Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2018 21:34

delqnski47 написа:Целия тоя цирк с умишленото пускане на децата в ситуация,в която беше ясно какво щеше да стане,както и тоя цирк 1948 бяха разобличени от ''Господари на Ефира'' преди известно време,а и те си се разобличават сами,по принцип,така че не е проблем.То щи избоде окото каква е целта :arrow: Домусчиев си създава собствено ЦСКА с ясната цел да има един конкурент по-малко за да си кътка тенекиите в Разград а тия да са им солташак.Очеизкормващо и тъжно едновременно.А тва с дечицата де ги пуснаха нарочно сред тълпата е толкова наивно....
Само идиот ще вярва на това,което вижда.

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Прощавайте, че се намесвам в раздумката ви, ама това подчертаното толкова ме шокира, че не мога да се въздържа да не напомня, че Домусчиев имаше едни сигурни 8-12 точки от фалиралия отбор всеки сезон, та се чудя, кой е тоя луд, който ще бяга от сигурните точки ако ще иска да си кътка тенекиите.. В един от сезоните даже Черно море му бяха по-неудобен противник.

Извинявай искрено за шока,който ти бе създаден и си простен,но ми прости и на мене,че не успях да ти проследя мисълта.Би ли разяснил какво общо има твоето мнение с моето.Благодаря.Може би от шока си се объркал нещо.. :lol:

Аз по принцип се старая да се изразявам правилно и логически свързано, но и човешки допускам, че понякога мога да остана неразбран от отсрещната страна. Така, както е подчертано, дали се разбира по-добре? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 май 2018 21:39

Момчета ако преценявате че някой е трол по-добре да НЕ го цитирате,разбира се можете да му отговаряте и без цитати ,не е нужно да четем платените словоизлияния по десет пъти на страница,така ги стимулирате.
Относно новия тренер,ако е избран има смисъл да му крият името само ако работи в някое първенство, което все още не е завършило. :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2018 22:47

TristaNNN написа:Аз по принцип се старая да се изразявам правилно и логически свързано, но и човешки допускам, че понякога мога да остана неразбран от отсрещната страна. Така, както е подчертано, дали се разбира по-добре? :roll:

Пак не можахме да те разберем,баце.Преди бяхме абонат на Домусчиев.Още помня на една от последните му победи на Армията с 3:0 ли с 4:0 ли с колко беше(преди да ни изхвърлят във В група.Тогава ни биеха наред всички) как тоя Гел се изтъпани пред камерите и каза ''Евала на ЦСКА.Браво.Те играха мъжки''.Нещо от сорта на ''така трябвало да играе ЦСКА''.Само дет не се усмихна това копеле.Още тогава започна да се говори как тоя просто иска един от грандовете на България да е в това положение.Каза го по такъв начин,че беше гнусно,извратено,очевидно.Не можахме ги бием както вие не можехте да ни биете 6 пъти подред.Ганчев е един от основните конкуренти на Домусчиев,а сега първия дойде на Армията.Съвсем нормално е втория да търси алтернативи някакви да го свали първия и да му прави сечено по някакъв начин -> евтини провокации за Литекс,постоянните агресивни декларации от 1948 в посока към ЦСКА-то на Ганчев(вече доказаха с абсолютни факти Господари на Ефира каква е цялата псевдосхема.Има си материал),разните му там ''покани'',които ги направиха с цел ''големите отбори да са ги признали'',което беше върховна глупост.Особено вясването на вашата Универсиада,както и на Птричв беше толкова смешно отстрани , че няма накъде. :lol: На юбилея на уж на ЦСКА ще ходят шефове на ''Левски''....и на Лудогорец!?!Уот дъ фак?!Що за извращение на природата беше това?:lol: Всички си мислете,че на нас ни пука вие какво правите,с кой си бъркате в г*за помежду си и какви там глупости приказвате за Литекс. :lol: Хора,разберете,че хабите излишна енергия.Казвам ви.Даже се чудя как намирате време да пишете някви смешни декларации,които нашите шефове не четат, и вие там заедно с ония от 1948 24 часа,7 дни в седмицата за нас?(Дали ще съм ''комунистическо прасе'' или ''оранжев люлак''... :lol: Окей,смисъл няма проблем) Как намирате време не знам.Той Насо Дупарата добре го каза в едно предаване,че точките ви в ППЛ са по малко от декларациите. :lol: Просто се чудя как някои хора си губят времето с глупости.Това е положението.
Но едно е факт.Ако ЦСКА 1948 дойде на Армията,то ЦСКА(генерално го казвам ЦСКА,защото те ще станат ЦСКА в случая) няма да види титла(може няква купичка...може би) докато Домусчиев е жив,защото тия са солташаци на Домуса.Нарочно се прави всичко,това е очеизвадно.Само дет тримката на онова юбилейче дет се самопоканиха не си бръкнаха отзад за една обща любовна снимка. :lol: Как може да подкрепяш ЦСКА1948 и да виждаш буквално,че има хора в тоя отбор,които са свързани като завити черва с отбора от Разград(основен конкурент твой в последните години и очевиден конфликт на интереси) и се прайш на улав?Или трябва да си жесток дебил,или да си корумпиран... :lol: Не казвам,че Стойкас е някакъв върховен интелект,а Ганчев е цвете за мирисане,ама.....то някои неща са толко очеизвадни. :lol: :lol:
Всичко това,разбира се,си е мое мнение.Ся аз не давам наклон на никого и моля да не ми се дава наклон на мене.Пак повтарям,мое мнение.Мое мнение.Подчертавам особено за човека от Русе.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 май 2018 23:45

Червени абитуренти .... :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MXUKetgJ0do&feature=youtu.be[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 май 2018 07:46

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Аз по принцип се старая да се изразявам правилно и логически свързано, но и човешки допускам, че понякога мога да остана неразбран от отсрещната страна. Така, както е подчертано, дали се разбира по-добре? :roll:

Пак не можахме да те разберем,баце.Преди бяхме абонат на Домусчиев.Още помня на една от последните му победи на Армията с 3:0 ли с 4:0 ли с колко беше(преди да ни изхвърлят във В група.Тогава ни биеха наред всички) как тоя Гел се изтъпани пред камерите и каза ''Евала на ЦСКА.Браво.Те играха мъжки''.Нещо от сорта на ''така трябвало да играе ЦСКА''.Само дет не се усмихна това копеле.Още тогава започна да се говори как тоя просто иска един от грандовете на България да е в това положение.Каза го по такъв начин,че беше гнусно,извратено,очевидно.Не можахме ги бием както вие не можехте да ни биете 6 пъти подред.Ганчев е един от основните конкуренти на Домусчиев,а сега първия дойде на Армията.Съвсем нормално е втория да търси алтернативи някакви да го свали първия и да му прави сечено по някакъв начин -> евтини провокации за Литекс,постоянните агресивни декларации от 1948 в посока към ЦСКА-то на Ганчев(вече доказаха с абсолютни факти Господари на Ефира каква е цялата псевдосхема.Има си материал),разните му там ''покани'',които ги направиха с цел ''големите отбори да са ги признали'',което беше върховна глупост.Особено вясването на вашата Универсиада,както и на Птричв беше толкова смешно отстрани , че няма накъде. :lol: На юбилея на уж на ЦСКА ще ходят шефове на ''Левски''....и на Лудогорец!?!Уот дъ фак?!Що за извращение на природата беше това?:lol: Всички си мислете,че на нас ни пука вие какво правите,с кой си бъркате в г*за помежду си и какви там глупости приказвате за Литекс. :lol: Хора,разберете,че хабите излишна енергия.Казвам ви.Даже се чудя как намирате време да пишете някви смешни декларации,които нашите шефове не четат, и вие там заедно с ония от 1948 24 часа,7 дни в седмицата за нас?(Дали ще съм ''комунистическо прасе'' или ''оранжев люлак''... :lol: Окей,смисъл няма проблем) Как намирате време не знам.Той Насо Дупарата добре го каза в едно предаване,че точките ви в ППЛ са по малко от декларациите. :lol: Просто се чудя как някои хора си губят времето с глупости.Това е положението.
Но едно е факт.Ако ЦСКА 1948 дойде на Армията,то ЦСКА(генерално го казвам ЦСКА,защото те ще станат ЦСКА в случая) няма да види титла(може няква купичка...може би) докато Домусчиев е жив,защото тия са солташаци на Домуса.Нарочно се прави всичко,това е очеизвадно.Само дет тримката на онова юбилейче дет се самопоканиха не си бръкнаха отзад за една обща любовна снимка. :lol: Как може да подкрепяш ЦСКА1948 и да виждаш буквално,че има хора в тоя отбор,които са свързани като завити черва с отбора от Разград(основен конкурент твой в последните години и очевиден конфликт на интереси) и се прайш на улав?Или трябва да си жесток дебил,или да си корумпиран... :lol: Не казвам,че Стойкас е някакъв върховен интелект,а Ганчев е цвете за мирисане,ама.....то някои неща са толко очеизвадни. :lol: :lol:
Всичко това,разбира се,си е мое мнение.Ся аз не давам наклон на никого и моля да не ми се дава наклон на мене.Пак повтарям,мое мнение.Мое мнение.Подчертавам особено за човека от Русе.

Мача който визираш се игра в Разград,от ЦСКА бяxа освободили Ст.Младенов и сложили Галин Иванов,дано не бъркам името,бивш централен защитник на ЦСКА.След загубата с 0-4 Домусчиев доволно заяви че много му xаресала играта на ЦСКА,после си го взе този треньор в Разград да тренира деца.При Стойчо Младенов ЦСКА може да губеше от Разград ама винаги му даваше битка и Стойчо не му мълчеше на Киро.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 29 май 2018 09:10

baraba написа:Червени абитуренти .... :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MXUKetgJ0do&feature=youtu.be[/youtube]

Супер е ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2018 15:35

[offtopic]
delqnski47 написа:

Но едно е факт.Ако ЦСКА 1948 дойде на Армията,то ЦСКА(генерално го казвам ЦСКА,защото те ще станат ЦСКА в случая) няма да види титла(може няква купичка...може би) докато Домусчиев е жив,защото тия са солташаци на Домуса.Нарочно се прави всичко,това е очеизвадно.Само дет тримката на онова юбилейче дет се самопоканиха не си бръкнаха отзад за една обща любовна снимка. :lol: Как може да подкрепяш ЦСКА1948 и да виждаш буквално,че има хора в тоя отбор,които са свързани като завити черва с отбора от Разград(основен конкурент твой в последните години и очевиден конфликт на интереси) и се прайш на улав?Или трябва да си жесток дебил,или да си корумпиран... :lol: Не казвам,че Стойкас е някакъв върховен интелект,а Ганчев е цвете за мирисане,ама.....то някои неща са толко очеизвадни. :lol:
[/offtopic]
Добре де, ясно е, че си имаш свое собствено мнение, като очевидно мразиш Домуса, но нямаше нужда да пилееш толкова много слово. :lol: Обаче аз продължавам да не разбирам едно нещо в цялата работа: Защо му беше на Домусчиев да иска да елиминира фалиралия вече отбор, при положение, че от там всеки сезон(не само посочения от теб мач), откакто е в А група, си набавяше сигурни 8-12 точки на сезон. Така де, 'що човек като него би искал да коли овцата, която редовно дава вълна и мляко? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2018 15:53

TristaNNN написа:Добре де, ясно е, че си имаш свое собствено мнение, като очевидно мразиш Домуса, но нямаше нужда да пилееш толкова много слово. :lol: Обаче аз продължавам да не разбирам едно нещо в цялата работа: Защо му беше на Домусчиев да иска да елиминира фалиралия вече отбор, при положение, че от там всеки сезон(не само посочения от теб мач), откакто е в А група, си набавяше сигурни 8-12 точки на сезон. Така де, 'що човек като него би искал да коли овцата, която редовно дава вълна и мляко? :roll:

А къде съм казал,че иска да го ''елиминира''? :roll: Казах,че си създава свое ЦСКА след фалита на старото,за да дойде на Армията и да си прай квото си иска в полза на неговия отбор.Какво не успя да разбереш?
И,не,аз не мразя Домусчиев.Мразя хората с комплекси.A що е с комплекси знаеш ли?
http://sporta.bg/fenove-na-levski-skoch ... itiha-cska Това помниш ли го?
https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/fe ... 41874.html А за изказването му по повод подкрепата ни към нашия приятел от Румъния помниш ли я?
А за ''олигофрена'' журналист дръзнел да ''не се радва'' на титлата на Лудогорец помниш ли я?
За аквариума,единствен по рода си в целия свят, коментар имаш ли?
Аз не го мразя.Според мене той си се мрази достатъчно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ludiafan

Мнениеот ludiafan » 29 май 2018 16:10

Тристане, знам че няма да ме разбереш, но ще се опитам да ти обясня. Домусчиев не иска конкуренция, а послушковци. Той няма сметка от силни Левски и ЦСКА, които да му развалят рахатлъка в първенството и да му пречат да играе в ЕКТ, откъдето му идват парите. През тия години си създаде система от сателитни отбори, които излизат срещу Лудогорец със свалени гащи. За разлика от вас ние не се продадохме. Тогава, когато беше пробил футболисти от отбора, той си го каза в прав текст, че това е неговият ЦСКА. Ние може да не се продадохме, но вие го направихте. Продадохте се за едни голи обещания за Купата и за да ни е гадно на нас, защото вие ни мразите повече нас, отколкото обичате отбора си.
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2018 16:39

ludiafan написа:Тристане, знам че няма да ме разбереш, но ще се опитам да ти обясня. Домусчиев не иска конкуренция, а послушковци. Той няма сметка от силни Левски и ЦСКА, които да му развалят рахатлъка в първенството и да му пречат да играе в ЕКТ, откъдето му идват парите. През тия години си създаде система от сателитни отбори, които излизат срещу Лудогорец със свалени гащи. За разлика от вас ние не се продадохме. Тогава, когато беше пробил футболисти от отбора, той си го каза в прав текст, че това е неговият ЦСКА. Ние може да не се продадохме, но вие го направихте. Продадохте се за едни голи обещания за Купата и за да ни е гадно на нас, защото вие ни мразите повече нас, отколкото обичате отбора си.

Няма как да разбера подобни глупости, прав си.
[offtopic]

Върни се в “ЦСКА”