Първата Световна (Лотарийна) Война.(АНКЕТА)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Първата Световна (Лотарийна) Война.
Разочарован съм как Цеката си трае по въпроса как сума години е партньор на Черепа в тия неща и е ял кюфтета до последно. Не знам що се прави на девица, ама съм убеден, че накрая нищо добро няма да излезе в негова полза.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Разочарован съм как Цеката си трае по въпроса как сума години е партньор на Черепа в тия неща и е ял кюфтета до последно. Не знам що се прави на девица, ама съм убеден, че накрая нищо добро няма да излезе в негова полза.
Бойко фалира Божков. Той "приключва" Цеката и Домусчиев, а левскарската общност бута Бойко заради фалита на Левски. Изобщо животът е розов...
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
-
Съдейки по написаното от Цветомир днес и вчера, левскарите май ще имат нов собственик до месец-два, а смятах, че ще издържат до май поне.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
То според Цеката има запис, в който Божков го заплашва. Ама го имал само Божков...

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- soulfly1948
ще имат бре...всички ги обичат...краката ще си счупят от тичане...
кой първи да даде...
кой първи да даде...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- trokadero_
- Контакти:
Спецпрокуратурата нахлу в офисите и дома на Васил Божков
Започва се

rsk написа:То според Цеката има запис, в който Божков го заплашва. Ама го имал само Божков...![]()
![]()
Бързо митинг на Московска за да защитите бащицата

trokadero_ написа:Спецпрокуратурата нахлу в офисите и дома на Васил Божков
Започва се
Божков в неизвестност от Неделя!

- trokadero_
- Контакти:
miro_rz написа:trokadero_ написа:Спецпрокуратурата нахлу в офисите и дома на Васил Божков
Започва се
Божков в неизвестност от Неделя!![]()
А къще ще избяга. Най-много да го линчуват синичките и туй то . То е ясно ,че си отива.
Сигурно е в Белград