ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот vaskonti » 03 яну 2014 09:07

Red Warrior написа:
vaskonti написа:
Red Warrior написа:По принцип това с офанзивните и дефанзивните халфове си е малко българска работа. На Запад един халф трябва да бъде еднакво ефективен и в офанзивен и в дефанзивен план.

Ами не е така. Иниеста със сигурност е в пъти по-добър в офанзивен план, от колкото в дефанзивен. Аз не казвам, че офанзивните халфове ще гледат само атаката, казвам къде са най-ефективни. Колкото и в днешния футбол играчите да стават все по-универсални, все пак си има значение кой къде е най-добър. Искаме Марко да се върне, но май сте забравили колко го псувахме когато играеше като дефанзивен халф и кпд-то му беше отчайващо.

След като Иниеста е офанзивния халф на Барселона, кой е дефанзивния? Шави ли? Няма такова животно като дефанзивен и офанзивен халф. Всички се възхищават на това как Барса изгражда атаките си, но не обръщат внимание на това колко бързо си връщат обратно топката след като я загубят. Всички футболисти на Барса около топката се хвърлят да пресират. Българските футболни АНАЛизатори по медиите внушиха на българските зрители, че ей този бил офанзивен халф, пък другият бил дефанзивен. Гатузо го смятаха всички за дефанзивен халф и груб играч докато играеше в Милан, а не се обръщаше внимание колко точни пасове раздаваше. Пак казвам - това е българска измишльотина създадена за да оправдае накадърността на българските халфове да играят и в двете фази на играта. Може би единственият в момента халф, който го прави добре е Съни, но не нигерийчето, а Съни Дяков. Това момче много ми харесва и ме е яд, че боклуците не го взеха от Локо София, още когато Радуканов го искаше.

Ами Шави е с по-дефанзивни функции от Иниеста, но класическия опорен халф си е Бускетс, който изобщо не е дърво и много хора го определят като най-добрия халф при игра с едно докосване.
Сам казваш, че нашите халфове не знаят как да играят в двете фази на игра, тоест не са тактически грамотни. Точно за това смятам, че хора като тоя Съни могат да са полезни - защото още от дете е трениран като хората и е наясно как да се справя. В България има сума ти подобни примери - един пълен анонимник от 2 френска дивизия стана звезда в Левски. А помниш ли Абдер Кабус? Е, аз го помня много добре и се заклевам, че по-добър дефанзивен халф чужденец не помня да сме имали. Изключително хладнокръвен и знаещ какво прави на терена. За съжаление остана при нас много малко, но въпреки, че тук беше много добър, след нас играе по някакви измислени отбори, но е израстнал в Ланс и Сошо, съответно е тактически подготвен. Така че когато идват подобни играчи като Съни, аз съм спокоен защото знам, че ако характерът им е читав и ако от страна на клуба всичко е ОК, то те ще се окажат попадение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 яну 2014 09:25

Няма да играе Тони, няма да играе Съни,
ако вуйчо Лоурънс не налее яко мъни. :mrgreen:

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 яну 2014 12:12

http://www.sportonline.bg/news/131111/s ... a-na-gonzo
Това не ми се вярва да е така,но ако има нещо вярно се знае,че няма как да приемеме такова добиче след като ни е псувал.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 03 яну 2014 13:01

Стига сте чели тия глупости. Четете само Полковника.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 яну 2014 13:02

О, Райков ми харесва. :) Би бил добър трансфер, тъкмо да се увери къде е най-добре да играеш в България. :)
Двама юноши са подписали договори- Васил Попов и Пол Александров да им е честито! Контрактите са за срок от три години.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 яну 2014 13:54

Райков ако изкара повече от ден в ЦСКА му правя евала, ще бие рекорда на Петев. Да стои далече от отбора тоя рогат помияр.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 яну 2014 14:29

Venko123 написа:Стига сте чели тия глупости. Четете само Полковника.

+1

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 03 яну 2014 15:02

Червени_шампиони написа:Райков ако изкара повече от ден в ЦСКА му правя евала, ще бие рекорда на Петев. Да стои далече от отбора тоя рогат помияр.

Бнадаловски, като е юноша на Левски, как игра при нас ? Нямам нищо против да дойде.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 03 яну 2014 15:10

Logical person написа:
Червени_шампиони написа:Райков ако изкара повече от ден в ЦСКА му правя евала, ще бие рекорда на Петев. Да стои далече от отбора тоя рогат помияр.

Бнадаловски, като е юноша на Левски, как игра при нас ? Нямам нищо против да дойде.

Да де,но нещата,които се говореха,че едва ли не Бандаловски бил най-големият добитък бяха приказки във въздуха с нищо не се доказаха,а той в доста мачове се доказа.Не,че не продаде мача със фк суха река последното дерби на титан.Райков обаче го чуха сосно да ни псува.Освен това нямаме нужда от повече крила имаме си достатъчно,впрочем сега се сещам,че ако ще взимаме футболисти от Черно Море защо не вземеме Жоро Божилов той е юноша на ЦСКА??

Върни се в “ЦСКА”