Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Отново се опитват да режат месо от ЦСКА София!

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:11

Червени_шампиони написа:Престани с глупавите теми, че всички ставаме за смях. Режат те, цели бутове.

В тоя живот или си фактор или лапач... избирал съм първото и винаги ще съм на тоя принцип... боли ме *** кой какво мисли!
Аз защитавам интересите на клуба си и си изказвам мнението, никога по какъвто и да е било начин няма да мълча..!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:12

pomiqr183 написа:
Teo написа:
pomiqr183 написа:
Teo написа:Понеже вече идва в завишено количество тенденциозно съдийство към най-успелия български футболен клуб взимам думите на старши треньора - Стойчо Младенов за точно в десетката!
Не може от СК всяка седмица да пращат техните си хора с които да летят по 6-7 ЖК всеки мач към нашия отбор при положение, че контролираме мача на 80% от времето!
Първи сме и това се отразява лошо на здравето на някой индивиди, но трябва да свикнат, че мястото което заема ЦСКА в момента му приляга и отива!
Браво на Стойчо, че отново защитава клуба с името си като знае, че ще бъде оплюван от много заинтересовани страни!

ПП Битката ще е докрай!

А голът? Стойчо е доказан профан, който с думите си пречи на отбора.

Сещаш ли се, че твое мнение няма как да го взема за нещо повече :idea:

Сещаш ли се, че теб никой не те взема насериозно и си форумният шут?

Щом пишеш в темата значи си заинтересован :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:13

Venko123 написа:Втори жълт за Румбата Трифонов в 30та минута и Локо отиваха на минимум петица...

Остави втория жълт на Румбата... погледни на повторенията какъв ЖК се дава на Марки и на Кукоч :idea:

В момента мисля, че минахме котата от 40 ЖК за 9 кръга :idea: това е просто безумие!
Последна промяна от Teo на 20 сеп 2014 22:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 сеп 2014 22:14

Тео, излагаш се! Голяма част от играчите на ЦСКА( като и сините) са тактически неграмотни и правят безумни фаулове без смисъл, а са за картон! Даже днес имаше спестени такива. Стойчо пет години пробутва една и съща претоплена манджа, стига вече!
Друга тема е, че за подобни нарушения на Лц не се дават картони. Но такива са реалностите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:16

sin4ec написа:Тео, излагаш се! Голяма част от играчите на ЦСКА( като и сините) са тактически неграмотни и правят безумни фаулове без смисъл, а са за картон! Даже днес имаше спестени такива. Стойчо пет години пробутва една и съща претоплена манджа, стига вече!
Друга тема е, че за подобни нарушения на Лц не се дават картони. Но такива са реалностите.

Контролираш мача през цялото време и те нахакват с 6 жълти накрая?
Някой картони са просто безумни днеска, а за предишните мачове да не говорим...!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 сеп 2014 22:19

Как не ви е срам бе червени нещастници ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:20

ЕМИЛ написа:Как не ви е срам бе червени нещастници ?

От какво да ме е срам ма? :idea:

Когато казваш неща които са черно на бяло почва хранилка и храчки, но като си тих се хакат яко?... Много си е прав Стойчо днеска, но трябва да имаш топки и име да ги кажеш тия неща!
Последна промяна от Teo на 20 сеп 2014 22:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 сеп 2014 22:21

Teo написа:
sin4ec написа:Тео, излагаш се! Голяма част от играчите на ЦСКА( като и сините) са тактически неграмотни и правят безумни фаулове без смисъл, а са за картон! Даже днес имаше спестени такива. Стойчо пет години пробутва една и съща претоплена манджа, стига вече!

Някой картони са просто безумни днеска, а за предишните мачове да не говорим...!

Като контролираш мача, що смъкваш противник за фанелката в центъра и го хващащ за хоя? И това го имаше днес. Казах ти-тактическа неграмотност. Аз като видя Сърмов с топката, и ми се присвива корема... С лайна боя не става, доказано е! ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 сеп 2014 22:25

sin4ec написа:
Teo написа:

Като контролираш мача, що смъкваш противник за фанелката в центъра и го хващащ за хоя? И това го имаше днес. Казах ти-тактическа неграмотност. Аз като видя Сърмов с топката, и ми се присвива корема... С лайна боя не става, доказано е! ;)

Синчец не е така... Локото идват да играят с 10 човека пред Митрев, а ни слагат 6 жълти картона в мача... то за това нещо няма обяснение просто... Джугански всеки мач ни праща някой лешпер които ни шари всички играчи...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 сеп 2014 22:34

Teo написа:Синчец не е така... Локото идват да играят с 10 човека пред Митрев, а ни слагат 6 жълти картона в мача... то за това нещо няма обяснение просто... Джугански всеки мач ни праща някой лешпер които ни шари всички играчи...

Ти си предубеден и под емоция и така виждаш нещата. Бил си на стадиона, предполагам. Аз ги гледам неутрално и по ТВ. Ще ти кажа нещо, което никой не спомена: След вкарването на отменения гол на Локо, уж поваления защитник си изправи главата, погледна и като видя топката вътре, се хвана за главата и се тръшна и запремята, все едно са го ударили с паве... Знаеш ме, виж записите и ще се увериш. Аз виждам много детайли, които убягват на мнозинството. Не ме бърка правилно или неправилно е отменен гола, казвам какво съм видял. Капиш?

Върни се в “ЦСКА”