emarkon написа:Страхотна идея!
П.П.-По-грозни билети не може да има...
Наистина са ужасни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
emarkon написа:Страхотна идея!
П.П.-По-грозни билети не може да има...
Синьо сърце написа:Брабиняка написа:За лиценза ако искаш ми вярвай, но няма как да се повтори случаят 2008г...
За Мораеш се говореше, че зимата са отказани 2.5 млн. евро от Гамба Осака за него. Появи се информация, че ако успеем да станем тази година шампиони, Мораеш ще бъде задържан и ще се осигорят 3 млн лева за трансфери. В това число и М'Боли ще бъде купен от руския клуб. Поне това се говори, че е обещано на Стойчо. А четох на Мораеш едно интервю в което казва, че има морален ангажимент към собстениците на ЦСКА (понеже нали беше със спряни права от ФИФА и са разрешили казуса му, за да може да играе) и не би отказал да играе за ЦСКА, ако клубът го помоли да остане, въпреки добрите оферти. Прав си, че ЦСКА има нужда от свежи пари [offtopic](все пак нямаме някой спонсорски договор в рубли)[/offtopic], но едно евентуално влизане в групите на ШЛ би донесло 8-9 млн. евро, а Мораеш да бъде продаден зимата за по-сериозна сума.
Но това е моето мнение. Важно е Титаните какво ще решат, а в едно съм сигурен, че ако е било обещано това на Стойчо, както се говори, той няма да позволи да бъде излъган.
Значи влизането в тези групи е илюзия. Забрави. Относно лиценза-ако не сте наред, няма да го дадат и без коментар. Никакъв шанс за обжалване. Но това са теории и предположения-може всичко да е наред и не знам тогава какво се коментира. Какво се говори е едно, а какво е-е друго.Относно спонсорите-търсете и си намерете, няма лошо. А ако вярваш, че ББ ни е намерил банката, значи си много зле с материала. Относно титлата-загубите ли в неделя, става проблемна, нали го разбирате добре?
Това не е заяждане, а споделяне-нали разбираш, че 9 победи и проблемите на Левски и Лц всъщност не решават вашите, а те са наистина много. Рано или късно пак ще опре дотам.Но това са ваши проблеми и вие ще си ги решавате, ние си имаме наши и така.
Синьо сърце написа:Точно там е въпросът-нищо няма да стане. Даже би било добре Илиан да сглабя отбор на спокойствие, но няма да стане. Левски ще победи.
шивача написа:Синьо сърце написа:Точно там е въпросът-нищо няма да стане. Даже би било добре Илиан да сглабя отбор на спокойствие, но няма да стане. Левски ще победи.
че вие и да ни победите, ако Лудогорец вземе купата, Илиян пак ще го сглобява на спокойствие. последния кръг ще има, на който квото му трябва, поне в Ловеч ще е такасложно е, но дано отпаднете от европа, както и от тройката, че бая алкохол ще си набавя за зимите напред
шивача написа:слабо го искаш значи, поискай го по-силно, ще се получиа в тройката ще влезете ли?
п.п. бях го объркал, за Локото имах предвид
Потребители, разглеждащи този форум: bubka, soilwork, Tony_CSKA и 22 госта