Teo написа:ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА!
АЗ казах ли ти , че Стамен е пътник ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА!
maxi1914 написа:Teo написа:ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА!
АЗ казах ли ти , че Стамен е пътник ?
W84me написа:Иначе се молете все пак да не играете в Европа, че с Ицо Янев ще има нова порция открития.
Karpachev написа:Делянски:
Наско Сираков е подлога, толкова за него. Както виждаш на мачове на Левски не идва, но на Царско село е всяка седмица. Домуса не е цвете, ама Венци и ГГ съвсем. Помисли си преди години какво беше отношението ви към тия двамата. Говоря за годините преди припознаването. За стадионите съм съгласен, ама там не мисля, че специално вие има от какво да се оплачете. С каква фирма участва Ганчев??? Енимълс? Кое беше ясно там, къде фигурира името на Ганчев в тая фирма? Има го Иван Кюстендилеца, не Ганчев. И защо Домуса да не участва, а Гришата не? Домуса даваше реални пари и щеше да купи емблемата. Сега нали знаеш ГГ кога ще я плати тая емблема? На 30-ти февруари.
Serafim написа:Слагаш един абсолютно неопитен треньор, пускаш глашатайте си да говорят за титла и купа, и естествено не става нищо, освен биене в гърдите. После го сменяш с друг недоказал се...![]()
skabrin написа:Serafim написа:Слагаш един абсолютно неопитен треньор, пускаш глашатайте си да говорят за титла и купа, и естествено не става нищо, освен биене в гърдите. После го сменяш с друг недоказал се...![]()
Христо Янев е носител на купата на България с отбор от В група. Вие обожествихте Роси за достигането на финал в същия турнир със звездна селекция за А група... Доказателствата са нещо относително за вас.
Ganchov написа:Какво да кажа. Ако Янев се върне да работи там където го изгониха като парцал, значи е пълно зле.
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 30 госта