Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот maxi1914 » 01 май 2018 12:01

Teo написа:ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА! 8-)

АЗ казах ли ти , че Стамен е пътник ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 май 2018 12:03

maxi1914 написа:
Teo написа:ХРИСТО ЯНЕВ ЩЕ ВОДИ ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА! 8-)

АЗ казах ли ти , че Стамен е пътник ?

Вземете го Стамен... подаряваме ви го! :lol: :lol:
@ ЕБАТИ БАРАБАТА БЕШЕ ТОЯ....

Karpachev

Мнениеот Karpachev » 01 май 2018 12:08

Делянски:
Наско Сираков е подлога, толкова за него. Както виждаш на мачове на Левски не идва, но на Царско село е всяка седмица. Домуса не е цвете, ама Венци и ГГ съвсем. Помисли си преди години какво беше отношението ви към тия двамата. Говоря за годините преди припознаването. За стадионите съм съгласен, ама там не мисля, че специално вие има от какво да се оплачете. С каква фирма участва Ганчев??? Енимълс? Кое беше ясно там, къде фигурира името на Ганчев в тая фирма? Има го Иван Кюстендилеца, не Ганчев. И защо Домуса да не участва, а Гришата не? Домуса даваше реални пари и щеше да купи емблемата. Сега нали знаеш ГГ кога ще я плати тая емблема? На 30-ти февруари.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2018 12:09

W84me написа:Иначе се молете все пак да не играете в Европа, че с Ицо Янев ще има нова порция открития.

[offtopic]То всичко е открито от вас:) Какво да откриваме?[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 май 2018 12:17

Слагаш един абсолютно неопитен треньор, пускаш глашатайте си да говорят за титла и купа, и естествено не става нищо, освен биене в гърдите. После го сменяш с друг недоказал се... :) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 01 май 2018 12:23

Karpachev написа:Делянски:
Наско Сираков е подлога, толкова за него. Както виждаш на мачове на Левски не идва, но на Царско село е всяка седмица. Домуса не е цвете, ама Венци и ГГ съвсем. Помисли си преди години какво беше отношението ви към тия двамата. Говоря за годините преди припознаването. За стадионите съм съгласен, ама там не мисля, че специално вие има от какво да се оплачете. С каква фирма участва Ганчев??? Енимълс? Кое беше ясно там, къде фигурира името на Ганчев в тая фирма? Има го Иван Кюстендилеца, не Ганчев. И защо Домуса да не участва, а Гришата не? Домуса даваше реални пари и щеше да купи емблемата. Сега нали знаеш ГГ кога ще я плати тая емблема? На 30-ти февруари.

Когато си иска да си я купува.Аз не мога да давам наклон кой как да си харчи собствените пари.Клубовете са от обществено значение,но са и частни в същото време.Не може да казваш на собственика какво да харчи и как.Това,че някой фен си е помислил,че има правата да го прави жестоко се е заблудил да знаеш.Тия пари да не растат по дърветата.Някои не могат да броят до 10,а вече напират да искат 8 000 000..
Ако иска ще я плати.Ако не иска - няма да я плати.Това е положението.
Относно Домусчиев - аз лично го уважавам за това,че носи радост на хорицата в Разград.Имат и хубави фенки,не е зле работата там.Да са живи и здрави,нищо лично към тях.Просто сложих тук интервю на човек,който няма нищо общо с ЦСКА.Това,че е съмнителен и че Славия се крепи единствено на черно тото е отделен въпрос. :lol:

Относно Сираков - той и Мъри Стоилов бяха едни от последните добри ръководители на отбора от Подуене.В мометна са плюти под кол и въже,само защото изказват мнение,че същия отбор няма трофей от едно десетилетие.Толкова за тях.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 01 май 2018 12:24

Аз не се сещам за отбор, който да си сменя треньора всяка година и да има успехи. Е, случва се понякога, например Атлетико за 20-тина години при Хил спечелиха една титла и една купа, хем в един сезон, ама това им беше, като се има предвид за какви пари и за какъв клуб става въпрос, е все едно ЦСКА да става шампион на България толкова често. За треньори, които са преодолявали кризите и са били успешни, като ги остават да работят, се сещам доста, от Фъргюсън, до Пенев.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 01 май 2018 12:36

Serafim написа:Слагаш един абсолютно неопитен треньор, пускаш глашатайте си да говорят за титла и купа, и естествено не става нищо, освен биене в гърдите. После го сменяш с друг недоказал се... :) :)

Христо Янев е носител на купата на България с отбор от В група. Вие обожествихте Роси за достигането на финал в същия турнир със звездна селекция за А група... Доказателствата са нещо относително за вас. ;)
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 май 2018 12:40

skabrin написа:
Serafim написа:Слагаш един абсолютно неопитен треньор, пускаш глашатайте си да говорят за титла и купа, и естествено не става нищо, освен биене в гърдите. После го сменяш с друг недоказал се... :) :)

Христо Янев е носител на купата на България с отбор от В група. Вие обожествихте Роси за достигането на финал в същия турнир със звездна селекция за А група... Доказателствата са нещо относително за вас. ;)

В полуфинала с Берое ли се доказа Янев? Или на финала с Монтана? В Нефтохимик ли се доказа? Кога ходи последно да упражнява и развива уменията си? Докато е скаут? Проблема не е какво искаме ние феновете и кого обожествяваме. Ние можем да говорим всичко, но не и ръководителите. Не може да говориш за титли и купи, да имаше неравностоен отбор и неподготвен (за което има вина и треньора, разбира се, най-вече защото е неопитен), а после да се извиняваш с нечестната конкуренция, БФС, рефери, УЕФА и тн. И накрая всичките глашатаи се скриха зад Белчев, който да понесе вината.

faidata

Мнениеот faidata » 01 май 2018 12:43

Ganchov написа:Какво да кажа. Ако Янев се върне да работи там където го изгониха като парцал, значи е пълно зле.

Ти като не разбираш що се обаждаш?
Янев и досега работи в ЦСКА но като скаут.
======================
Не знам как да приемам назначаването му като треньор
Всъщност дори незнам защо го изгониха преди време.
Дали защото искаше в отбора 98% да са Българи?....

Все се надявах на Любо ама...

Върни се в “ЦСКА”