Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот baraba » 28 май 2018 13:40

Red_Neck написа:Партенка!
Мачовете свършиха, Световното е далеч и идва времето на .... творците в спортните медии. :)
Чух, че треньорът вече е избран,... ще видим.

Аз, също чух (непотвърдени) слухове, че треньора е избран и вече съгласува и селекцията с ръководството :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 май 2018 16:03

Г-н Йешич, видяхме ви с медал на 5 май, когато бе юбилеят на ЦСКА. Как се почувствахте?

-За мен беше голяма чест да бъда част от този празник. Да съм на стадиона редом до такива легенди, да си говоря с тях, а и след това да бъда награден с медал от ръководството.

-Как видяхте вие изминалия сезон на „червените“?

-Всички знаем какво се случи – отборът рухна след онази загуба в Разград. Но истината е друга – преди това бяха допуснати грешни стъпки срещу тимове, които ЦСКА трябва да бие само с име – Пирин, Етър, Черно море, с цялото ми уважение към тях. Ако въпросните точки бяха спечелени, дори и тази загуба от Лудогорец нямаше да е фатална. Друго също ме изненада неприятно. Добре, видно е, че ЦСКА по-скоро губи първенството, защо тогава само няколко дни по-късно отборът изглеждаше толкова лошо срещу Левски? Според мен след поражението от Лудогорец всички сили трябваше да бъдат съсредоточени върху срещите за Купата. ЦСКА трябваше да завърши сезона на 70-годишния юбилей с трофей. Но вместо това, целият сезон рухна само за няколко дни. Само да ви кажа, че ако ЦСКА бе стигнал до финала за Купата на България, никога нямаше да загуби от Славия, както направиха други.

-В момента отборът няма треньор, а за поста се спрягат двама сърби – Ненад Лалатович и Славко Матич, когото познавате много добре. Какво смятате за тях?

-Не искам да коментирам колеги, защото не е коректно. Треньори си правят реклама на гърба на ЦСКА. На тях им е достатъчно само името им да се завърти около това на най-великия български отбор.

-А какъв трябва да е новият треньор на ЦСКА – българин или чужденец?

-Новият треньор трябва да има визия за бъдещето и характер, с който да изведе ЦСКА до титлата. Няма значение дали е българин или чужденец. Той трябва да има шампионски манталитет. Ето, аз може и да съм чужденец, но спечелих 30-ата юбилейна титла на ЦСКА. Отборът е бил воден от италианци, македонци, румънци, но освен българските треньори, само аз спечелих златните медали.

-В момента сте без отбор, след като напуснахте Ел Етифак от Саудитска Арабия. Ако ви поканят от ЦСКА, бихте ли приел?

-Аз се познавам отлично с ръководството на ЦСКА – с г-н Ганчев, с Трифон Попов. С тях винаги съм се разбирал за 5 минути. За мен няма да е проблем да поема ЦСКА, но аз нямам нужда от реклама, а и съм уверен, че отборът вече има избран треньор.

Май слуховете ще се окажат верни :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 май 2018 18:01

delqnski47 написа:
vaskonti написа:
Cheradonna написа:
vaskonti написа:Майко мила, вие сте некви...не знам вече какви да ви нарека, все ще вие малко. Сега пък заради тревата насъщна и свещена станал проблемът.
Нема такива мислители като вас, просто нема...
:|

Какъв проблем е станал,кога е станал и защо е станал?Бъди така добър да обясниш най-вече заради кой и кого е станал!?Не да се правиш на улав само и да пишеш както ти е удобно!Я кажи де са тез големите "цесекари" от цитираната случка?Ма ходете си играйте си дето си искате,на Армията искали,наглеци!

Какъв смисъл има да ти обяснявам каквото и да е? Вие се правите на улави и мигате учудено с мигли когато някой ви каже, че Литекс просто се премести на Армията. Псувате деца за това, че отиват да тренират там, където от години тренират и обяснявате как някой умишлено ги пратил да съсипат последния посев от рядък райграс и да дразнят ранимите душици - животни и кюстендилци, както и реещия се в Космоса Тео?
Какво да ви обяснявам, като вие си живеете в измислен свят и отказвате да вденете?

Целия тоя цирк с умишленото пускане на децата в ситуация,в която беше ясно какво щеше да стане,както и тоя цирк 1948 бяха разобличени от ''Господари на Ефира'' преди известно време,а и те си се разобличават сами,по принцип,така че не е проблем.То щи избоде окото каква е целта :arrow: Домусчиев си създава собствено ЦСКА с ясната цел да има един конкурент по-малко за да си кътка тенекиите в Разград а тия да са им солташак.Очеизкормващо и тъжно едновременно.А тва с дечицата де ги пуснаха нарочно сред тълпата е толкова наивно....
Само идиот ще вярва на това,което вижда.

Прощавайте, че се намесвам в раздумката ви, ама това подчертаното толкова ме шокира, че не мога да се въздържа да не напомня, че Домусчиев имаше едни сигурни 8-12 точки от фалиралия отбор всеки сезон, та се чудя, кой е тоя луд, който ще бяга от сигурните точки ако ще иска да си кътка тенекиите.. В един от сезоните даже Черно море му бяха по-неудобен противник.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2018 18:13

TristaNNN написа:Прощавайте, че се намесвам в раздумката ви, ама това подчертаното толкова ме шокира, че не мога да се въздържа да не напомня, че Домусчиев имаше едни сигурни 8-12 точки от фалиралия отбор всеки сезон, та се чудя, кой е тоя луд, който ще бяга от сигурните точки ако ще иска да си кътка тенекиите.. В един от сезоните даже Черно море му бяха по-неудобен противник.

Извинявай искрено за шока,който ти бе създаден и си простен,но ми прости и на мене,че не успях да ти проследя мисълта.Би ли разяснил какво общо има твоето мнение с моето.Благодаря.Може би от шока си се объркал нещо.. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2018 18:23

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Прощавайте, че се намесвам в раздумката ви, ама това подчертаното толкова ме шокира, че не мога да се въздържа да не напомня, че Домусчиев имаше едни сигурни 8-12 точки от фалиралия отбор всеки сезон, та се чудя, кой е тоя луд, който ще бяга от сигурните точки ако ще иска да си кътка тенекиите.. В един от сезоните даже Черно море му бяха по-неудобен противник.

Извинявай искрено за шока,който ти бе създаден и си простен,но ми прости и на мене,че не успях да ти проследя мисълта.Би ли разяснил какво общо има твоето мнение с моето.Благодаря.

Тя, и твоята мисъл много трудно се следи!
Наясно ли си, че един собственик не може да има два клуба, които да играят в един и същи турнир, или ти е мътно това в представите? Знаеш ли кой изобщо се занимава с ЦСКА 1948 и какви са му възможностите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2018 18:39

Кашчей написа: Знаеш ли кой изобщо се занимава с ЦСКА 1948 и какви са му възможностите?

Разбира се,че знам(по скоро знаем всички).
https://gospodari.com/кой-се-бори-за-ем ... 27496.html
Благодаря за зададения ти въпрос.Първият ти въпрос е несъстоятелен в типичен твой безпредметен,ненужен,безмислен стил.Не е нужно да си собственик,за да си благодетел. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2018 19:10

delqnski47 написа:
Кашчей написа: Знаеш ли кой изобщо се занимава с ЦСКА 1948 и какви са му възможностите?

Благодаря за зададения ти въпрос.Първият ти въпрос е несъстоятелен в типичен твой безпредметен,ненужен,безмислен стил.Не е нужно да си собственик,за да си благодетел. :lol:

Да ти обяснявам ли, че УЕФА много-много не разрешава на несвързани лица със собствеността да се разпореждат в делата на един клуб? Знаеш ли официално кой е собственик на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД? Без да търсиш в Гугъл, моля! Убеден съм, че сега, когато 1948 влязоха в професионалния футбол, и те ще трябва да обявят каква им е организацията.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 май 2018 19:28

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Да ти обяснявам ли, че УЕФА много-много не разрешава на несвързани лица със собствеността да се разпореждат в делата на един клуб? Знаеш ли официално кой е собственик на ПФК "ЦСКА-София" ЕАД? Без да търсиш в Гугъл, моля! Убеден съм, че сега, когато 1948 влязоха в професионалния футбол, и те ще трябва да обявят каква им е организацията.

Значи на мене като фен ми е забранено да си направя дарение на любимия си отбор така ли? :lol: Или да стимулирам трети отбори срещу противник?Интересно,не знаех,че това е забранено от УЕФА. :lol: Ако ми кажеш къде точно е забранено ще съм ти благодарен. :lol: Много.
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 май 2018 19:52

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Значи на мене като фен ми е забранено да си направя дарение на любимия си отбор така ли? :lol: Или да стимулирам трети отбори срещу противник?Интересно,не знаех,че това е забранено от УЕФА. :lol: Ако ми кажеш къде точно е забранено ще съм ти благодарен. :lol: Много.

Четеш, но не вдяваш! Никой не те спира да направиш дарение, а да стимулираш друг клуб...там нещата са по-различни. Написах ясно и точно-да се месиш в работата(делата) на клуба. Това се води "влияние на трета страна" и е абсолютно нежелателно, дори и у нас. Има там една библиотека в сайта на БФС, с интересни четива.
Та, ще ми напишеш ли кой ви е официалният собственик, или още търсиш в Гугъл?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 май 2018 21:07

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Извинявай искрено за шока,който ти бе създаден и си простен,но ми прости и на мене,че не успях да ти проследя мисълта.Би ли разяснил какво общо има твоето мнение с моето.Благодаря.

Тя, и твоята мисъл много трудно се следи!
Наясно ли си, че един собственик не може да има два клуба, които да играят в един и същи турнир, или ти е мътно това в представите? Знаеш ли кой изобщо се занимава с ЦСКА 1948 и какви са му възможностите?

Защо ми се струва че дискусията тук е между Делянски и Тристан,колко трябва да си посредствен за да се бъркаш там където двама си говорят или търсим начини да си увеличим бройката коментари.[offtopic]По-силната ти страна е да докладваш на твоите хора коментарите които не ти оттърват[/offtopic].
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”