Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА надъхват феновете

Мнениеот j0rka7aa » 27 апр 2012 22:33

emarkon написа:Страхотна идея!
П.П.-По-грозни билети не може да има...

Наистина са ужасни :lol: Аз днес си купих 3 за Сектор Г и имам чувството, че това бяха най-добрите 30 лева, които харча в живота си. Тези момчета, дори и да са най-слабите футболисти на света имат сърца и играят за нас. Те са нашето малко богатство. В неделя трябва да окажем такава подкрепа каквато досега не се е виждала. Аз ще си оставя гласа, сърцето и всичко останало в Сектор Г. Направете го и вие, а на терена нашите лъвчета ще покажат какво могат да направят за нас. :)
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 апр 2012 22:37

Последната седмица, това е единствената песен, която слушам и страшно много ме надъхва. ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i8QOF-q_XJU[/youtube]
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 апр 2012 22:49

Дано си заслужете титлата :)
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот Beck's » 27 апр 2012 22:50

Синьо сърце написа:
Брабиняка написа:За лиценза ако искаш ми вярвай, но няма как да се повтори случаят 2008г...
За Мораеш се говореше, че зимата са отказани 2.5 млн. евро от Гамба Осака за него. Появи се информация, че ако успеем да станем тази година шампиони, Мораеш ще бъде задържан и ще се осигорят 3 млн лева за трансфери. В това число и М'Боли ще бъде купен от руския клуб. Поне това се говори, че е обещано на Стойчо. А четох на Мораеш едно интервю в което казва, че има морален ангажимент към собстениците на ЦСКА (понеже нали беше със спряни права от ФИФА и са разрешили казуса му, за да може да играе) и не би отказал да играе за ЦСКА, ако клубът го помоли да остане, въпреки добрите оферти. Прав си, че ЦСКА има нужда от свежи пари [offtopic](все пак нямаме някой спонсорски договор в рубли :) )[/offtopic], но едно евентуално влизане в групите на ШЛ би донесло 8-9 млн. евро, а Мораеш да бъде продаден зимата за по-сериозна сума. ;) Но това е моето мнение. Важно е Титаните какво ще решат, а в едно съм сигурен, че ако е било обещано това на Стойчо, както се говори, той няма да позволи да бъде излъган.

Значи влизането в тези групи е илюзия. Забрави. Относно лиценза-ако не сте наред, няма да го дадат и без коментар. Никакъв шанс за обжалване. Но това са теории и предположения-може всичко да е наред и не знам тогава какво се коментира. Какво се говори е едно, а какво е-е друго.Относно спонсорите-търсете и си намерете, няма лошо. А ако вярваш, че ББ ни е намерил банката, значи си много зле с материала. Относно титлата-загубите ли в неделя, става проблемна, нали го разбирате добре?
Това не е заяждане, а споделяне-нали разбираш, че 9 победи и проблемите на Левски и Лц всъщност не решават вашите, а те са наистина много. Рано или късно пак ще опре дотам.Но това са ваши проблеми и вие ще си ги решавате, ние си имаме наши и така. ;)

А вие знаете ли какво ще стане с вас , при положение, че паднете ? ЦСКА в неделя ще спечели мача!!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 22:54

Точно там е въпросът-нищо няма да стане. Даже би било добре Илиан да сглабя отбор на спокойствие, но няма да стане. Левски ще победи.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2012 23:08

http://vbox7.com/play:e1832378

http://vbox7.com/play:c84283cd&al=2&vid=4886467 с текст :!: :!: :!:

Моля ви се на всички които ще бъдете в СЕКТОР "Г" да научите песните от този клип :!: :!: :!:
Последна промяна от ASENOVSKI VOYN на 29 апр 2012 09:19, променено общо 1 път.
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 23:11

Синьо сърце написа:Точно там е въпросът-нищо няма да стане. Даже би било добре Илиан да сглабя отбор на спокойствие, но няма да стане. Левски ще победи.

че вие и да ни победите, ако Локомотив{бях го объркал} вземе купата, Илиян пак ще го сглобява на спокойствие. последния кръг ще има, на който квото му трябва, поне в Ловеч ще е така ;) сложно е, но дано отпаднете от европа, както и от тройката, че бая алкохол ще си набавя за зимите напред :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 23:17

шивача написа:
Синьо сърце написа:Точно там е въпросът-нищо няма да стане. Даже би било добре Илиан да сглабя отбор на спокойствие, но няма да стане. Левски ще победи.

че вие и да ни победите, ако Лудогорец вземе купата, Илиян пак ще го сглобява на спокойствие. последния кръг ще има, на който квото му трябва, поне в Ловеч ще е така ;) сложно е, но дано отпаднете от европа, както и от тройката, че бая алкохол ще си набавя за зимите напред :lol:

Искаш да кажеш" Ако Локо Пд вземе купата", или не си обмислил нещата? Я си визирай работите малко.Но аз също искам да не сме в Европа, обаче няма да стане...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 23:19

слабо го искаш значи, поискай го по-силно, ще се получи ;) а в тройката ще влезете ли?

п.п. бях го объркал, за Локото имах предвид
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 апр 2012 23:34

шивача написа:слабо го искаш значи, поискай го по-силно, ще се получи ;) а в тройката ще влезете ли?

п.п. бях го объркал, за Локото имах предвид

Пич, не си във форма тази вечер гаче, но на всеки се случва... ;) Инак си перфектен в детайлите, но баш аз да намирам мана... :) Ами май ще влезем в тройката. Но това е без значение. Генерал План ( не Ост) не го бърка това. Там нещата се случват без значение резултатите. И шести да сме-все тая. Вас ще ви бием, вие си знаете доколко това ще ви обърка плановете. В Перник, виждаш, е сложно за лидерите...Оправяйте се.

Върни се в “ЦСКА”