ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ХХIV кръг:Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2015 20:27

Синьо сърце написа:
Кашчей написа:То и Синчеца ги биеше под път и над път-и тук и там, и където ги хване :mrgreen:

Дали пък не, а? Единствено последния мач за първенство, където само Пацо Тигъра беше причина да ни вкарат гол. При 0-0 Безяк - удар с лакет в главата на наш играч( вече с жълт картон), и Дяков с влизане отзад( и той беше с жк) бяха удобно пропуснати, но и това е бял кахър. Всеки сън има край. Когато някой друг бие 3 пъти Лц, да се обади!

Черно Море могат ли да се обадят?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 апр 2015 20:31

Кашчей написа:
Синьо сърце написа:
Кашчей написа:То и Синчеца ги биеше под път и над път-и тук и там, и където ги хване :mrgreen:

Дали пък не, а? Единствено последния мач за първенство, където само Пацо Тигъра беше причина да ни вкарат гол. При 0-0 Безяк - удар с лакет в главата на наш играч( вече с жълт картон), и Дяков с влизане отзад( и той беше с жк) бяха удобно пропуснати, но и това е бял кахър. Всеки сън има край. Когато някой друг бие 3 пъти Лц, да се обади!

Черно Море могат ли да се обадят?

Много ясно. Аз написах , че в първата шестица всички съперници на Лц общо я имат три победи срещу тях, я не...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2015 20:41

Синьо сърце написа:

В историята на човечеството е пълно с такива "явления" изкарали един цар и затри ли се.След Гришко и Домузчо там пак ще пасат овце.И на Пуручио няма да има кой да му дава "смехтворни" бонбончета.Още един идиот по-малко.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 апр 2015 20:44

Ще е хубаво някой с умения и най-вече време да направи едно клипче за Никулич в този мач.Как си го наритаха и не му дадоха фаул +картон за защитник на агата,как след това съдия няма да му пиша името ,че ме е гнус му се накара едно хубаво ,че ще му покаже картон ,много приказвал ,а не си трай за очевадни съдийски тесли ,после и Брус Ли му вкара един и пак няма фаул и накрая той като спъна румънския каратека как си му показа заслужен жълт картон !
И финален надпис ,не се ебавай с ръководителя на футбола у нас !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2015 20:49

percival написа:Ще е хубаво някой с умения и най-вече време да направи едно клипче за Никулич в този мач.Как си го наритаха и не му дадоха фаул +картон за защитник на агата,как след това съдия няма да му пиша името ,че ме е гнус му се накара едно хубаво ,че ще му покаже картон ,много приказвал ,а не си трай за очевадни съдийски тесли ,после и Брус Ли му вкара един и пак няма фаул и накрая той като спъна румънския каратека как си му показа заслужен жълт картон !

Никулич,Николич или както му е там името е най-добре да го наритат от отбора и повече да не му се вижда физиономията,щото дори не знаем как точно се казва. :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 апр 2015 20:51

гражданин от село написа:В историята на човечеството е пълно с такива "явления" изкарали един цар и затри ли се.След Гришко и Домузчо там пак ще пасат овце.И на Пуручио няма да има кой да му дава "смехтворни" бонбончета.Още един идиот по-малко.

А, това е едно на ръка, но сега си имат 15-те минути слава. Не съм никак фен на червените, но ме подразниха изявленията на зелените след мача, очевидно нарочно се бяха наговорили иронично да ги хвалят, след като са ги пребили с 4-0...
Рядко селендурска постъпка! Ние и с Ловеч сме имали бесни пререкания и противоборства, и с ЦСКА през десетилетията-но винаги е имало някаква граница и някакво уважение към съперника, дори и да е повален на земята и безпомощен.
Това беше гнусно, но нейсе. Проблемът е, че някои подготвят почвата, та дори и да ги бием за Купата, да кажат-Агата великодушно ви пусна, живейте...
Мале, да ни паднете на спатия, та да видите кон боб яде ли, но всичко с времето си!
Както казах-всеки сън има край!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 апр 2015 21:10

Синьо сърце написа:
гражданин от село написа:В историята на човечеството е пълно с такива "явления" изкарали един цар и затри ли се.След Гришко и Домузчо там пак ще пасат овце.И на Пуручио няма да има кой да му дава "смехтворни" бонбончета.Още един идиот по-малко.

А, това е едно на ръка, но сега си имат 15-те минути слава. Не съм никак фен на червените, но ме подразниха изявленията на зелените след мача, очевидно нарочно се бяха наговорили иронично да ги хвалят, след като са ги пребили с 4-0...
Рядко селендурска постъпка! Ние и с Ловеч сме имали бесни пререкания и противоборства, и с ЦСКА през десетилетията-но винаги е имало някаква граница и някакво уважение към съперника, дори и да е повален на земята и безпомощен.
Това беше гнусно, но нейсе. Проблемът е, че някои подготвят почвата, та дори и да ги бием за Купата, да кажат-Агата великодушно ви пусна, живейте...
Мале, да ни паднете на спатия, та да видите кон боб яде ли, но всичко с времето си!

Колкото и да ни подиграват аз съм за да си направим едно първенство двата отбора + дублиращи + няколко селски отбора от околностите."АПФГ" група ще фалира след първият полусезон още.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 апр 2015 22:24

Син до гроб_ написа:Защото му се позволява за пореден път да си разиграва коня.
https://www.youtube.com/watch?v=6RYSQp70TRI Превърти на 3:20 сек. да видиш и коментирай за какъв картон е. ;)

Ако бях съдията на този мач,директно го гоня.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 апр 2015 22:28

delqnski47 написа:
Син до гроб_ написа:Защото му се позволява за пореден път да си разиграва коня.
https://www.youtube.com/watch?v=6RYSQp70TRI Превърти на 3:20 сек. да видиш и коментирай за какъв картон е. ;)

Ако бях съдията на този мач,директно го гоня.

Михелич беше с гипс след това. Ако бях на негово място щях да заведа съдебен иск!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 апр 2015 22:36

гражданин от село написа:
Синьо сърце написа:

Колкото и да ни подиграват аз съм за да си направим едно първенство двата отбора + дублиращи + няколко селски отбора от околностите."АПФГ" група ще фалира след първият полусезон още.

То се видя колко зрители събира "дербито" ви..около 15 хиляди, с мъка, и това в София, дето сте около 200 000 цесекари и още толкова левскари!

Голямо надъхване се надъхвате, че без вас няма да има първенство, но се натискате да сте в А група, на всяка цена!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”