Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
ВСЕ някой трябва да ви помага ей богууууу вие сте безнадежден случай заклевам се!
Бихме ви 0-2 ае стига рева .
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
ВСЕ някой трябва да ви помага ей богууууу вие сте безнадежден случай заклевам се!
maxi1914 написа:А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .
maxi1914 написа:Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Кашчей написа:Teo написа:Имам чувството, че медицината е безсилна да помогне на някой хора тука.![]()
Кога ще ни натиграете по един мач с достойнство питам?!![]()
![]()
ПП При 1:2 и 30 минути оставащо време отивахте на 7-ца!
Тоест, защото на теб така ти се иска, голът трябва задължително да е редовен?
Никаква засада няма, РЕДОВЕН ГОЛ отменен!
@ МАЧА отиваше към 1:7.... СЪДИЯТА за пореден път ни ЗАКЛА в КЛЮЧОВ МОМЕНТ!
Това, че имаш диплома от НСА, не те прави автоматично разбиращ правилата на играта футбол! Сладурите от Диема така и не показаха забавен каданс от другата страна, на линията на засадата.
Засада е налице лично от фейсбука на Кирцата си признаха... каква диема.
Гледам левскарите дърпат тая линия се едно дърпат краставици от земята... нз, ама тия и в геометрията имат двойки!
CSKA 78 написа:maxi1914 написа:Последен въпрос имам . Колко удара във вратата имате от ЧК до засадата ?
Тази игра е на голове, май?!![]()
И се гледа целия мач, а не само частта, която на теб ти е допаднала!
kolokolo написа:maxi1914 написа:А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .
Просто за пореден път се показахте като геренапитеци . За хората е ясно че носа на Тиам не беше ударен , да не говорим за счупен . Милиционерска работа .
maxi1914 написа:peliforewer написа:maxi1914 написа:kolokolo написа:maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .
Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .
МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .
Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.
А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .
Teo написа:maxi1914 написа:Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
Бихте ни, щото ви дадохме мача.... за това ни бихте. Бихте резервите...............
peliforewer написа:maxi1914 написа:peliforewer написа:maxi1914 написа:kolokolo написа:maxi1914 написа:Кой строши носът на Тиам ? . .
Никой . Поредната жалка милиционерска лъжа . Тиамчето даже игра едно полувреме с маска за достоверност , после взе че я хвърли .
МИ Каранга не е контузен прибира се да си оправи имотите .
Пожелавам ти и ти да си оправиш имотите като Каранга.
А аз да лъжеш като Тиам за счупения нос .
Приемам с радост,само да те питам кога му счупиха носа,медицински екип влезе ли да му помогне,кръв видя ли да му тече от носа защото щом се счупи нос има кръвотечение,как със счупен нос игра 60 мин.,колко мача пропусна Тиам заради носа си,колко време си пази с маска счупения нос.
maxi1914 написа:Teo написа:maxi1914 написа:Teo написа:Те толкова са слаби горките, че не могат едно дерби да го спечелят с достойнство бе... да ви кажат БРАВО бихте ни заслужено.
Бихте ни, щото ви дадохме мача.... за това ни бихте. Бихте резервите...............
Ма ние ли сме виновни , че сте с резервите ? 100 стр. звездна селекция и сега резерви . Капитана резерва ли ви е дето усра ...... ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта