСКА 1948 в А група сеирът ще е пълен за всички отстрани. Даже НикиАл ще изпадне в затруднение, а какво да говорим за по-ниско стоящите клакьори, като теб!
:mrgreen: :mrgreen:

И да влезе какво? Да не би цесекарите вкупом да минем към втория проект на Домусчиев? Ще ги подкрепят по 100-200 човека на мач, мо-малко от феновете на Славия. Освен това слад плащането на емблемата има вероятност да не носят името ЦСКА.

Това за емблемата от кога го повтаряме? Да я плащат вече и да се свършва! Примера за тези 2 отбора ,който обичам да давам е за отборите на Манчестър Юнайтед и Юнайтед ъв Манчестър,който недоволните фенове си го направиха. Та ако се плати емблемата единия отбор ще си се казва ЦСКА (Централен Спортен Клуб на Армията-както му е абревиатурата),а другия ще трябва малко да го позавърти . Примерно СКАЦ (Спортен Клуб на Армията - Централен). Само давам идея ако вече не са го измислили. :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”