X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 22:52

we are the champions написа:
STENLI написа:Добър мач се получи. Празник по трибуните-2те наи-големи публики в България

+1 евала за публиката :!:

да, супер беше....почти нямаше провокации, точно като за футбол :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 окт 2012 22:53

:lol: :lol: :lol:
Както и да целиш да оправдаеш необяснимото поведение на част от феновете ви, няма да се промени фактът, че на мач с Ботев опъвахте транспаранти против Левски и накрая викахте обичайното КЗЛ.
А и ако мислиш, че имам за цел да спамя, в грешка си. Но и да пишеш неща, които не са верни и да се засягаш от реакцията, пак не върви.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 27 окт 2012 22:54

гадни семкари!!!! писна ми от вас еййй!!! на гостувания, както и в сектор "Г" се ходи да се пее!!!! Баси хората.... едни и същи всеки път дерем гърла, какво търсите в нашата агитка като не пеете бе?! Иначе, много лошо впечатление ми направи публиката на Ботев... евала, че събрахте толкова много хора, но загубихте моето уважение като публика.

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 27 окт 2012 22:55

ZinedineZidane написа::lol: :lol: :lol:
Както и да целиш да оправдаеш необяснимото поведение на част от феновете ви, няма да се промени фактът, че на мач с Ботев опъвахте транспаранти против Левски и накрая викахте обичайното КЗЛ.
А и ако мислиш, че имам за цел да спамя, в грешка си. Но и да пишеш неща, които не са верни и да се засягаш от реакцията, пак не върви.

Кои викаха КЗЛ?! семкарите! щот друго незнаят! по време на мача един път не се изпя! Айде моля ти се!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 22:55

никой не оправдавам, казвам фактите, а ти пишеш наизуст....... и продължаваш да го правиш

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 окт 2012 22:59

ОщеОтДете написа:

Кои викаха КЗЛ?! семкарите! щот друго незнаят! по време на мача един път не се изпя! Айде моля ти се!

Е, това не знам. За това написах ЧАСТ от феновете. А по време на мача не съм го чул, но и като цяло чух само едно две неща (логично е да чуваш тия дето са край теб).
И за протокола, не целя да обидя никого. Само коментирам видяното и чутото днес.

шивача написа:никой не оправдавам, казвам фактите, а ти пишеш наизуст....... и продължаваш да го правиш

Ок, спирам. Спорът е безсмислен и няма особен смисъл, нито пък ме бърка дали ще убедя някого.
Последна промяна от ZinedineZidane на 27 окт 2012 23:02, променено общо 1 път.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 27 окт 2012 23:01

Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 23:08

ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!

нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор ;)

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 27 окт 2012 23:11

шивача написа:
ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!

нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор ;)

А бе, ей, гаджето 1 път я откарах на мач и запомни половината песни! Имали желание, има и начин! Такива не на мене, много пъти могат да викат с нас! Няма да ги заболи гърлото, нали са големи мъже?! Путките викат по силно от вас, смешки! Кур за семкарите!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 окт 2012 23:13

ОщеОтДете написа:
шивача написа:

А бе, ей, гаджето 1 път я откарах на мач и запомни половината песни! Имали желание, има и начин! Такива не на мене, много пъти могат да викат с нас! Няма да ги заболи гърлото, нали са големи мъже?! Путките викат по силно от вас, смешки! Кур за семкарите!

вземи се успокой малко :idea:

Върни се в “ЦСКА”