TristaNNN написа:Аз по принцип се старая да се изразявам правилно и логически свързано, но и човешки допускам, че понякога мога да остана неразбран от отсрещната страна. Така, както е подчертано, дали се разбира по-добре?

Пак не можахме да те разберем,баце.Преди бяхме абонат на Домусчиев.Още помня на една от последните му победи на Армията с 3:0 ли с 4:0 ли с колко беше(преди да ни изхвърлят във В група.Тогава ни биеха наред всички) как тоя Гел се изтъпани пред камерите и каза ''Евала на ЦСКА.Браво.Те играха мъжки''.Нещо от сорта на ''така трябвало да играе ЦСКА''.Само дет не се усмихна това копеле.Още тогава започна да се говори как тоя просто иска един от грандовете на България да е в това положение.Каза го по такъв начин,че беше гнусно,извратено,очевидно.Не можахме ги бием както вие не можехте да ни биете 6 пъти подред.Ганчев е един от основните конкуренти на Домусчиев,а сега първия дойде на Армията.Съвсем нормално е втория да търси алтернативи някакви да го свали първия и да му прави сечено по някакъв начин -> евтини провокации за Литекс,постоянните агресивни декларации от 1948 в посока към ЦСКА-то на Ганчев(вече доказаха с абсолютни факти Господари на Ефира каква е цялата псевдосхема.Има си материал),разните му там ''покани'',които ги направиха с цел ''големите отбори да са ги признали'',което беше върховна глупост.Особено вясването на вашата Универсиада,както и на Птричв беше толкова смешно отстрани , че няма накъде.

На юбилея на уж на ЦСКА ще ходят шефове на ''Левски''....и на Лудогорец!?!Уот дъ фак?!Що за извращение на природата беше това?:lol: Всички си мислете,че на нас ни пука вие какво правите,с кой си бъркате в г*за помежду си и какви там глупости приказвате за Литекс.

Хора,разберете,че хабите излишна енергия.Казвам ви.Даже се чудя как намирате време да пишете някви смешни декларации,които нашите шефове не четат, и вие там заедно с ония от 1948 24 часа,7 дни в седмицата за нас?(Дали ще съм ''комунистическо прасе'' или ''оранжев люлак''...

Окей,смисъл няма проблем) Как намирате време не знам.Той Насо Дупарата добре го каза в едно предаване,че точките ви в ППЛ са по малко от декларациите.

Просто се чудя как някои хора си губят времето с глупости.Това е положението.
Но едно е факт.Ако ЦСКА 1948 дойде на Армията,то ЦСКА(генерално го казвам ЦСКА,защото те ще станат ЦСКА в случая) няма да види титла(може няква купичка...може би) докато Домусчиев е жив,защото тия са солташаци на Домуса.Нарочно се прави всичко,това е очеизвадно.Само дет тримката на онова юбилейче дет се самопоканиха не си бръкнаха отзад за една обща любовна снимка.

Как може да подкрепяш ЦСКА1948 и да виждаш буквално,че има хора в тоя отбор,които са свързани като завити черва с отбора от Разград(основен конкурент твой в последните години и очевиден конфликт на интереси) и се прайш на улав?Или трябва да си жесток дебил,или да си корумпиран...

Не казвам,че Стойкас е някакъв върховен интелект,а Ганчев е цвете за мирисане,ама.....то някои неща са толко очеизвадни.

Всичко това,разбира се,си е мое мнение.Ся аз не давам наклон на никого и моля да не ми се дава наклон на мене.Пак повтарям,мое мнение.Мое мнение.Подчертавам особено за човека от Русе.