От днешните ни 6 картона ,ако беше отбора на домусага ,щяха да получат максимум 1 !
Не може за едни да се пестят картони ,а за други да се дават за щяло и нещяло.Очеваден факт си е.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Отново се опитват да режат месо от ЦСКА София!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
sin4ec написа:Teo написа:Синчец не е така... Локото идват да играят с 10 човека пред Митрев, а ни слагат 6 жълти картона в мача... то за това нещо няма обяснение просто... Джугански всеки мач ни праща някой лешпер които ни шари всички играчи...
Ти си предубеден и под емоция и така виждаш нещата. Бил си на стадиона, предполагам. Аз ги гледам неутрално и по ТВ. Ще ти кажа нещо, което никой не спомена: След вкарването на отменения гол на Локо, уж поваления защитник си изправи главата, погледна и като видя топката вътре, се хвана за главата и се тръшна и запремята, все едно са го ударили с паве... Знаеш ме, виж записите и ще се увериш. Аз виждам много детайли, които убягват на мнозинството. Не ме бърка правилно или неправилно е отменен гола, казвам какво съм видял. Капиш?
Не бях на стадиона днеска... за съжаление. Но нещата опират до стената! Близо 40 ЖК за лидера в класирането / след 9 кръга

Не дава очеваден ЧК на Румбата при 0:0 след това се реваншира и не дава ЖК за контрата на Локото... ощети нас много, но и тях ощети също!
Пресилени ЖК за Тончи и Марки... това се вижда от повторенията!
Последна промяна от Teo на 20 сеп 2014 22:43, променено общо 1 път.
Re: Пътят към титлата !
Нови три точки и чакаме грешка на Разград 

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Червени_шампиони
- Контакти:
Teo написа:Червени_шампиони написа:Престани с глупавите теми, че всички ставаме за смях. Режат те, цели бутове.
В тоя живот или си фактор или лапач... избирал съм първото и винаги ще съм на тоя принцип... боли ме *** кой какво мисли!
Аз защитавам интересите на клуба си и си изказвам мнението, никога по какъвто и да е било начин няма да мълча..!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
-
Съдията подпираше ЦСКА .Чист гол отмени на Локо Сф . Миналия кръг не дадоха дузпа за Черно Море . Ама Стойчо тъй си знае ... Срещу Мура и Зимбру пак съдиите ли му бяха виновни ?
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!
Много се вживяваш в детайли на един предрешен мач в предрешен шампионат. Нямате потенциал да се борите с Лц. Като даде картон на оня, щяхте да биете с 4-0 и какво?
Само Литекс може да се опита да се бие, но им трябва помощта на сини и червени, и още нещо...
Само Литекс може да се опита да се бие, но им трябва помощта на сини и червени, и още нещо...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
шивача написа:Нови три точки и чакаме грешка на Разград
На Армията ще бъде битката... взимаме си всички мачове там и в гостувания се опитваме колкото можем да вземем нещо от първите 3-4 отбора!

Абе, тоя ще има ли изказване, в което да не се оплаква от нещо... Ебахти смешника.
sin4ec, ако вие водехте, щяха да ви правят "ситен клец" по същия начин. И го знаеш! Естествено, че в един мач съдията може да намери повод да даде и на всички червени картони, ако иска. Това е контактен спорт. Но не може да си домакин, да мачкаш 3:0 и да ти дадат 2 пъти повече картони от на дървосекачите отпред, които си мислеха, че са малки самолетчета и през цялото време поне 2-ма си летяха ... на шпагат. А на каузата нъц.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Напълно е възможно грешките срещу Славия и Черно Море отново да натежат много накрая. Нямаме повече право на грешки в такива мачове.
Задължителни победи във всичките мачове срещу Осъм и Левски, и поне два равни срещу Разград.
Тогава вече е много вероятно да празнуваме в края на май месец другата година, живи и здрави.
Задължителни победи във всичките мачове срещу Осъм и Левски, и поне два равни срещу Разград.
Тогава вече е много вероятно да празнуваме в края на май месец другата година, живи и здрави.