Achtung_Juden написа:Red_Neck написа:sin4ec написа:Понеже за въпросния Мане или къвто е там скоро стана дума в един разговор с тренера на малкия, само ще го цитирам без коментар:
" Играчи с техника и скорост има колкото искаш. Но като видя циганин с тактически познания по-малки от тези на децата в отбора ми( б.а.-те са под 10 г) и ми го представят за футболист, направо ми се присира... "
Край на цитата.
[offtopic]Тренерът днес ще строява ли изрисувани малките келеши пред сектор Б?

[/offtopic]
Да ти припомня ли как след оранжевата трансформация си псувахте собствените юноши на Армията или...? На Литекс юношите са си повече "ваши".
Една от най-големите заблуди е, че едва ли не цялата ДЮШ на Литекс се е преместила вкупом в ЦСКА. От Ловеч дойдоха няколко момчета, преминали през ДЮШ на Литекс или все още в нея, които заиграха в представителния отбор и/или във дубъла на ЦСКА. Най-известните имена сред тях са Десподов, Малинов, А. Георгиев, Антон Недялков, които без последния продължават да са в представителния отбор. Други - Антон Недялков, Конов, М. Ангелов и Р. Руменов преминаха в трети клубове. А. Лясков, Т. Йорданов, Гълъбов, Н. Колев са преотстъпени. Във вчерашния мач от резервите Слави Петров, Никола Борисов, Николай Янков, Джулио Чарлов, Даниел Йорданов, Иван Митрев, само Янков и Митрев са от ДЮШ на Литекс. Титуляри бяха армейците Чорбаджийски и Антов. В предишни мачове резерви бяха други момчета от ДЮШ на ЦСКА, например Р. Живков, Б. Чуканов.
От Ловеч в ЦСКА дойдоха 30-40 момчета, половината от които по една или друга причина вече не са в ЦСКА или са преотстъпени. Всичко останало е ЦСКА.
Случаят с момчетата от ДЮШ на ЦСКА, които през 2016г. отнесоха псувните на група разярени армейци беше грозна страница от историята на клуба, но в края на краищата всяка крушка си има опашка - де факто беше започнало разделението в ЦСКА като въпросната тренировка вкара допълнително напрежение. Затова бе нормално някои по-емоционални армейци да изпуснат нервите си.