we are the champions написа:STENLI написа:Добър мач се получи. Празник по трибуните-2те наи-големи публики в България
+1 евала за публиката
да, супер беше....почти нямаше провокации, точно като за футбол

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
we are the champions написа:STENLI написа:Добър мач се получи. Празник по трибуните-2те наи-големи публики в България
+1 евала за публиката
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа::lol:![]()
![]()
Както и да целиш да оправдаеш необяснимото поведение на част от феновете ви, няма да се промени фактът, че на мач с Ботев опъвахте транспаранти против Левски и накрая викахте обичайното КЗЛ.
А и ако мислиш, че имам за цел да спамя, в грешка си. Но и да пишеш неща, които не са верни и да се засягаш от реакцията, пак не върви.
ZinedineZidane написа::lol:![]()
![]()
Както и да целиш да оправдаеш необяснимото поведение на част от феновете ви, няма да се промени фактът, че на мач с Ботев опъвахте транспаранти против Левски и накрая викахте обичайното КЗЛ.
А и ако мислиш, че имам за цел да спамя, в грешка си. Но и да пишеш неща, които не са верни и да се засягаш от реакцията, пак не върви.
ОщеОтДете написа:ZinedineZidane написа::lol:![]()
![]()
Кои викаха КЗЛ?! семкарите! щот друго незнаят! по време на мача един път не се изпя! Айде моля ти се!
шивача написа:никой не оправдавам, казвам фактите, а ти пишеш наизуст....... и продължаваш да го правиш
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!
шивача написа:ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!
нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор
ОщеОтДете написа:шивача написа:ОщеОтДете написа:Ей направо съм бесен !!! -.- мислех, че това ше е супер яко гостуване, а по-ядосан скоро не съм си идвал от мач! ЗАЩО ТРЯБВА ДА БИЕМ, ЗА ДА ВИКАТЕ!? КАК ДА СЕ НАХЪСАТ ТИЯ ИГРАЧИ, КАТО И ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ КАТО ТЯХ?! БЕЗДУШНИЦИ!!!!!!
нормално е да има хора, които идват в сектора, щото се притесняват да седнат при домакинската публика, нормално е и да не знаят всичките песни. Къде да седне фенът от Карлово, който не е ултрас, но пътува с тях, за да си види любимците? Просто няма място за ядосване. Ако е на Армията-да, но като гости е по-различно, хората нямат избор
А бе, ей, гаджето 1 път я откарах на мач и запомни половината песни! Имали желание, има и начин! Такива не на мене, много пъти могат да викат с нас! Няма да ги заболи гърлото, нали са големи мъже?! Путките викат по силно от вас, смешки! Кур за семкарите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта