Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ludiafan

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ludiafan » 06 апр 2018 11:39

Achtung_Juden написа:Като не искате да сте Литекс, а ЦСКА - ще плащате. Като не искате да плащате - ще си ходите в Ловеч.

Другарю милиционер, не сте Вие човекът, който ще ми каже кой е отборът, който поддържам . Не искам фенове на отбор, който през историята си е фалирал два пъти и три пъти е закриван, да ми дават наклон на набора !
Тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2018 12:43

bobonikolov написа:
Чл. 49. Място на връчване е жилището, вилата, местоработата, местослуженето, седалището, мястото за осъществяване на стопанска дейност или друго място, което се обитава от адресата, както и всяко друго място, на което адресатът може да бъде намерен.
bobonikolov написа:Така, че точка на мантрата с това, че Борносузов се крие. Както казах има ли желание ще има и резултат. Има си определени в закона действия, които се предприемат от съда за да бъде открит получателя.

Похвално е, че се уповаваш на правото - все пак ако искаме да сме нормална държава всеки един от нас трябва да го прави. Лошото обаче е, че на вашият господар тези членове и алинеи никак не му се нравят. Ето какво имам предвид, а някъде в тълпата са и дечицата.
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2018 12:50

CSKA 78 написа:Ясно е защо точно сега се появи тази информация от FIFPro! Повече от месец се знае, че тази година ЦСКА ще участва в ЕКТ! Ясно е също, че ищците футболисти, които се обаждат чрез FIFPro - единственото нещо, което могат да направят, е да обжалват решението на българския съд! Което не се съмнявам вече са сторили! И последното им действие е акт на отчаянието, но явно са подтикнати от Делиорманя и Подуене, в опит да разконцентрират футболистите на ЦСКА преди важния мач за титлата! Пошъл опит, но не сме очаквали нещо по-малко от описаните по-горе! :lol: :lol: :mrgreen:

И как по-точно това ще разконцентрира вашите играчи, както твърдиш, че има за цел този "акт на отчаянието"? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 апр 2018 09:14

Христос Воскресе, Цесекарчета! ;)
Бъдете здрави, усмихнати и все така весели! 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 апр 2018 20:56

Teo написа:Христос Воскресе, Цесекарчета! ;)
Бъдете здрави, усмихнати и все така весели! 8-)

Воистина воскресе!
Весели празници Тео.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 апр 2018 16:27

Истина ли е, че ултраси от ЦСКА са били 55-годишни мъж и жена след мача срещу Лудогорец? Такова нещо е за публичен разстрел, ако е истина! :!: Въпросните изроди били 4-ма, на възраст между 18 и 31 години. Та това семейство биха могли да бъдат родители на тези долни отрепки!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 09 апр 2018 18:25

След ден почивка, старши треньорът Стамен Белчев събра отбора на ЦСКА-София базата в Панчарево за тренировка навръх Великден, съобщава официалният сайт на клуба от Борисовата градина.

Армейците започнаха подготовка за първото от трите мача с Левски през април - първият полуфинал за Купата на България е в сряда (11 април) от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Двама футболисти тренираха на облекчен режим днес. Това са Станислав Манолев и Кирил Десподов.

Манолев ще пропусне двубоя срещу Левски заради натрупани пет жълти картона. За дербито Белчев не може да разчита и на Жеферсон, който беше изгонен в Разград, а в предстоящите два мача срещу "сините" и Верея участие няма да вземе и голмайсторът на Първа лига Фернандо Каранга, който ще изтърпи наказание за натрупани 9 картона.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2018 11:06

diplomat написа:Истина ли е, че ултраси от ЦСКА са били 55-годишни мъж и жена след мача срещу Лудогорец? Такова нещо е за публичен разстрел, ако е истина! :!: Въпросните изроди били 4-ма, на възраст между 18 и 31 години. Та това семейство биха могли да бъдат родители на тези долни отрепки!

Изненадан ли си? То ако не са дечурлига, ще е някой чичак с лелката. :roll:
[offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 апр 2018 11:09

TristaNNN написа:
diplomat написа:Истина ли е, че ултраси от ЦСКА са били 55-годишни мъж и жена след мача срещу Лудогорец? Такова нещо е за публичен разстрел, ако е истина! :!: Въпросните изроди били 4-ма, на възраст между 18 и 31 години. Та това семейство биха могли да бъдат родители на тези долни отрепки!

Изненадан ли си? То ако не са дечурлига, ще е някой чичак с лелката. :roll:

Искрено съчувствам на хората,но тук няма какво да коментираме постъпките на отделни лица.Нека органите на реда да си свършат работата и така.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 апр 2018 16:42

Култов лаф от друг форум :lol: :lol: :lol: Верно, че ни хули играчите, ама попаденията са силни - на рождения ден на Бланко били отишли Урко, Тояго и Джендърсон :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”