Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот bobonikolov » 05 апр 2018 19:29

vaskonti написа:
bobonikolov написа:......

С други думи, Ганчев е приготвил парите, има голямо желание процедурата да приключи по-бързо, но....призовкарите са виновни, саботират го. Представям си пък справедливото възмущение на Барносузов от това, че му е дадено всичко, което е поискал. Как да не обжалва човек? Но Дора е виновна, като му е дала най-подло всичко.

Васко иронията ти е излищна. Ето ти чл. 49 от ГПК:
Място на връчване

Чл. 49. Място на връчване е жилището, вилата, местоработата, местослуженето, седалището, мястото за осъществяване на стопанска дейност или друго място, което се обитава от адресата, както и всяко друго място, на което адресатът може да бъде намерен.

Така, че точка на мантрата с това, че Борносузов се крие. Както казах има ли желание ще има и резултат. Има си определени в закона действия, които се предприемат от съда за да бъде открит получателя.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 апр 2018 20:25

vaskonti написа:Правилата на форума изначало са замислени на база закон, факти и реалности. И елементарна логика, ако щеш. Това, че за Гонг и за Делянски не са важни мненията на УЕФА, БФС, съд, та дори на самия клуб ЦСКА-София, това няма да промени реалностите.
А те са, че ЦСКА-София има 4 титли и че никакъв юбилей не предстои. ЦСКА си е съвсем друг клуб - това може да се провери навсякъде.

Вие щом сте решили, че ЦСКА е мъртъв, т.е. че ЦСКА го няма и няма как да го има, палете свещички за "кончината на червения клуб" и оставете на мира всички останали, които са приели ЦСКА-София за приемник на АД-то.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2018 22:56

vaskonti написа:
boabbb написа:
vaskonti написа:Правилата на форума изначало са замислени на база закон, факти и реалности. И елементарна логика, ако щеш. Това, че за Гонг и за Делянски не са важни мненията на УЕФА, БФС, съд, та дори на самия клуб ЦСКА-София, това няма да промени реалностите.
А те са, че ЦСКА-София има 4 титли и че никакъв юбилей не предстои. ЦСКА си е съвсем друг клуб - това може да се провери навсякъде.

Тогава ти на какво се явяваш модератор :?: Колкото до Гонг, дали не трябва те да си определят правилата на ТЕХНИЯ форум :?: Може ли да дойда у вас и да ти кажа да не влизаш в коридора с обувките, защото е против предписание на Министерството на здравеопазването ? Нещо не ти схващам логиката - нещо обиден го играеш, нещо контра на всички, нещо като нищо ...

Аз отдавна съм модератор само на хартия. Както и 99% от останалите модератори - почти всички сме вдигнали ръце от тоя "форум". Веднъж месечно я изтрия някое мнение, я не, това е.
Няма как и да схванеш каква ми е логиката, след като смяташ, че Гонг е центъра на вселената и щом те смятат това за ЦСКА, значи това е ЦСКА - не е нужно да се доказва, както казва колегата, достатъчно е, че Гонг така "мисли". Разбира се, причината Гонг да "мисли" така изобщо не е комерсиална и следствие на желанието да се поддържа рейтинг и интерес. Не, разбира се - причината така да "мисли" Гонг е следствие на задълбочено обмисляне на нещата и стигане до извод, че това си е ЦСКА. А е ЦСКА защото....е ЦСКА. Чудесна логика, браво.

Само не се прави на репресиран,колкото нормални коментиращи си заколил с още един друг само заради това че имат друго мнение от твоето няма да можеш да ги преброиш,а правилника на форума винаги си го чел като Дявола евангелието.А ако не ти харесва политиката на Гонг има си нормални начини да се разграничиш от форума,може и да пуснеш анкета да видим колко ще те подкрепят и колко ще са против.[offtopic]Доколкото разбирам ти си разочарован от това че имаш право само да триеш коментари,а не да гониш техните автори от форума,ако това е истина повярвай ми че имаш много сериозни проблеми.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 05 апр 2018 23:31

Това не е политика на Гонг, той няма особено влияние и във форума пишат сигурно не повече от стотина човека. То за това и модовете са виновни, щото като се появи някой нов, напише една-две безобидни баналности, колкото да се включи и му ги изтрият, той не стъпва вече, а старите си пишеме едно и също в теми като тая по 1000 пъти. Ама погледни колко хора ходят на Армията сега и ги сравни със старото ЦСКА. Това не е заради Гонг. Мен не ме интересува мнението на УЕФА или БФС, аз броя и историята на АС-23 за част от историята на ЦСКА, а би трябвало и по-назад да се върнем, ОСК е създаден през 1919 от част от футболистите на Слава, с която пак са се обединили през 23-та, та ЦСКА би трябвало да го има от 1910. На бай Добри Джуров може да му е блага повече 48-ма, мен пък не могат да ме убедят, че тогава отборът е имал нещо общо с комунизма и е създаден с някаква идеологическа цел. Та така, всеки може да си тълкува философски историята, да си избира дати, титли и купи, ама това, че сега огромната част от публиката на старото ЦСКА се присъедини и легитимира това, е факт.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 05 апр 2018 23:49

Като не искате да сте Литекс, а ЦСКА - ще плащате. Като не искате да плащате - ще си ходите в Ловеч.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 апр 2018 08:01

Слушаме, другарю милиционер! Сега или веднага да тръгваме за село?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 апр 2018 10:14

Нито един друг сайт освен livesport.bg не отбеляза факта, че наши фенове са подали сигнал до ДНСК,БФС и ММС за новите прегради в сектор А. Много ми се иска да видя ДНСК какво ще констатира. Между другото преградите цъфнаха преди два дни. Някой трябва да заведе дело и за дискриминация на фенска основа. Останалите фенове на другите отбори нямаха прегради от плексиглас до оня ден.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 06 апр 2018 11:20

Е, как ще реагира? Ще проверят във вторник, защото днес е почивен ден. Във вторник преградите няма да ги има.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 06 апр 2018 11:22

Спокойно момчета, победата е наша! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 апр 2018 11:35

boabbb написа:Ами Гонг са собственици на тоя форум, бе :lol: :lol: :lol: Много ясно, че те си определят правилата тука.

Кога е станало това, че явно нещо съм изпуснал във времето?
Изображение

Върни се в “ЦСКА”