Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CaptainBertorelli
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 май 2018 19:00

hydetoshi написа:
CaptainBertorelli написа:Малко съм извън темата, но предпочитам за нов треньор Томаш. Берое играят много приятен футбол, а ние имаме много по-добри играчи. Тук ще му се получи на Томаш, дано!

Навремето крилатата фраза на Бай Тошо беше :" Сега всеки ден,всеки час,навсякъде има матриал". Обаче минаха 30-ина години и вече никъде няма "матриал". Нито треньорите в България са като хората,нито футболистите. Само се менкат и нивото им е едно и също. Без да се обиждат, но треньорите в България са на ниво физкултурници(буквално). Като добавиш,че 95% от футболистите имат проблем със спирането на топката,на какво можеш да се надяваш? Нарочно не съм гласувал в анкетата за треньор,защото наистина не виждам каква е разликата този ли ще е или онзи.
Ще добавя само,че скоро някъде четох,че Берое щели да похарчат 1 млн. лв за селекция през лятото. Приемаме ,че при нивото на футбола и отборите в България и другите (може би без Лудогорец) биха похарчили подобни пари.Много ми е интересно при положение,че под селекция се разбира да купиш 3-4-5 футболиста,и че в съвременния футбол читави футболисти се купуват за 5-10 млн евро и нагоре,аджеба какви ще са тези футболисти,дето ще струват по 200 000 лв(не евро). Сигурно ще са пара олимпийци. За такива безпарични отбори,като българските истината е в собствените кадри,но и там нещата са катастрофални. По-добре да се инвестира в добри треньори за школите ,отколкото за недоказани ментеата,които за капак някой дан ,могат да имат и претенции за пари и могат спокойно да ти фалират отбора.

Не знам какви ресурси имаме да привлечем качествен чужденец. Да връщаме българи, които вече са ни били треньори е омагьосан кръг. Поради това Томаш ми изглежда добър вариант. И следващият сезон не можем да наваксаме разликата с делиорманци. Още след като ги отстранихме за Купата го писах. На "ура" не можем да ги бутнем. Само с ясна стратегия за бъдещето и нещо ново като треньор. Върнем ли Стойчо Младенов, смятай, че сме до следващото Торпедо!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 май 2018 19:01

realno написа:Само да попитам, че ми е любопитно:
1. Защо на финала с Монтана за купата имаше 33 000, а на юбилея 20 000 фена? Къде отидоха другите фенове?

По подуенската аритметична система може и така да го смятате! :lol: :lol: Само че числата са съвсем други - за КБ имаше близо 38 хиляди(даже на места пишат 40 хиляди), а за юбилея бяхме над 30 хиляди(в някои сайтове даже 32 хиляди)!

Няма други фенове! Има различна мотивация! ;)
В единия случай се вдига купа от В група, а в другия имаме юбилей, но главната атракция е мач без никакво значение, при това с отбор, с който вече сме играли 4-ри пъти през този сезон! Виж ако беше поканен някой известен отбор за юбилея, тогава съм сигурен, че стадионът щеше да е препълнен !
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2018 19:41

И кой е тоя Гери Никол, че е събрал толкова гласове?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 май 2018 20:33

damyanov1963 написа:И кой е тоя Гери Никол, че е събрал толкова гласове?

От Италианската треньорска школа е с Роси в един курс са били,съученици. Като цяло анкетата си е майтап,та вместо Гери Никол всеки друг можеше да е сложен там.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 май 2018 20:58

Насочете си вниманието в това Гришата да плаща емблемата!
@ В момента друго не ме интересува!

ПП Мачовете от ППЛ свършиха след загубата в Разград... играем за здраве в момента!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 май 2018 21:06

Teo написа:Насочете си вниманието в това Гришата да плаща емблемата!

ПП Мачовете от ППЛ свършиха след загубата в Разград... играем за здраве в момента!

Ами не е само за здраве ;) В момента участието в ЕКТ на абонатите ни от Подуене е в пряка зависимост от резултатите на ЦСКА :mrgreen: Решаващи са прекия двубой с тях и с Берое .... те могат да решат на практика , кой ще е третия ни участник в ЛЕ :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 май 2018 21:16

baraba написа:

Ами не е само за здраве ;) В момента участието в ЕКТ на абонатите ни от Подуене е в пряка зависимост от резултатите на ЦСКА :mrgreen: Решаващи са прекия двубой с тях и с Берое .... те могат да решат на практика , кой ще е третия ни участник в ЛЕ :idea:

Е, това е най-голямата грешка, която можем да направим. Видяхме, какво стана с "контролите" на приятелките. Никакво лягане на никой и сметки, иначе идва Видовден!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 май 2018 21:43

Плати я ти като толкова ти трябва.Аз пък съм против да се хвърлят пари на вятъра.С тия пари ще си направим отбор за влизане в ЛЕ.
Задачата на отбора е да си вдигне самочувствието като бием с разлика "Прокълнатите" :mrgreen: и да ги изхвърлим от ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 10 май 2018 21:45

CaptainBertorelli написа:
baraba написа:

Е, това е най-голямата грешка, която можем да направим. Видяхме, какво стана с "контролите" на приятелките. Никакво лягане на никой и сметки, иначе идва Видовден!

Че кой говори за полягване :roll: Но пък идва идеален момент да се обиграват играчи получавали по рядко възможност за изява, както и юнУшки :mrgreen:
ЦСКА никога не полягва ... а следва собствените си интереси ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 май 2018 21:46

ГГ обеща на всички нас, че тези пари ще бъдат платени.
Мисля, че е време да му го припомним това!
Аре нема нужда от лупевските истории... :idea:

Парите за емблемата е нашата юридическа връзка със старото дружество!
Плащаш дългове, имаш я приемствеността никой не може да ти каже копче след това...!

Писал съм на Стойчо Стоилов да го подсети, ама само го е сийнал съобщението.
Започвам и на други да припомням какво ни беше обещано да се направи..!

Върни се в “ЦСКА”