Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)/анкета за нов треньор/

Мнениеот baraba » 09 май 2018 01:30

1982 написа:Тая мантра с Ботев Луковит другаде, тук не минава. Литекс сте вие и 100 пъти е ваден тук лицензът ви, на който си пише всичко - как се издава на Литекс, който после си сменя името на ЦСКА-София и се мести от Ловеч в София.

Къв Ботев Луковит бе ... мухахахаха Ботев Луковит си играят в трета лига ... а как е използван лиценза на Литекс от ЦСКА за да бъдат спазени правилата и наредбите ми е през дедовия щом няма закононарушение ! А такова няма според правната комисия на БФС ... така че фактите към момента са :
ЦСКА с профилиценз в ППЛ
Литекс с профилиценз във ВПЛ
Ботев Луковит с аматьорски статут в Трета северозападна лига
те това е , колкото и да се напиняш да е нещо друго ... няма как да стане !!!
ПС А Чавдар Етрополе също си играят в Трета югозападна лига ...
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2018 08:48

Аре плащай емблемата бе... нещо почвам се дразня вече! Докога ще те чакаме?! Имаш едно нещо да направиш да обединиш нашата общност и не го правиш?!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 май 2018 10:13

Mitata написа:Не знам защо постоянно ни се дава за пример Глазгоу Рейнджърс, клуб който бе разобличен в машинации за десетки милиони паунда, укрити и невнесени в държавната хазна, осигурявайки по този начин огромно предимство пред всички останали ФК в страната.

За разлика от Рейнджърс ЦСКА е цакан от държавата. Единствен фактът, че вече 30 години се протака решение за стадиона, удовлетворяващо клуба, е достатъчен да се разбере, че държавните мъже у нас като цяло не искат силен ЦСКА. Заради слабия през последните 3 десетилетия ЦСКА футболът в България е в клинична смърт, а заради престъпното отношение на държавата към ЦСКА като цяло, у нас професионалният спорт умря - неслучайно стана нормално България да печели по не повече от 3-4 медала на летни олимпиади.

Тоест да разбираме, че държавата дължи пари на играчи с години? Почна се една практика по времето на Титан "ще имате да вземате". Сещам се, че се дължаха доста време пари на Черноморец и Пирин. Ама не знаех, че държавата ги е завлякла.

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 09 май 2018 12:06

baraba написа:
phd написа:
baraba написа:Какво общо има Литекс в случая със 70 години юбилей на ЦСКА ???

Отговорът на така вълнуващия Ви въпрос можете да намерите тук:
https://litextrade2014.wordpress.com/2018/05/04/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA/
Необходимо е просто да отворите pdf-а.
Благодаря за вниманието.

И как този pdf има някакво отношение към един ... Петко Сираков например ... или към една Таня Богомилова .... колко заслепен трябва да си от злоба за размахваш някаква хартийка срещу стотиците Европейски ; Световни и Олимпийски шампиони чествали 70 години от създаването на клуба , който ги създаде :roll: Още повече , че този Литекс АД е собственост на един от организаторите на юбилея и напълно нормално е да подпомага организацията и провеждането на юбилея ... все пак ;) Или на вас ви бърка в най тъмното място самото име Литекс независимо за каква организация се отнася ... разбираемо е , все пак някои реагират съвсем първосигнално преди да помислят ;)

Зададохте въпрос и Ви беше отговорено.
Ако отговорът не Ви харесва, имате избор - стойте си със затворени очи и запушени уши или ги отворете и отпушете.
Дъ чойс ис йорс.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 09 май 2018 12:34

1982 написа:
baraba написа: когато в БФС има издаден профилиценз отделно на ЦСКА и на Литекс ...

Пак лъжеш ..... ЦСКА няма издаден лиценз, има такъв ЦСКА-София (София) - ЦСКА тире София, отваряме скоба, София, затваряме скобата. :lol: :lol: :lol: :lol: А ЦСКА-София, както знаем, е новото име на Литекс Ловеч - от 2-и юни 2016-а година.

Абе умник Гюро...
Я обясни защо Литекс няма тире във втора лига?

Ние сме ЦСКА тръгнал на мен да ми обясняваш фен на кой отбор съм.
Ти вече избра ли си отбор който да подкрепяш ?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 май 2018 13:23

baraba написа:Мрънкачите нека си мрънкат и злобеят ... армейците си се радват :

Изображение

Червеното море

Изображение

Само да попитам, че ми е любопитно:
1. Защо на финала с Монтана за купата имаше 33 000, а на юбилея 20 000 фена? Къде отидоха другите фенове?
2. Вие ли си избрахте цвета на парашута или така ви изпратиха от ВВС?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2018 13:37

realno написа:

Изображение

Червеното море

Изображение

1. Защо на финала с Монтана за купата имаше 33 000, а на юбилея 20 000 фена? Къде отидоха другите фенове?

Защото имаше ''демотивиращи обстоятелства'',бяха празници,а и имаше агресивна пропаганда последните 2 години (от чужди и ''свои'') с цел разделение на червената общност,но това го пиша на трето място,щот не е повлияло кой знае колко.Иначе до колкото разбрах сме го взели от вас парашута.По-скоро от Иво Тонев,щот той нали беше някъв парашутист в Подуене.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 09 май 2018 15:01

realno написа:Само да попитам, че ми е любопитно:

Защо реши, че като задаваш подвеждаш въпрос с неверни данни е много умно ли ... хитро ли ... и аз не знам ?
Във всички сайтове занимаващи се със статистика броя на зрителите (не на юбилея защото имаше хора които не останаха за мача) по време на мача е бил около 30 000 според най сериозния сайт първоначално бяха посочени 32 000 после променени на 29 000 : ЦСКА (София) - Лудогорец 1945 (Разград) 0:0 stats
~ 29 000 зрители
източник: bulgarian-football.com , а според германците са били около 32 000 и 150 гости : 05.05.2018 (20:00)
1. Liga Bulgarien
CSKA Sofia - Ludogorets 0-0
Stadion Vassil Levski
Zuschauer 32.000 (150 Gäste)
Fotos: Moritz:
Така че , кои по точно фенове издирваш ???
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2018 15:12

delqnski47 написа:[offtopic]
realno написа:

Изображение

Червеното море

Изображение

[/offtopic]
Защото имаше ''демотивиращи обстоятелства'',бяха празници,а и имаше агресивна пропаганда последните 2 години (от чужди и ''свои'') с цел разделение на червената общност,но това го пиша на трето място,щот не е повлияло кой знае колко.

Ама ако трябва да сме честни, точно поради агресивната пропаганда (от "чужди" и свои, умишлено обръщам кавичките), барабар с платените журналя-подлоги и вресливите глашатаи-подлеци, се събрахте и толкова. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2018 15:14

Teo написа:Аре плащай емблемата бе... нещо почвам се дразня вече! Докога ще те чакаме?! Имаш едно нещо да направиш да обединиш нашата общност и не го правиш?!

Кой е този БЕ?
Кюстендилеца или микренеца?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”