Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

maxi1914
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:53

Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
ВСЕ някой трябва да ви помага ей богууууу вие сте безнадежден случай заклевам се!

Бихме ви 0-2 ае стига рева .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 26 апр 2018 21:53

maxi1914 написа:А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .

Просто за пореден път се показахте като геренапитеци . За хората е ясно че носа на Тиам не беше ударен , да не говорим за счупен . Милиционерска работа .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 21:54

maxi1914 написа:
Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
ВСЕ някой трябва да ви помага ей богууууу вие сте безнадежден случай заклевам се!

Бихте ни, щото ви дадохме мача.... за това ни бихте. Бихте резервите...............

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2018 21:54

Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Имам чувството, че медицината е безсилна да помогне на някой хора тука. :lol:
Кога ще ни натиграете по един мач с достойнство питам?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ПП При 1:2 и 30 минути оставащо време отивахте на 7-ца!

Тоест, защото на теб така ти се иска, голът трябва задължително да е редовен?

Никаква засада няма, РЕДОВЕН ГОЛ отменен!
@ МАЧА отиваше към 1:7.... СЪДИЯТА за пореден път ни ЗАКЛА в КЛЮЧОВ МОМЕНТ!

Това, че имаш диплома от НСА, не те прави автоматично разбиращ правилата на играта футбол! Сладурите от Диема така и не показаха забавен каданс от другата страна, на линията на засадата.

Засада е налице лично от фейсбука на Кирцата си признаха... каква диема.
Гледам левскарите дърпат тая линия се едно дърпат краставици от земята... нз, ама тия и в геометрията имат двойки!

След като засадата е налице, защо мрънкаш, че е отсъдена?
Тео, не приказвай за геометрия, защото и там не си наясно с нещата. Вчера видях как един ехиден не знае разликата между геометрична и аритметична прогресия, но ще има диплом за строителен инженер или архитект. Днес друг знаещ пише за алгебрична прогресия..евем ти и образованието, което имате!
Последна промяна от Кашчей на 26 апр 2018 21:59, променено общо 2 пъти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:54

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:Последен въпрос имам . Колко удара във вратата имате от ЧК до засадата ?

Тази игра е на голове, май?! :o ;) И се гледа целия мач, а не само частта, която на теб ти е допаднала! ;)

Именно а не да си фантазираш какво ще стана при 1-2 . А целия мач ви надиграхме с 10 човека . ФАКТ .

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:56

kolokolo написа:
maxi1914 написа:А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .

Просто за пореден път се показахте като геренапитеци . За хората е ясно че носа на Тиам не беше ударен , да не говорим за счупен . Милиционерска работа .

То и за хората е Ясно , че сте Литекс . Армейска работа каквото каже старшинката .

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2018 21:56

maxi1914 написа:
peliforewer написа:
maxi1914 написа:
kolokolo написа:
maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .

Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .

МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .

Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.

А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .

Приемам с радост,само да те питам кога му счупиха носа,медицински екип влезе ли да му помогне,кръв видя ли да му тече от носа защото щом се счупи нос има кръвотечение,как със счупен нос игра 60 мин.,колко мача пропусна Тиам заради носа си,колко време си пази с маска счупения нос.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 21:58

Teo написа:
maxi1914 написа:

Бихте ни, щото ви дадохме мача.... за това ни бихте. Бихте резервите...............

Ма ние ли сме виновни , че сте с резервите ? 100 стр. звездна селекция и сега резерви . Капитана резерва ли ви е дето усра ...... ?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 26 апр 2018 22:00

peliforewer написа:
maxi1914 написа:
peliforewer написа:
maxi1914 написа:
kolokolo написа:
maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .

Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .

МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .

Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.

А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .

Приемам с радост,само да те питам кога му счупиха носа,медицински екип влезе ли да му помогне,кръв видя ли да му тече от носа защото щом се счупи нос има кръвотечение,как със счупен нос игра 60 мин.,колко мача пропусна Тиам заради носа си,колко време си пази с маска счупения нос.

Не съм мед. лице и не мога да кажа .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 апр 2018 22:03

maxi1914 написа:
Teo написа:
maxi1914 написа:

Ма ние ли сме виновни , че сте с резервите ? 100 стр. звездна селекция и сега резерви . Капитана резерва ли ви е дето усра ...... ?

Нямате реална победа над нас... в дъжда като ви бихме бяхме целия отбор.
@ Нямате реална победа над нас и това е... сега ще ви пръснеме в реванша от ППЛ.

Върни се в “ЦСКА”